vanavond eten we als avondeten afgebakken stokbrood uit de oven. ik vind het heerlijk als het beleg mee 'afgebakken' wordt in de oven. wie heeft er nog tips voor lekkere variaties?
Gehakt (of tartaar) rullen met knoflook(poeder), Mexicaanse kruiden, Chili-saus erdoor. Evt. bosuitje fijngesneden en/of mais erdoor. Dan op het stokbrood, gratineren met kaas en de oven in! Eet smakelijk! Je mag de moed opgeven, maar nooit de hoop verliezen!
Bacon kaas tomaat. Ham kaas tomaat Ham kaas ei, (ei onder de kaas.) Ham kaas ananas Gehakt met tomaten-stukjes en katenspek Paprikastukjes, kaas, ham, tomatenstukjes/puree
Stukjes gebakken kipfilet en mayonaise.... Heb ik in Zuid Afrika veel gekregen, chicken-mayanaise bread
- Gehakt rul bakken - Ondertussen vanaf de bovenkant stokbrood uithollen - soepgroenten met gehakt mee 'bakken' - Gehakt/soepgroenten in stokbrood doen - Kaas er over heen, - Salami er over heen - 10 min. in voorverwarmde oven. En eet smakelijk!
Gewoon lekker boter, knoflook, zout en peterselie of Parmezaanse kaas met oregano of feta, met wat plakjes groene olijven en cherrytomaatjes erop, beetje oregano erover en een paar drupjes olijfolie
Gehakt even snel gaar bakken in de pan met wokgroenten en een maggi kippenboulionblokje er door. Onderkant van strokbrood uithollen en vullen en dan even snel afbakken in de oven, heerlijk!
kaas, salami, paprikastukjes uit een potje en groene jalopenopepers uit een potje, beetje pittig, erg lekker!