Ok, het is zover! Na jaren pastasaus uit een pakje te hebben gebruikt, wil ik het toch ook zelf gaan maken. Maaaar..... Ik ben geen keukenprinses, en vind het lastig om zelf te bedenken hoe ik dit moet maken. Via google kom ik 1001 recepten tegen en ik weet niet wat ik moet kiezen.... Dus komt maar op met jullie succes recepten voor pastasaus. Ik wil de saus graag met verse tomaten maken (zodat onze jongste ook mee kan eten) en zonder wijn erbij. Welke tomaten kan ik het beste nemen? En ook graag hoeveelheden vermelden anders snap ik het niet... Alvast bedankt!!!
Ik doe 6 uien 3 paprikas 1 courgette 12 tomaten Verse basilicum naar smaak.. Alles in stukjes Bakken in roomboter. Uren laten pruttelen op laag vuur ik ong 3 uur.. Daarna staafmixer erdoorheen en door een fijne zeep halen.. En je hebt een hele zoete lekkere echt verse basissaus . Meestal bak ik dan groentepakket en gehakt.. Saus erbij .. Pasta erbij ... Smullen maar..