Alle gepasteuriseerde kazen mag je eten. Feta en brie mag dus gewoon. Je moet alleen opletten bij kazen dat er au lait cru opstaat, dan kun je het eten. Staat het er niet op, dan is het beter om het te laten staan.
Dat van dat au la cruit wist ik maar stond net bij de turkse bakker en had ineens zo'n zin in een bladerdeeg broodje met feta en spinazie hahahah Begon ineens te twijfelen of het wel mocht .. maar bedankt voor je antwoord Ga ik lekker genieten
hi, ik twijfel soms ook over de kazen bij de turkse bakker. Die vind ik namelijk wel het lekkerst. Ik denk dan als je het in bladerdeeg doet wordt het sowieso verhit en dan is eht al geen probleem meer. Rauw heb ik soms mijn twijfels over maar ik denk niet dat ze zomaar rauwmelkse kazen mogen verkopen zonder dat het erop staat. Eu richtlijnen enzo.....maar zeker weten doe ik het niet...maar in bladerdeeg moet je gewoon doen......lekker genieten.
Als er au lait cru op staat, mag je het dus NIET eten... Is rauwmelks kaas. Bladerdeeg met feta en spinazie, mmmmmmmmm borek toch? Ik vind die met gehakt erin lekkerder hihi.
Zie nou pas dat ze had neergezet dat je het dan WEL mocht eten maar ikzelf wist wel dat je het juist NIET mocht eten als dat er op stond Die gehakt is idd ook enorm lekker maar ik stond voor die vitrine en mijn mannetje stond aan de andere kan om een pizza te halen en ik hoor die feta broodjes me gewoon roepen hahahahah dus heb er lekker eentje genomen
en feta kaas in griekenland? iemand daar ervaring mee? we gaan over een weekje die kant op en ik weet echt niet of ik nou feta en/of tsaziki mag.. VK is er ook vaag over..
Naar mijn idee zou ik in de toeristische gebieden in de restaurants gewoon feta en tzatziki durven eten, denk dat ze het dan ook wel vanaf de supermarkt hebben. Alleen bij de heel kleine traditionele restaurantjes, of bij mensen thuis ofzo zou ik wat voorzichtiger zijn. Maar goed, dat is mijn gevoel erover, niet gebaseerd op kennis eigenlijk
En waar is yoghurt van gemaakt denken jullie? Melk misschien? Dus naar mijn idee kan yoghurt net zo goed rauwmelks zijn. Maar dan waarschijnlijk alleen bij 'home made yoghurt' ofzo.
Yoghurt - Hyfoma.com Zie het kopje pasteuriseren. En als je googlet op zelf yoghurt maken, moet je de melk ook altijd koken... Dus geen rauwe melk volgens mij...