Hele gekke vraag, maar kun je sugar snaps koken of enkel bakken? ik heb 2 pakken liggen maar ben aan de lijn en wil dus niet teveel boter/olie gebruiken. Ik vroeg me ineens af of dit kon. Iemand een idee?? Thanks!
Gewoon met een klein beetje olijfolie roerbakken in de wok... koken kan wel, maar vind ze dan zo slap (of je moet ze een minuut of 5 a 6 koken)... Met roerbakken blijven ze wel het lekkerst (vind ik)
Olijfolie kan heel goed in een dieet. Ik blijf gewoon mijn olijfolie gebruiken en val netjes 1,5 kilo per week af. Ik zou ze idd niet koken
Hmm blancheren (ff kort koken) en dan door salade, gezonde toevoeging. Eigenlijk net als peultjes. Eetse !
Ik ben ook aan de lijn en heb bij blokker een laagje gehaald dat je in de koekenpan/wok kunt plakken. Je hoeft dan geen boter of olie meer te gebruiken! Kost 4,99 en gaat 1001 keer mee.
Hoe heet dat dan Kristalhelder? ik moet er wel rekening mee houden dat mijn kinderen gewoon moeten eten. Dus helemaal boterloos/olijfloos lijkt me voor hen niet geschikt. Ik ga er van de week even naar kijken. Bosi, zo, 1.5 kilo in 1 week? goed zeg! bij mij gaat het langzamer, ik sport zo'n 4 a 5 uur per week bij (BBB en Bodypump, spieren die je opbouwt wegen dan best wat) en merk het wel al duidelijk aan mijn kleding. Verder weeg ik me niet tijdelijk, het gaat nooit snel genoeg en dan raak ik gedemotiveerd (anorexia verleden, zou je nu niet zeggen)
Ik ga het vanavond uit proberen met die sugar snaps! ben benieuwd of het dan ook lekker smaakt! maar ik hou van groenten dus dat zit wel goed
De ene keer wok ik ze gewoon mee bij de rest van mijn prutje....Kort op hoge temperatuur. De andere keer blancheer ik ze even kort, doe ze dan in koud water en warm ze nog even mee in de pan... Ze MOETEN bij mij knapperig blijven.... anders vind ik ze niet zo lekker