recept pasta met spinazi

Discussion in 'De lounge' started by muisje14, Dec 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. muisje14

    muisje14 Niet meer actief

    #1 muisje14, Dec 16, 2010
    Last edited by a moderator: Dec 16, 2010
    Ik zie verschillende recepten staan van pasta met spinazi.

    Ik heb het volgende:

    Tagliatelle
    spekjes
    champignons
    spinazi a la creme
    knoflook
    ui
    geraspte kaas

    Moet ik er dan nog iets van een kruidenkaas doorheen doen?

    Ik heb dat niet in huis en heb geen zin meer om naar de winkel te gaan
     
  2. pijman

    pijman Niet meer actief

    ik vind het lekker met mascarpone en parmezaanse kaas. Dat maakt het lekker romig. Moet wel zeggen dat ik het van verse spinazie maak waar nog geen cremerig iets aan is toegevoegd dus misschien is het niet nodig. Als je niemand hebt die je op weg naar huis even langs de supermarkt kan sturen dan zou ik het gewoon een keer proberen. Anders kun je het altijd nog romiger maken met koffieroom/slagroom of iets wat je al in huis hebt. En nootmuskaat is trouwens ook heel lekker erdoor.

    Eetsmakelijk!
     
  3. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    Feb 11, 2008
    9,543
    4,729
    113
    Female
    Ik maak altijd pasta met spinazie a la creme, spekjes, uitje,knoflook en champignons erdoor. Beetje hetzelfde idee dus;)
     
  4. steenbokje

    steenbokje Niet meer actief

    Ik maak het met verse spinazie, dat wokken met prei ringetjes, evt. knoflook/champignons en wat peper en zout. Daar ongeklopte slagroom doorheen en op smaak maken met wat nootmustkaat evt. Pasta in een ovenschaal, spinaziesaus erover en daar nog een gekookt eitje en lekker pittige parmezan over verkruimelen. Nog even in de oven om het af te maken ;)

    Ik krijg trek!



    Maar om op je vraag terug te komen: nee geen kruidenkaas nodig. Je kan er evt. gewone / geraspte kaas overheen doen, of wat room als je dat in huis hebt, door de saus. Maar zonder kan ook prima.
     

Share This Page