Ik heb een zak met verse spinazie gekocht, maar eerlijk gezegd heb ik echt geen idee wat ik er van kan maken haha. Wie heeft er voor mij een lekker recept?
Wokken met gerookte zalm en Boursin (zo'n bakje met groene deksel om mee te koken) en dat samen met pasta. Eventueel nog wat pijnboompitten erdoor. Heerlijk! Eet het 1x per week
Dat lijkt mij ook erg lekker! Doe je er dan ook nog knoflook doorheen? En de zalm? Dat er later doorheen of ook erbij in de pan?
Spinaze een beetje wokken, lepeltje kruidenkaas er door, dan een hompje op een plakje bladerdeeg leggen en dan een stukje zalm er bij en dan de oven in. Zooo lekker. Of pasta koken, pakje room door de pasta en twee eetlepels kruidenkaas, dan de spinazie even wat opbakken, stukjes zalm erdoor en je hebt een heerlijke pasta. Zalm gek? Ik? Nee joh hihihi Of voor de vegetarische mensen onder ons kun je ook de spinazie ( weer ) opbakken, een eitje koken en dan een heel ei met wat spinazie in een plak bladerdeeg doen en dan lekker in de oven. Uiteraard bij alle gerechten even kruiden naar smaak
Uitjes, knoflook en champignons snijden en in de pan bakken, ketjap en kerrie erbij. Nu de spinazie erbij doen, ff omscheppen totdat het ietsjes geslonken is. Opscheppen en eetsmakelijk!
Uitje fijnsnijden en even aanbakken, knoflook en spinazie erbij, laten slinken, eetlepel tomatenpuree, handje rijst en zout erbij en laten sudderen met de deksel op de pan tot de rijst gaar is. Spinazie op zo'n Turks gezond en lekker. Je kan evt ook nog gehakt rul meebakken met de ui.
Op de AH app staan veel lekkere gerechten! Toevallig ga ik vanavond ook verse spinazie eten. Linzencurry met spinazie biologische kip en naanbrood Linzencurry met kip - Recept - Allerhande - Albert Heijn
Knoflook kan maar doe ik eigenlijk nooit omdat dochter dat niet lust, stom genoeg kook ik er daarom eigenlijk ook nooit mee als zij er niet is. De zalm (in snippers gesneden) doe ik erbij zodra de spinazie is geslonken, alles bij elkaar ligt het maar een paar minuten in de pan. Vergeten erbij te zetten maar bak vaak ook nog wat halve cherrytomaatjes erdoor .
Thanks allemaal voor de lekkere recepten. Ik ga ze zeker allemaal een keer proberen. Voor vanavond wordt het een pasta gerecht met de zalm en Boursin.
Spinazie wassen en drogen in de slaslinger. Knoflook in de wok met olie. Spinazie toevoegen en lekker roerbakken, niet te lang