omdat ik een beetje aan zoeken ben naar wat praktisch is met onze zoon die om 6.00 uur wil eten zat ik dit te bedenken: als ik nou 's avonds zijn opvolgmelk met nutrix maak (met water dat net van de kook af is), dat heel snel laat afkoelen en in de koelkast zet om het de volgende ochtend weer op te warmen; is dat verantwoord denken jullie? altijd problemen hier met die nutrix (klonten), maar heb op dit forum geleerd dat het goed werkt met kokend water en herhaaldelijk goed roeren en laten afkoelen. maar liever niet 's ochtends als het even kan
opvolgmelk kun je van te voren klaarmaken, maar ik zou niet alvast nutrix erin doen. ik weet niet of je zoontje allergie heeft, maar met 8 maanden mag hij bambix in de fles. dat klontert niet, of je kunt m een kant en klaar papje geven. groetjes, Miranda
dankjewel voor je tip welke bambix bedoel je? ik was net in de winkel en ik zag wel volkorenpapje voor 8 maanden, maar kan die ook in de fles?
Ik zou de pyama papjes proberen, deze heb je zowel van Nestle als van Bambix, hoef je niet te mengen niets. In de fles, opwarmen en drinken maar :-D Ideaal voor de vroege ochtend of late avond. http://www.nutriciakindervoeding.nl/OnzeProducten/Bambix/Avondpapjes/ http://www.nestlebaby.com/nl/baby_nutrition/products/product_detail.htm?id=950
Ik maak de pap (en melk) altijd met warm water uit de kraan. Gewoon handwarm (37 graden). Nooit last van klontjes e.d, gewoon goed roeren. Hier wordt bambix graanontbijt gebruikt (vanaf 6 maanden) en 's avonds nutrix. Water uit de kraan kan je niet zomaar gebruiken zonder te koken / filteren wanneer je een oud huis hebt en niet weet of er wel of geen zware metalen voorkomen in de leidingen.
Als je kindje nog geen bambix heeft gekregen zou ik eerst die voor 6 maanden kopen. die kan gewoon in de fles net als nutrix of van een bord. je kunt dus de avond van te voren al een fles melk klaar zetten, wel met gekookt water dat je af laat koelen. en 's morgens opwarmen en bambix erbij doen. of een kant en klaar pakje kopen van nestle of bambix. die hoef je alleen maar op te warmen. groetjes, Miranda