Hoi, Ik hoor mensen altijd zeggen dat ze hun brood de avond ervoor gesmeerd hebben en dat dit 's ochtends veel tijd scheelt. Lijkt me erg handig, alleen doen wij dus ons brood altijd in de vriezer en als ik ons brood er de avond vantevoren uit haal en smeer dan is het de volgende dag niet zo lekker meer? Dus mijn vraag: welk brood is geschikt om de avond vantevoren te smeren? En haal je dat brood dan uit de vriezer of is het alleen "mogelijk" met vers brood? Kom maar op met de tips want ik sta nu elke ochtend sowieso een half uur eerder op om voor iedereen broodjes te smeren enz!
Ik doe het ook altijd 'savonds omdat ik 'smorgens altijd erg vroeg de deur uit ga. Maar ik smeer mijn brood bevroren en leg het daarna dus weer in de vriezer. Dan blijft het vers. Je kan ook een brood kopen, gelijk smeren en in porties verpakken en het dan in de vriezer doen.
Ik smeer elke werk dag mijn brood van te voren . Haal brood uit de vriezer en dan gesmeerd in de trommel of zakje in de koelkast . Smaakt prima , brood van ah 3 voor 2 , of tarwe brood . Aldi brood is droog de volgende dag .
Kan je alle beleg invriezen dan? Ik lees het wel eens vaker, vond het wel een goede tip (zelf nooit bedacht).
Maak de broodbak altijd in de avond klaar, brood komt dan uit de vriezer en gaat de koelkast weer in..
Maar niet alles lijkt me lekker, besmeerd uit de vriezer en volgens mij kan je niet alles invriezen. Hier avond ervoor gesmeerd en gesneden in de broodtrommel en dan de koelkast in.
Hmm ik smeer eigenlijk gewoon in 1 beweging door 's ochtends. Nou niet het die dat dat meer tijd kost dan 5 minuten. Beleg en boter en brood staat tenslotte toch al op de aanrecht voor het ontbijt. Maar ik smeer dan 2 boterhammen met kaas, 1x met pindakaas of hagelslag. En nog 2 boterhammen voor dochterlief met beleg naar keuze. Ze doet rustig een half uur over haar ontbijt en in die tijd eet ik, doe m'n haar en vul de tassen
Zo doet mijn vriend het ook, maar helaas ben ik tegen de tijd dat zij hun bed uit komen, allang al aan het werk. Ik sta 4x per week erg vroeg op en blijf liever 5 minuten langer liggen dan dat ik 'smorgens nog brood moet smeren. Mijn ontbijt (meestal cracker of roggebrood met kaas) zet ik ook al van te voren klaar en eet ik op in de trein of op mijn werk.
Ik sta veel eerder op dan mijn vriend en onze twee kinderen en ik smeer ongeveer 12 tot 14 broodjes dus daar ben ik wel even zoet mee.
De oudste blijft 2 dagen per week over en zijn boterhammen smeer ik ook altijd de avond vantevoren. Ik pak dan brood uit de vriezer (Jumbo, volkoren) en smeer deze bevroren met kaas of zoet beleg en leg deze dan in de broodtrommel in de koelkast. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik het zelf nog nooit geproefd heb op deze manier, maar zoonlief eet altijd alles op dus ik neem aan dat het wel te eten is Wij ontbijten elke ochtend met brintapap, dus daar gaat al genoeg tijd in zitten om de schaaltjes melk om en om in de magnetron te zetten. Binnenkort gaan de jongsten ook naar school en ik zie het niet zitten om dan 3 keer 2 boterhammen te moeten smeren 's ochtends. Ik vind het zo 's avonds wel ideaal.
Ik haal op zaterdag altijd vers brood en vers beleg en smeer dan voor de hele week het brood. Doe het in pakketjes in de vriezer en klaar. Hoef je er de hele week niet meer aan te denken. Het beleg is altijd vleeswaren of kaas. Dus nooit hagelslag of pindakaas. Zou niet weten of dat gaat. Maar voor ons werkt dit prima zo!
Hagelslag en pindakaas zijn ook prima in te vriezen hoor! Bijna al het beleg kan je gewoon invriezen. Gewoon proberen dan merk je vanzelf of het lekker is of niet.
Deed het voorheen ook altijd savonds maar tegenwoordig lekker sochtends. Vind het dan veel lekkerder dan dat het bevroren dag ervoor gesmeerd is en hele nacht in zakje heb gezeten. Volgens mij maakt het niet uit welk brood je hebt. Maar als je het prima vind smaken geen probleem toch.
smeer de avond van te voren want per dag gaat er een heelbrood door heen dus t scheelt me teveel tijd.
Wij smeren ook vaak avond van te voren. Brood (bakker) uit vriezer en na gesmeerd te zijn in koelkast. Smaakt prima hoor!
ik smeer het voor mijn man de avond van te voren en dat smaakt prima zegt hij. Ik smeer het wel bevroren en leg het dan in de koelkast. Ons brood komt dus idd ook uit de vriezer.
Maak al jaren het brood van mijn man klaar de avond van te voren en hoor nooit dat het droog of zo is. Gewoon bevroren smeren en beleggen en meteen in een zakje en dan in de broodtrommel in de koelkast. Dan word het echt niet droog.