Suddervlees

Discussion in 'De lounge' started by mamamadelon, Feb 20, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Strijkkraal

    Strijkkraal VIP lid

    Apr 11, 2008
    10,680
    3,692
    113
    Lekker, suddervlees (of draadjesvlees :D)

    Uitje glazig bakken, vlees erbij en dichtschroeien, bouillon erbij, blikje tomatenpuree, een paar kruidnagels, een paar jeneverbessen, 3 laurierblaadjes,een plakje ontbijtkoek in kleine blokjes gesneden, en piment-poeder (silvo)

    en dan minimaal 3 uur opstaan (liefst langer) in een gietijzeren braadpan op een laat vuurtje, wel af en toe checken of er nog genoeg vocht in zit.

    hmmmmm, lekkuuuurrrr met aardappels en rode kool met appel
     
  2. ikkelies10

    ikkelies10 Fanatiek lid

    Jul 31, 2007
    2,139
    0
    0
    thuiszorg
    noord-holland
    als je echt lekker draadjesvlees wil hebben,moet je de runderriblappen nemen. ( sommige noemen ze ook braadlappen)
    hier zit een vetje in en dat zorgt ervoor dat het super zacht word,
    en dat zie je bijna niet meer terug..

    en langer als 2uur op laten staan..
    zeker een uur of 4-5!
     

Share This Page