Deze heb ik vanavond gemaakt. Alleen zonder de rode ui want die ben ik vergeten. En de Boursin heb ik vervangen voor Philadelpa omdat ze geen Boursin hadden. Erg lekker was het!
k had laatst een recept van philadelphia site gehaald. philadelphia naturel mengen met pesto en dat als dressing gebruiken.....voeg maar toe wat je wil: pijnboompitten, feta, tomaatjes, komkommer, verse basilicum, pasta....heerlijk!
Ik maak 'm altijd zo: - Geraspte kaas (Erdoorheen doen als de pasta nog warm is, dan smelt het lekker) - Creme fraiche - Rode pesto - Tonijn - Pijnboompitjes - Bieslook - Augurkjes - Cherry tomaatjes - Veldsla
Tricolore pasta koken. Daardoor: in blokjes gesneden kipfilet (voor op brood zeg maar, van die plakjes), bakje selleriesalade, bosui, preitje en wat majo/fritessaus. Nog wat cashewnoten erdoor en klaar!
hier word vaak een macaronisalade gemaakt. macaroni kaas salami ham mais ui augurk dat aanmaken met mayo ketchup mosterd zakje fantasia dipsaus (calve)