Beetje suf, maar ik heb vanmiddag pasta met garnalen gemaakt. Deze heb ik in de keuken laten staan (niet in de koelkast). Het is helemaal gaar, dus ik dacht: straks even in de magnetron en klaar! MAAR... kan is het nu niet bedorven omdat het niet koel gestaan heeft. Ik heb ook een pan met gehaktsaus gemaakt, ook niet in de koelkast gezet. Het saat nu ong 4 uur in de keuken. Alvast bedankt voor jullie inbreng!
kun je nog prima eten. Eerder dat het compleet is afgekoelt. Bovendien is het nu niet heel heet. Lijkt me geen probleem!
Tuurlijk kan je gewoon eten. Ik kook altijd in de ochtend. En we eten rond 17u geen probleem staat het al die tijd in de keuken
Ok, dank je! Dat stelt me gerust. Ik dacht dat vlees en vis altijd in de koelkast bewaard moest worden, dus maakte me een beetje zorgen. Ik ga zo lekker eten!
Doe het al jaren zo nooit iemand ziek geworden...hihi Als je volgende dag pas wilt eten dan wel na afkoeling afgedekt in koelkast zetten
Kook ook vaak eerder op de dag en voordat het de koelkast of vriezer ingaat laat ik het sowieso eerst afkoelen. Eet smakelijk