Mijn dochters vinden heel vaak hetzelfde speelgoed leuk en met zoveel mogelijk dingen zeggen wij dan ook dat het 'van jullie allemaal is hoor!'.. Nu geldt hetzelfde voor het gros van de Sinterklaascadeaus....... Maar het idee daarvan is natuurlijk dat je daar een naam op zet van degene voor wie het is! Is het een rare boodschap als ik op de cadeautjes zet dat ze voor alledrie de meisjes zijn? Of zou dat gewoon kunnen?
Wij kregen vroeger cadeautjes voor onszelf maar ook voor ons drieen. Zie dus niet in waarom het niet zou kunnen
Wij deden dat vroeger ook. Er zaten cadeaus bij die voor ons allevijf waren, meestal de wat grotere cadeaus (nintendo bijvoorbeeld), en individuele cadeautjes. Kan prima!
Wij kregen vroeger ook kadootjes die voor ons alledrie waren en dan stonden alledrie onze namen op zo'n pakje. Geen probleem hoor
Hebben wij ook gedaan met onze jongens. Gewoon alle 3 de namen erop. Er kwam wel een periode dat ze absoluut niks konden delen (maar dat had een reden) en in die periode hebben wij gewoon dingen 3x gekocht. Zo heeft hier iedereen zijn eigen gameboy en gamecube. Playstation was wel weer samen.
Wij kregen ook de grotere kadootjes voor ons 3-en. Zorg wel dat je alle namen bij elkaar zet, anders kan je je als kind nog wel eens bedrogen voelen Mijn ouders hadden wel eens de ene naam op 1 kant en dan de andere op een andere en de laatste weer op een andere. Met zoveel kadootjes willen de ouders ook wel eens vergeten wat er waarin zit en voor wie het is. Dus als er dan geroepen wordt ja dat is voor ... En het blijkt voor hun 3-en te zijn, dan is dat niet leuk Dus alle namen duidelijk bij elkaar schrijven als het voor hun 3-en is.
Ik ben ook enigst kind...maar wij vieren sint altijd met mijn schoonfam.en mijn schoonzus doet ook vaak gezamelijke cadeaus voor haar 2 kids...zoals een groot spel etc..~en ik denk dat wij dat in de toekomst misschien ook gaan doen...Dus kan prima, naar mijn mening!
Gewoon meer namen op een cadeau zetten hoor. Dan is het maar duidelijk toch dat het voor alle kinderen is!
Wij geven bijna altijd (dit jaar voor het eerst niet) ieder hun eigen cadeautjes en één cadeautje voor hun samen. Ze moeten sowieso leren delen en onder het mom 'samen spelen, samen delen' vind ik dit juist goed. Dat het nu voor het eerst niet gebeurt is omdat ze niet meer met hetzelfde speelgoed spelen.
Bij ons zat er standaard een gezamelijk kado bij me ouders schreven daar dan een gedicht bij dat we er samen mee moesten of konden spelen.
Wij kregen ook gezamenlijk en apart cadeaus, is nooit een probleem geweest. Wij waren met z'n zevenen thuis.