ooo der zijn weer super leuke bij gekomen hier Ik ga van het weekend weer aan de slag. ook eens cake pops uitproberen
Oh, dat zijn ook weer leuke! Net toeven geoefend toen ik het cupcakebeslag in de vormpjes deed Denk dat het wel gaat lukken om mooie toeven te maken.
Nou heb ik net dus toeven geoefend voor gewone cupcakes, dat gaat goedkomen, maar ik had nog beslag over en heb daar mini cc's van gemaakt. Daar wil ik eigenlijk ook wel een leuke toef op Iemand een tip welk spuitmondje van Wilton daar mooi voor is. De gewone maat doe ik met 1M, maar dat is voor de mini's veel te grof.
vraag..heb net de cc gebakken (doe dit allemaal voor het eerst he) en heb ze bijna tot de rand gevuld, gebakken en na het bakken heb ik er 1 minuut een broodplank opgelegd. ze zagen er dus mooi uit, maar nu zijn ze ingezakt!!! Hoe kan dit, wat doe ik fout?? mijn eigen gemaakte bakkersbanketroom is gelukt..morgen ga ik de cc vullen.
trouwens nog een vraag, die zelfgemaakte bakkerroom kan ik die gewoon in de koelkast bewaren en morgen de cc ermee vullen?
Met flowerpaste en de volgende mal http://http://www.ellenscreativecakes.nl/shop/sunflowersugarart-double-blossom.html
Mooie cupcakes zeg! Ik ga dit weekend voor het eerst een boltaart bakken, vullen en bekleden met fondant. Als oefening voor een meptaartje voor mijn dochter haar eerste verjaardag. Hopelijk gaat het een beetje lukken!
ja hoor dat kan.. alleen zou ik echt last minute vullen.. eigenlijk hoor je cc namelijk niet met bbr te vullen.. bbr moet namelijk in de koelkast ivm verse ingredienten.. en cupcakes kan je beter niet in de koelkast doen.. dat komt de cc absoluut niet ten goede.. de cake haat door de kou uitdrogem
Mamak, waarmee vul jij je cupcakes dan? Ik heb hier liggen: lemoncurd, slagroom+klopfix, botercreme (lijkt me niet lekker om mee te vullen), chocola (kan ik ganache mee maken), chocopasta en monchou. Volgens mij kunnen alkleen de lemoncurd en de ganache dan uit de koelkast bewaard worden toch?
Je kan vullen met de volgende dingen: - botercreme (en dan dus de mix variant) - alle jam soorten - alle pasta soorten - caramel en dan bovenstaande eventueel gecombineerd met - vers fruit (stukjes) - stukjes chocolade - stukjes koek - stukjes m&m's Ik zou ganache weer niet doen omdat daar slagroom in zit.. en slagroom moet weer in de koelkast worden bewaard..
Waauuuw wat leuk!!! Ik vind dit ook echt zooooo leuk om te doen... ik ga ook beginnen met bruidstaarten maken, het is niet makkelijk, maar ik wil het echt graag leren!!