Restaurants

Discussion in 'Stel je vraag aan de verloskundige' started by Semmie83, Dec 30, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Semmie83

    Semmie83 Actief lid

    Jun 1, 2013
    163
    0
    0
    Gebruiken ze in restaurants altijd gepasteuriseerde eiwitten? Ik heb gisteren apfelstrudel als nagerecht gegeten, waarop een laagje gele room/glazuur zat. Na enkele happen bedacht ik me ineens dat er mogelijk rauw ei in verwerkt was? Maar voor restaurants is het risico toch te groot dat er mensen salmonella krijgen?

    En is er ook gevaar voor listeria?

    Bedankt voor de reactie!
     
  2. Mirjam

    Mirjam Verloskundige

    Dec 2, 2005
    11,590
    2
    0
    verloskundige en lactatiekundige IBCLC
    hoi

    restaurants zijn erg op hun hoede en zullen niet snel rauw ei gebruiken. Ik zou me geen zorgen maken.

    Mirjam
     

Share This Page