Vraagje over slagroomsoesjestoren

Discussion in 'De lounge' started by miepje77, Oct 12, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. miepje77

    miepje77 Fanatiek lid

    May 25, 2008
    1,881
    448
    83
    Hallo meiden,

    Ik wil voor morgen een toren van slagroomsoesjes maken. Het zijn gewoon kant en klare soesjes uit de vriezer. Ik ga ze vastzetten en decoreren met glazuur. Daarna nog wat versiersels erop. Kan ik dit een dag van te voren al doen, of moet dit echt op de dag zelf? Wie heeft er ervaring mee?
    Bedankt alvast voor reacties.

    Groetjes
     
  2. Lentekriebel

    Lentekriebel Fanatiek lid

    Sep 11, 2011
    1,384
    0
    0
    Geen ervaring, maar ik zou het juist een dag/avond van tevoren doen met bevroren soesjes. Niets is irritanter dan het eten van soesjes die nog half bevroren zijn.
    Na het maken wel weer goed koud wegzetten...
     
  3. minon

    minon Niet meer actief

    Ik zou ze gewoon smorgens vroeg uithalen en allemaal apart leggen zegmaar dan zijn ze zo ontdooit. Het blijft slagroom en als de toren te groot is voor je koelkast is dat niet echt fris.
     
  4. miepje77

    miepje77 Fanatiek lid

    May 25, 2008
    1,881
    448
    83
    Ben juist bang dat als ik het bevroren ga klaarmaken, dat het glazuur dan gaat druipen , tijdens het ontdooien.
     
  5. miepje77

    miepje77 Fanatiek lid

    May 25, 2008
    1,881
    448
    83
    Koel houden is geen probleem. Kan de toren wel kwijt.
     

Share This Page