Wat doen jullie daarmee? Ik koop ze nooit maar heb nu voor het eerst bij Albert besteld en kreeg er dus 1. Ik ben geneigd om em weg te gooien, maar misschien moet ik ze er gewoon af snijden tot het niet meer bruin is? Wat zouden jullie doen?
ik heb dat ook eens gehad nadat hij 1 dag in doe koeling had gelegen.... volgensmij gaan ze dan verrotten...
Idd wegsnijden, de bloemkool heeft dan te lang gelegen. Ik had de kool ook vorige week meegenomen en gisteren pas klaargemaakt. Bruine plekken wegsnijden en een sausje erbij klaarmaken. (ik houd niet zo van bloemkool)
Ik bewaar mijn bloemkool altijd in de koeling en nooit 'last' van bruine plekken. Ik zou idd de bruine stukken eraf snijden.
Bij broccoli vind ik het wel een ander verhaald. Die wordt droog en taai vind ik. Wil ik bij bloemkool de bruine stukjes er wel afsnijden, broccoli koop ik niet met die plekken.
tja als ik hem zo in de winkel zou zien liggen kocht ik hem niet. maar nu heb je geen keus. tja als het er niet teveel zijn gewoon wegsnijden en eten hoor