Ik heb gehoord dat hamburgers eten tijdens de zwangerschap niet goed zou zijn. Doordat je het vlees nooit helemaal 'goed' doorbakken krijgt zonder de rand te laten aanbakken, zou de kans bestaan om toch via hamburgervlees besmet te raken met toxoplasmose. Ik vind het vreemd, maar durf het toch ook niet meteen tegenspreken. Iemand die hier meer over weet?
Dat is echt onzin hoor!! Als t van binnen niet rood Is is t gaar en je kan het vuur ook wat lager zette dan brand het ook niet aan
Oef, net wat ik ook dacht (en vooral hoopte)... Zou het anders heel erg vinden, eet supergraag hamburgers, vooral op BBQ!
Dat zou dan toch met elk vlees zo zijn waarvan de randjes niet 'gebakken' worden? (dat de randjes de pan niet raken bijv). Lijkt mij ook grote onzin. Gewoon goed controleren of het van binnen gaar is en dan lekker smullen En idd een optie is gewoon iets langer in de pan op een lager vuurtje.
Hahahahaha, ja, dat heb ik nou ook!! Grote onzin hoor, als je vlees goed doorbakken is, en dus niet meer rood van binnen, kan je het gewoon eten. Als je alle geruchten zou moeten geloven mag je als zwangere niets meer eten en gelukkig is dat niet zo