ritme van ons baby

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door gezelligemeid, 12 jul 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. gezelligemeid

    25 aug 2010
    49
    0
    0
    NULL
    NULL
    goede avond,

    ik heb een zoontje van 7 weken jong. Hij heeft een aantal dagen in het ziekenhuis gelegend omdat hij een virus opgelopen heeft, gelukkig is hij sinds vandaag weer thuis.

    Wat ons opviel is dat ons zoontje in het ziekenhuis voorbeeldig sliep. Natuurlijk was hij niet lekker maar in het ziekenhuis lieten ze blijken dat dat een normaal patroon is voor babys en niet vaker wakker hoeven te zijn. Echter thuis wilt meneer bijna nooit slapen. We komen zojuist thuis en al die uren wilt hij niet slapen, terwijl hij in het ziekenhuis bedje zich heerlijk voelde. Wel kon hij de hele tijd ons zien zitten natuurlijk wat hier thuis niet kan.

    Heeft iemand hier een verklaring voor? Ons zoontje heeft namelijk zijn rust nodig.
     
  2. kissie

    kissie Fanatiek lid

    18 apr 2006
    1.494
    1
    0
    is natuurlijk wel weer even wennen... wil hij ook niet beneden in de kinderwagen slapen? Hij is natuurlijk geluid en mensen om zich heen gewend.
     
  3. siepie

    siepie Fanatiek lid

    28 apr 2010
    3.424
    3
    38
    Hoe deed je het in het ziekenhuis?
    Ging hij na een uur naar bed?
    Dan moet je dat thuis ook doen.

    Wij ook een zh opname gehad en toen bij thuiskomst vond ik het ook even lastig en ben toen precies gaan doen als toen in het zh en dat werkte perfect!
     
  4. adi

    adi Niet meer actief

    zieke kinderen slapen echt veel meer. Toen mijn kinderen met 6 maanden in zkh sliepen ze ook heel veel, terwijl dat thuis echt heel anders was.

    Maar thuis kun je hem ook beneden in de kinderwagen leggen, zodat hij bij jullie is en geluiden hoor. Dan wel de kinderwagen opmaken als een bedje, dat hij lekker ingestopt ligt.
     

Deel Deze Pagina