Oktober 2011 mama's deel 2!!!

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door suuszwanger, 1 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. FmT

    FmT Fanatiek lid

    24 jan 2011
    2.860
    0
    0
    @suus wat een mooi gezichtje op de foto :) !

    @mariel lekker hoor bijna vakantie, ga je nog weg of blijf je in ons koude kikkerlandje. Eindelijk komt er eens iets voorbij wat ik niet lekker vind, bietjesstamppot haha... Bleeeeeh...

    @sahi werkse, ik doe rustig aan hoor, vandaag 1/4 van de keuken gedaan ( we hebben een best grote keuken met veel kastjes )

    @Misja fijn dat je een groeiecho krijgt om je gerust te stellen. Ik word ook aan elke echo en onderzoek gezet alleen maar voor de gemoedsrust.. Zijn er redenen waarom jij je eigen zorgen maakt om bijv de groei van je kleintje?

    @Sjoon hier ook catalogus H&M binnen, babykleding helemaal overheen gekeken dus zo nog ff doorbladen haha.. op de website hebben ze nu ook wat collectie aangevuld.
    Vind trouwens de positiemode wel tegenvallen hoor en op de website zie ik helemaal niets meer kwa positiekleding... :(

    @steen Je mag trouwens alles aan mij vragen hoor haha.. :) !. Ik krijg elke week proluton om vroeggeboorte te voorkomen. Of in ieder geval mijn baarmoeder rustig te houden. Vorige zwangerschap liep helaas verkeerd af, bij 25 weken bevallen van een zoontje. Hij is een lief klein engeltje.. Ik spreek er alleen niet heel veel over hier op het forum omdat ik het ook erg moeilijk vind om erover te praten. Nu ook al +/- 5 weken in de ziektewet omdat ik me te druk maak en daardoor harde buiken kreeg.
    Nu ik thuis ben gaat het steeds beter, wel de normale kwaaltjes zoals maagzuur, lage rugklachten en bandenpijn.

    @emma lekker hoor naar de kapper, ik zou mezelf ook eens zo moeten verwennen. Vriendlief zegt al maanden dat ik eens lekker naar de kapper moet gaan maar ik stel het steeds uit. Lekker voetjes in de lucht voor jou en fijne avond. Ow en even voor de snelligheid : Je kan elke dag suiker laten prikken, alleen als je op maandag gaat zou ik wel om 10 voor 8 daar al zijn ze staan daar namelijk in de rij als ze open gaan.
     
  2. Emma29

    Emma29 VIP lid

    30 mei 2007
    10.467
    0
    36
    carnavaller !!
    bedankt voor je snelle antwoord worstje !!
    mmm ik heb er vanmiddag trouwens lekker een op hihi

    h&m boek ... ohhhh had ik weggegooid maar idd daar staan beebkleertjes in !! ff graaien in de papierbak:D
     
  3. lolly

    lolly Fanatiek lid

    20 sep 2006
    3.475
    0
    0
    @sahi fijn dat manlief zo veel meehelpt in huis. Hier m'n schoonmoeder vandaag gehad. Zij heeft de kamer gedaan en de ramen gelapt. Hoe gaaat het nu met de pijn bij de navel? Ik heb er ook een paar weken last van gehad. Volgens mijn vk was het de aanhechting van de banden naar de baarmoeder die onder druk komen te staan.

    @sjoon beterschap en goed uitzieken hoor.

    @steen wat doe je voor werk? Fijn dat ze er een dienst afgehaald hebben. 4 dagen is idd erg veel.

    @goldduke auw voorzichtig aan doen hoor.

    @mariel Dat is niet rustig aan doen hoor. Alleen de ramen doen is meer dan genoeg. leest verder; goed zo wel aan je zelf denken he!

    @all gisteren bij de vk geweest. Ivm laag hb moet ik even bloed laten prikken. Morgen maar even doen. Ik heb sinds het weekend last van bekkenpijn. Vk heeft aangegeven dat ik niet meer mag stofzuigen, dweilen en liever ook de badkamer niet uit soppen.
    Ons kindje ligt al heel diep in het bekken. eigenlijk al met 27 weken. Maar doordat ik klein ben zit het kindje nog wel steeds vrij hoog. Mijn baarmoeder zat nu op 2/3 NX

    Fabian was vanmorgen hoedje van papier aan het zingen. Zo schattig. Als het hoedje dan niet past, zet de glazen in de kast. 1,2,3,4 enz.
     
  4. steen

    steen Fanatiek lid

    16 jul 2007
    3.507
    0
    0
    Limburg
    Oh dat is heftig meid! Helaas ken ik de casussen erg goed, als antwoord op lolly: ik ben namelijk nicu verpleegkundige (ic neonatologie)
    Fijn dat het nu wel beter gaat en je thuis de rust kan nemen! Knuff!
     
  5. CaatjeM

    CaatjeM Fanatiek lid

    25 feb 2011
    1.665
    0
    36
    Vrouw
    Lokale gids (Jerez, provincie Cádiz, Gibraltar en
    Jerez de la Frontera
    Een goejenavond!

    Bedankt allemaal voor jullie lieve vakantiewensen! :) Wat hebben we het heerlijk hier in NL! Gisteren goede vlucht gehad, nog lekker ff kunnen slapen onderweg. Wel nog nooit zo'n belachelijk personeel gehad van Ryanair, echt bizar! :$ :x

    Gisteren natuurlijk gelijk bij mijn vader geweest, was zo blij hem weer te zien! En hij mij natuurlijk ook! Wilde gelijk even buikvoelen en dat vond ik zoooo lief! Had ik bij hem dus totaal geen "last" van! ;)

    We slapen bij mijn oom en tante, erg gezellig en voelt ook heel thuis! Heel fijn. Vanmiddag naar de stad geweest met mijn lief en een goede vriend van ons en... NAAR HARRY POTTER 7 DEEL 2!!! Heerlijk weer lekker in het Engels, hij was echt cool! :D

    Daarna gezellig een hapje gegeten: er waren gewoon MOSSELEN!!! :D Dat vind ik dus zoooo lekker! Toen we zojuist thuiskwamen twijfelde ik ineens alleen heel erg of die nu eigenlijk wel goed zijn... :$ Gelukkig vond ik DIT ERG NUTTIGE ARTIKEL, dus ik maak me geen zorgen (meer/voorlopig ;))

    Morgen is mijn vader jarig, op tijd op dus en dan even boodschappen voor hem doen (taart halen, bloemetje, wat voor de lunch e.d.) en daarna zijn we denk ik de hele dag bij hem. Zal wel druk zijn, dus ik denk dat we vrijdag lekker relaxt naar de sauna gaan! ;)


    @Sahi: Echt wel! Vond het toch wel de moeite waard om dat halve jaar even te vermelden! ;) Is echt bijzonder al zo'n tijd, gewoon al ruim over de helft! En wat apart, die navelpijn! Heb je daar nog steeds last van??? :(

    @Babykamer: Wij hebben er nog niets aan gedaan, maar hij is wel besteld! ;) Wordt in september bezorgd, dus we hebben mooi de tijd na onze vakantie om 'm leeg te maken, schoon te maken en wellicht nog een beetje op te knappen waar nodig. :D

    @Lieke: Vervelend dat je je zo'n zorgen maakt over het vruchtwater... Ik hoop dat de tijd tot vrijdag snel zal gaan en dat je uiteindelijk gerustgesteld zal worden!

    @Female: Wat een prachtige foto van je meisje! Echt een knap ding! :) Qua weer vind ik het helemaal zo slecht nog niet hier, tenminste niet in/rond Eindhoven. Heb nog weinig regen gezien en de temperatuur is best lekker. :cool:

    @Goldduke: Euh... Ik heb nog geen pm via Facebook ontvangen... Heb je die wel al gestuurd??? :(

    @suus: Wat een ontzettende mooie foto! :D

    @Sjoon: Jeetje, balen dat je zo ziek was! :$ Hoop dat je je inmiddels weer beter voelt!


    Nou, ik ga nu naar bed... Ben inmiddels toch wel moe en morgen zal de wekker ook weer op tijd gaan!

    Tot snel weer! :cool: :D

    Liefs,
    Caroline
     
  6. Female

    Female Niet meer actief

    @ All; Dank voor kleding-complimentjes :)

    @ Princi; Veel suc6 morgen in het zh! Even spannend, maar toch fijn als het er af is ;)

    @ Sjoon; Raar zeg, ineens zo ziek. Gelukkig gaat het beter nu!

    @ Mariel; Lekker lang in bed :). Relaxed dagje gehad?

    @ Misja; Gelukkig was alles ok. Fijn dat je een extra echo krijgt

    @ Suus; Mooie foto!

    @ Worst; Balen dat je veel pijn hebt. Niet teveel doen hoor.

    @ Emma; Geniet van je rustige avondje!


    @ Lolly; Goed rustig aan doen hoor, luister maar naar je vk ;)
    Tis voor het goede doel!

    @ Caatje; Dankje ;). Hier was het wat minder, hele dag geen zon gezien. Mss morgen beter. Veel plezier in NL en morgen bij je vader!


    Ben hier druk op zoek naar spulletjes die we nog moeten aanschaffen.
    - 2e hands kinderwagen
    - tricot slen draagdoek
    - babyfoon met meerdere units.

    Verwacht deze of volgende week het kraamgeld, dus daarvan kunnen we de spulletjes mooi kopen :)
     
  7. CaatjeM

    CaatjeM Fanatiek lid

    25 feb 2011
    1.665
    0
    36
    Vrouw
    Lokale gids (Jerez, provincie Cádiz, Gibraltar en
    Jerez de la Frontera
    Een goedemorgen!


    @Female: Dank je wel! Dat gaat zéker lukken! Ik hoop dat jullie vandaag wat (meer) zon zullen zien! ;) :D


    Hier heerlijk geslapen! Nu even rustig ontbijten en dan op pad. Mmmmm heerlijke vlaai van Houwen's Vlaai ophalen, die hebben (mijns inziens) echt de lekkerste vlaaien hier in Eindhoven en omgeving! En verder ook nog wat dingetjes voor later vandaag (voor de lunch: broodjes, broodbeleg én WORSTENBROODJES!!! ;) :D)

    :cool: HAPPY BIRTHDAY TO MY DAD!!! :D

    Weet niet wanneer ik weer online zal zijn, maar in ieder geval voor iedereen een fijne donderdag gewenst allemaal! :)

    Liefs,
    Caroline
     
  8. Gean85

    Gean85 Fanatiek lid

    18 apr 2011
    3.643
    0
    0
    Gelderland
    Goedemorgen meiden,

    Zo druk geweest tot nu toe van de week dat ik weinig tot niet heb gereageerd en bijgelezen. Vandaag ben ik van plan om mn huis helemaal schoon te maken en de was te doen :D
    Daarna moet ik een klus voor mn man afmaken (hij is accountant en ik mag een administratie van één van zn klanten boeken) en vanavond hoop ik nog ff met Jarno naar mn ouders te gaan om ze gedag te zeggen voordat we op vakantie gaan.
    Morgenochtend half 10 weer naar de VK, 's middags ff de stad in om de laatste spulletjes voor de vakantie te halen, daarna tassen inpakken, auto inruimen en 's avonds vroeg naar bed en om een uur 3 willen we vertrekken naar Zwitserland!
    Nog genoeg te doen dus ;)

    Hoop dat het met jullie allemaal (een beetje) gaat ;)

    O, en Caatje, gefeliciteerd met je vader (zie net je berichtje hier boven ;)) Fijne dag bij hem!!

    Fijne dag iedereen!!
     
  9. Mariel79

    Mariel79 Fanatiek lid

    16 jul 2008
    1.439
    0
    0
    Noord-Holland
    Sjoon: Oh jippie de nieuwe H&M catalogus !! Dan krijg ik hem ook van de week vast wel, altijd leuk om weer even door heen te bladeren.
    Steen: hihi nee ik heb het ramen lappen maar laten zitten… misschien morgen even doen… Geniet lekker van je vrije daagjes !
    Emma: Knuf en zwaai terug !
    Worst: We blijven lekker in ons koude kikkerlandje, gewoon lekker thuis. Manlief neemt maar 1 week vakantie dus we hebben maar 1 weekje met z’n drietjes en dan gaan we leuke dingetjes doen. Haha lekker hoor bietjes ;):D.
    Lolly: Lief hè als ze zelf liedjes zingen… dan smelt ik echt weg hoor. Esmee zingt steeds “poesje miauw kom eens…. hier…” Vervelend hoor bekkenpijn, doe maar lekker rustig aan !
    Caatje: Gefeliciteerd met je vader en heerlijk hoor even naar de sauna ! Wil ik in onze vakantie ook even lekker gaan doen !
    Female: Succes met zoeken naar de laatste spulletjes, altijd leuk ! Enneh wat is kraamgeld ???
    Gejanne: Oh lekker hoor bijna naar Zwitserland, is het daar een beetje goed weer ? En doe je wel beetje rustig aan…


    Zo goedemorgen ladies, volgens mij heb ik iedereen weer gehad voor vandaag :D Lekker laatste dagje van de week alweer, en dan weekend ! Morgenavond gaat manlief onze nieuwe eetkamerstoelen ophalen ! En het wordt erg slecht weer van het weekend dus ga maar lekker goulash maken denk ik... en pannekoeken bakken ! En misschien ook wel een cake bakken of zo... haha ben helemaal in de herfst sferen :D

    Fijne dag meiden !
     
  10. Gean85

    Gean85 Fanatiek lid

    18 apr 2011
    3.643
    0
    0
    Gelderland
    Mariel: ja hoor, doe het rustig aan ;) Volgens mij geven ze het weekend niet echt lekker weer, maar volgende week zag ik wel weer wat zonnetjes verschijnen, wachten het wel af! Haha, je bent zeker in herfstsferen met eten koken/bakken! Lekker hoor!
    Succes laatste dagje!!
     
  11. Ellenk

    Ellenk VIP lid

    Caatje gefeliciteerd...

    Tis hier nu wel lekker weer hoor. Gisteren hebben wij het ook helemaal droog gehouden. Twas echt lekker.
    Voglens mij wordt inderdaad dit weekend but weer maar vanaf volgende week zeggen ze...... ????

    Hier trouwens wel dikke voeten zeg.

    Oeps heb een meeting dus ik moet vliegen.

    Laterrrrrrrrrr allemaal geniet van de dag wat je ook moet doen ;)

    Tjuuuuus
     
  12. Gean85

    Gean85 Fanatiek lid

    18 apr 2011
    3.643
    0
    0
    Gelderland
    Hier ook dikke voeten en vingers :(
     
  13. Mariel79

    Mariel79 Fanatiek lid

    16 jul 2008
    1.439
    0
    0
    Noord-Holland
    Gejanne: Thanks ! haha zit stiekum te zoeken op ah.nl wat voor een lekkere cake ik zou kunnen bakken :D
    Ellen: Hier heeft het gisteren avond echt enorm geregend, grappig dat verschil in zo'n klein landje. Het is hier nu ook droog maar erg grijs...

    Hebben jullie ook zo'n drukke baby, nu ook weer joh ik voel hem maar friemelen steeds... hahaha waar kan je toch zo druk mee zijn vraag je je dan af :( :D

    Zo even beetje kleur er in brengen :)
     
  14. Gean85

    Gean85 Fanatiek lid

    18 apr 2011
    3.643
    0
    0
    Gelderland
    Mariel: jaaaa, drukke baby :D Ik vind het heerlijk, gisteravond waren we op visite en dan zit je echt de hele avond, steeds was hij/zij aan het ronddraaien enz. Zou wel eens van binnen willen kijken ;)
    Succes met cake bakken!!
    Gezellig zo'n kleurtje trouwens :D
     
  15. Goldduke

    Goldduke Bekend lid

    29 jan 2011
    873
    1
    18
    Goedemorgen!

    Hier een helse nacht gehad, rondgespookt om twee muggen te vangen, heb er 8 bulten aan overgehouden verdorie!

    Caroline, gefeliciteerd met je vader!!! En Harry P. was leuk hè?!

    Mariel, lekker kleurtje inderdaad :D Ik snap soms ook niet waar die kleine zo druk mee is :p

    Female, wat is kraamgeld? Krijg ik ook wat van je? ;)

    Mariel, ik ben ook in herfst sfeer! Alleen nooit zin om te koken... Goulash + pannenkoeken, lekker!!!

    Gejanne, morgennacht vertrek je dus? Heerlijk Zwitserland, ik hoop dat jullie goed kunnen doorrijden en tegen de middag zijn jullie dan daar? 9 Uurtjes rijden toch?

    Steen, interessante baan heb je, mooi aan de ene kant, erg moeilijk soms aan de andere kant, klopt dat?

    Notaris bezoekje gisteren was, hoe zal ik het zeggen, interessant? :( We moeten beslissen of we onze oude dag voorzieningen willen delen voor later, koude uitsluiting willen 'aanpassen' dus een soort van finaal reken beding willen opnemen... Vervelend om het daar over te hebben, maar goed om geregeld te hebben. En voor inboedel met een emotionele waarde moeten we een lijst maken... Hoeft niet, maar doen we wel.
    Hoe hebben jullie dat geregeld?

    Voor voogdijschap komen we in een later stadium bij de notaris terug.
     
  16. suuszwanger

    suuszwanger VIP lid

    24 sep 2007
    9.650
    2
    0
    Ik dacht ook telkens, jeetje, wat valt er hierbinnen nou te doen.....
    Gisteren gezien dat ze lag te "spelen" met de navelstreng. Proberen te pakken en als die voor haar mond lag, mondje ernaar toe. Voetjes die elkaar wegtrappen....ha ha ha. Daar ben je druk mee hoor!
     
  17. suuszwanger

    suuszwanger VIP lid

    24 sep 2007
    9.650
    2
    0
    Nu zin aan cake....ha ha ha.
     
  18. Mariel79

    Mariel79 Fanatiek lid

    16 jul 2008
    1.439
    0
    0
    Noord-Holland
    Gejanne: Vind het ook heerlijk hoor, kan er echt van genieten dat gefriemel.
    Goldduke: haha ik denk als het nu nog vol zomer gaat worden dat ik dan echt helemaal moet omschakelen :D Wij hebben wel een testament laten aanleggen maar daarin vastgelegd wat er met Esmee moet gebeuren mochten wij (mijn man en ik) tegelijk overlijden... Zijn zeker geen leuke dingen om over na te denken maar wel erg belangrijk. Voor de verdeling van onze inboedel hebben wij nog geen lijst gemaakt, is wel een goede om ook eens over na te denken...
    Suus: haha ja daar kan je zeker druk mee zijn zeg... en met het ontdekken van je voetjes en handjes en volgens mij vinden ze het ook nu al leuk om mama af en toe te plagen :D

    Zo heb receptje gevonden voor bananencake met pecannoten, dat gaat hem worden van het weekend !
     
  19. Sahi

    Sahi VIP lid

    4 apr 2010
    5.186
    0
    0
    Dordrecht
    goedemorgen allemaal.

    mariel: wat schattig, dat tellen!
    leuk kleurtje!

    emma: rustiga aan hoor!

    worst: nou een kwart van de keuken vind ik heel wat. buiten werken doe ik vrij weinig, merk ook dat ik echt rustig aan moet doen.

    lolly: ja mijn mannetje is best lief hoor :) En hij moet wel, anders ga ik het alsnog eigenwijs doen en dat trekt mn lijf niet.
    oe hopelijk is de hb toch goed.

    steen: spannend werk, maar wel heftig lijkt me. jij weet maar dondersgoed wat er met die kleintjes kan gebeuren.

    caatje: wat was er zo raar aan het personeel dan?
    ja het gaat echt hard, nog een maand of 3 en dan zijn onze kleintjes er!
    fijn dat je je vader weer hebt gezien :D Gefeliciteerd met je vader!

    female: kraamgeld?
    jullie zijn al goed op weg met de spulletjes. maar jullie hadden vast al een boel van de oudste kindjes.

    gejanne: wat een drukke dag zeg! Veel plezier op vakantie!
    gelukkig nog geen dikke voeten, soms wel dikke vingers

    @weer: ik vind het best meevallen, het is over het algemeen droog en niet te warm :)

    gold: ja dat is wat he, wat je ineens moet beslissen. Wij hebben op ons 20e een huis gekocht en toen moesten we ook vastleggen wie wat zou krijgen bij uit elkaar gaan enzo. Best gek.
    de voogdij is gewoon een papier dat we moeten opsturen naar de rechtbank, hoeft niet bij de notaris. Wel als we iemand willen aanwijzen wanneer we er zelf niet meer zouden zijn.

    all: hier rustig dagje, vanmiddag pas werken. ik ga ook echt lekker rustig aan doen, moet bv. stofzuigen, maar denk dat ik daar geen zin in heb...
     
  20. Gean85

    Gean85 Fanatiek lid

    18 apr 2011
    3.643
    0
    0
    Gelderland
    Goldduke: balen die muggen, ik heb er nooit last van, maar manlief gaat 's avonds altijd eerst op ongediertejacht met zn elektrische vliegenmepper :D
    En Zwitserland is idd uurtje of 9, we gaan rond 3 uur weg en het eerste stuk hoop ik te rijden!

    Sahi: zeker drukke dag, dus ga nu gauw weer verder :)
     

Deel Deze Pagina