Dank je wel Die kleurplaatkoekjes zijn eigenlijk heel simpel, witte royal icing en voordat dat hard is, gelijk met zwart de lijntjes maken. Die zakken dan in het wit en dan heb je mooie lijntjes. Die stiften zijn eetbaar. Die gebruik ik ook op chocola enzo ...
@chilleke, wat een fantastisch schaap, Shaun the sheep Mijn dochter is helemaal gek van schapen! Ik maak ook geregeld popcakes, maar deze variatie heb ik nog niet gezien. Mag ik vragen hoe je deze heb gemaakt?
vraag??? ik heb van die gekleurde smeltchocolade maar die vind ik zo dik blijven wat gebruik jij? merk ? produkt? winkel? wij hebben 2 weken geleden voor het eerst gemaakt en ik werk bij xenos en daar hebben we heeeeeeeeeeel veeeel mijn dochter was supertrots
Had ik net een foto in het vorige topic gezet begon deze Dus nog maar een keer moest er 80 maken dus simpel.
Oh dat schaap geweldig en susy ik ga je site zoeken zoek nog leuke ideeën voor mijn verjaardag volgende week
Oh, die zijn leuk Ik gebruikte eigenlijk altijd Wilton Candymelts. Maar die blijven de laatste tijd veels te dik. Daar kan je wel iets aan doen door er zonnebloemolie of Crisco door te doen, maar het blijft dik. Als ik echt wit-wit moet hebben, dan gebruik ik daar Babycakes voor. Dat smelt veel beter en dunner. Al het kleur moet hebben, dan gebruik ik er witte chocolade voor, en die kleur ik dan met poederkleurstof. Babycakes koop ik bij taartwinkeltje.nl en chocola meestal bij de Sligro ...
Hoi, Hoe lang moet ik de bolletjes in de koelkast zetten vor ze goed zijn afgekoeld? en kan dat gelijk of moeten ze eerst nog even afkoelen buiten de koelkast? Weet iemand dat? Gr MB2005.
Gaaf juffie die ijsjes staan ook op me verlanglijstje. Mb2005 bedoel je nadat je ze gedoopt heb? Dan zet ik ze namelijk niet in de ijskast dan heb je kans dat de chocola barst. Heeft iemand ervaring met andere smaken vulling? Ik doe het nu met frosting en heb net al wat gelezen over oreokoekjes. Wil ook lemoncurd proberen. Mirella ik had 2 soorten chocola, weet alleen niet meer hoe de andere hete Weet wel dat de witte van candymelts dunner is
Ik doe ze ongeveer 15 minuten in de vriezer, niet langer! Ze mogen niet knalhard zijn want dan krijg je het stokje er niet meer in en omdat het verschil met de warme chocolade dan te groot is. Dan wordt het te snel hard en breekt de chocola. en dan gewoon op laten drogen buiten de koelkast