fruit dat bruin word

Discussie in 'Voeding' gestart door tweeling, 21 nov 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tweeling

    tweeling Fanatiek lid

    9 sep 2006
    3.579
    0
    0
    mama van 2 meiden!
    appels en bananen enzo worden vaak bruin als ze openen zijn

    nou had ik een appel gepureerd en dat papje is na een dag natuurlijk verkleurd, kan dit kwaad en hoe lang is het houdbaar?

    bvd
     
  2. Angel Eyes

    Angel Eyes Niet meer actief

    in et boek opperdepop staat dat versgemaakte hapjes ongeveer 2 a 3 dagen houdbaar zijn. overigens kook ik appel wel eerst eventjes. Wat ook een idee is, is om het in te vriezen in ijsblokjes bakjes dan kun je per keer genoeg pakken
     
  3. dirksmama

    dirksmama VIP lid

    29 aug 2007
    22.170
    34
    48
    mens
    Meestal in de wolken
    Gewoon per keer maken en de rest zelf opeten. Kom je zelf ook aan je dagelijkse portie. Van bewaren/ivrezen gaat de smaak achteruit en verlies je vitamines.
     
  4. Judith75

    Judith75 VIP lid

    9 okt 2006
    5.623
    0
    0
    Mama
    Bergen op Zoom
    Ik maak het per dag en wat ik overhoud eet ik idd zelf op ;) Ben het verder eens met dirksmama.
     
  5. Jo79

    Jo79 VIP lid

    6 mei 2007
    25.069
    3.862
    113
    Als je fruit besprenkelt met citroensap, behoudt het vaak goed de kleur, maar ja, dat is meer voor het uiterlijk en misschien ook niet zo goed voor een baby. De smaak komt ook vaak beter naar voren door citroensap, het wordt er niet zuurder door, wat mensen vaak denken. Maar volgens mij is dit meer voor eten voor volwassenen. Zou inderdaad gewoon zelf opeten wat je overhoudt.
     

Deel Deze Pagina