wie kent er duits

Discussie in 'De lounge' gestart door mamabeer, 26 apr 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis
    ik ken het wel een beetje maar wat dit is weet ik ook niet...

    speiseöl ?

    een of ander olie maar wat voor olie? Ik had een pak cake nog in de kast staan ik denk laat ik die maken en de beschrijving is duits nu kom ik niet verder want ik weet niet wat voor olie het is.:D:D
     
  2. Boefjesmamma

    Boefjesmamma Fanatiek lid

    23 jan 2010
    2.378
    1
    0
    Afgestudeerd en werk zoekende.
    Gouda
    Speise=voedsel als ik me niet vergis.
     
  3. namya

    namya Niet meer actief

    lijkt me zonnebloemolie

    dat is de enige olie die in cakes gaat in mijn keuken :)
     
  4. Flamingo

    Flamingo Bekend lid

    9 dec 2009
    900
    0
    0
    Shopmanager / parttime
    Klopt!
    het gaat hier om gewone "eetbare" olie. Dus zonnebloemolie.
     
  5. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis
    shit en dat heb ik nu net niet.... kan ik er ook een ander olie in gooien of word het dan niks? had de kids net beloofd om te gaan bakken:( ff mijn buurvrouw opbellen of ze nog wat heeft staan
     
  6. namya

    namya Niet meer actief

    boter smelten??

    je hebt vast wel boter uit een kuipje of zo toch?
     
  7. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis
    ja die heb ik:D dan ken ik die gebruiken...yes!:D maar 110 ml is wel veel he? moet 110 ml water en 110 die olie en nog 2 eieren.
     
  8. Devy

    Devy Fanatiek lid

    23 aug 2008
    3.437
    1
    0
    Tilburg
    Je kunt ook een 'smaakloze' andere olie gebruiken. Sommige olijfolies hebben bijvoorbeeld nauwelijks een olijfsmaak. Een bakolijfolie zou daarom misschien nog net kunnen.
     
  9. Rosao

    Rosao VIP lid

    3 nov 2007
    12.893
    1.390
    113
    Wat voor olie heb je wel? Elke neutrale olie kan wel, zou alleen geen olijfolie gebruiken. En idd boter smelten en dan die hoeveelheid gebruiken werkt ook.
     
  10. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis
    olijfolie,bak en braad boter, en gewone boter voor te bakken. Dan doe ik die ff laten smelten en afkoelen en dan doe ik die erin:)
     
  11. namya

    namya Niet meer actief

    nou ja het slinkt wel natuurlijk die boter als je het smelt maar goed je kan des noods beetje bij beetje smelten

    en ja als er 110 opstaat zou ik me er wel aan houden

    laat je weten of het gelukt is :D
     
  12. Devy

    Devy Fanatiek lid

    23 aug 2008
    3.437
    1
    0
    Tilburg
    Boter smelten zou dan inderdaad de beste oplossing zijn. En de hoeveelheid valt nog best wel mee vind ik.
     
  13. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis
    het is een spongebob cake ik ben benieuwd als ie gelukt is zet ik de foto er wel op.

    wij zijn bakken;)
     
  14. fafa

    fafa Niet meer actief

    olie in je cake???

    daar moet toch uberhaupt (als we toch met duits bezig zijn ;)) geen olie maar boter in?
     
  15. namya

    namya Niet meer actief

    maak vaak genoeg cake met zonnebloemolie

    heel gebruikelijk in het gebied rond de middelandse zee hoor

    het maakt de cake luchtiger lijkt wel
     
  16. Umm85

    Umm85 VIP lid

    17 jun 2007
    26.310
    248
    63
    Vrouw
    huismama, doktersassistente
    Turkije
    hoeft niet hoor ;)
     
  17. namya

    namya Niet meer actief

    was het gelukt mamabeer?
     
  18. mamabeer

    mamabeer VIP lid

    28 mrt 2007
    6.229
    0
    36
    mama
    thuis
    het was gelukt haha maar we moesten bij mijn schoonmoeder eten en heb hem direct meegenomen en iedereen vond hem lekker:) smaakte naar banaan:D foto was ik vergeten:D de kids vonden het heel leuk...vooral het versieren van de cake..maar koekjes maken vonden ze toch leuker
     

Deel Deze Pagina