rabarber is heeeeeel makkelijk (alleen doen wij daar veel suiker in dus das niet zo goed voor kindjes) en rode bietjes kan je al gekookt kopen en dan verder verwerken dus ook makkelijk!!
jah ik kook ook wat vlees, of ei of vis mee, gewoon zoutloos.. ik maak voor ons eten, en wat er is voor groente/vlees of wat maar kan voor haar, doe ik appart, een aardappeltje dr door, en als het gaar is pureren.. dus verder zit er geen zout in.
haha rabarber is makkelijk alleen moet het er wel zijn dan gewoon in stukjes, beetje water, en laten koken. rooiebieten? dat weet ik niet hahaha, jah, koken met schil en later pellen en snijden (dat deed mn moeder vroeger teminste) ik ben ook lui aangelegt ik geef eten uit blik
Ik maak fruit sowieso vers maar op het moment geef ik ook potjes omdat ik niet weet hoe ik het vlees en zo moet bereiden voor haar en hoeveel ze MOET krijgen. Morgen moet ik naar het cb en vraag ik wat ze allemaal mag en dan ga ik de groente ook weer vers maken.
justin zoog de difrax altijd helemaal vacuum dus daarom over op avent. denk dat dit weer zal gebeuren met pap...effe kijken maar
Nee joh natuurlijk is dat geen ramp Er zijn ook groentes die ze niet te vaak mogen toch? Ivm te veel ijzer? Weet alleen niet meer wat, brocoli? Of andijvie ofzo? Naja vraag het morgen allemaal;
Kwebbels..met het eczeem van Tygo gaat heel goed, er zitten nog wel plekjes maar tis niet meer zo heftig! Op het werk gaat ook wel alles zijn gangetje hoor al vind ik dat ik binnenkort wel weer eens ff vrij moet nemen hihihihi. Ik zit in de tussentijd was te vouwen dusssuh niet zo snel ladies