Mei, juni & Juli 2006 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door eliesja, 19 jun 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. sweetangel100

    sweetangel100 Niet meer actief

    Ik sluit me aan bij Suus haar stuk
     
  2. pluk

    pluk VIP lid

    13 dec 2005
    16.052
    4.256
    113
    IK heb mijn zegje erover gedaan en heb er niets aan toe te voegen, dus hou me kop maar even ;)

    Volgens mij zit Kylian in een giga sprong want hij wil gewoon helemaal niets.
    Geen melk,karnemelk en ook geen yoghurt.
    Vanmorgen geen brood, wel zijn fruit en vanmiddag ook wel zijn brood.
    Volgens Jan zit ik er te veel boven op, dring ik het te veel aan terwijl hij heel duidelijk niet wil.
    Hmmmmmmmm misschien is dat ook wel zo, dus op advies van Jan gaan we het anders aanpakken, als hij niet wil prima, gewoon blijven aanbieden en als hij dorst heeft dan gaat hij heus vanzelf wel drinken.
    Hopelijk helpt het want vanmorgen stond mij het huilen nader dan het lachen. Eerst mepte hij steeds de vork met brood weg. Daarna zeilde zijn beker met karnemelk door de keet, toen yoghurt geprobeert, die wist hij zo weg te meppen dat de hond er helemaal onder zat :rolleyes: .
    Ik heb hem opgepakt, in de box gezet en even lekker lopen huilen in de keuken.

    Had vannacht ook al zo slecht geslapen, moest maar steeds aan Annemarie denken, wat een onwijs verdriet moeten die hebben, wat zullen ze zich ontzettend machteloos voelen.

    Groetjes anita
     
  3. suusje

    suusje VIP lid

    7 okt 2005
    5.368
    0
    0
    Almere
    Ja en dan nog 1 dingetje, misschien dat onze reactie dan te begrijpen is.
    Draai het eens om.....
    stel bijv saona,taatje,miran....jullie zitten hier met ons allemaal
    en het gros van het groepje waar je al meer dan anderhalf jaar alles mee deelt zit ergens anders op een gesloten forum. En jullie weet daar niks vanaf... Is het dan nog steeds zo eerlijk? En als je dan aan ons vraagt: waarom? wij als antwoord geven: nou ik hoef me niet te verantwoorden waar ik zit....
    Dat is toch echt vreselijk! Wij hebben alles met elkaar gedeeld, van het misselijk zijn, tot de hittegolven, tot de eerste puf, geboorte, eerste hapjes ALLES... en dan dit! Ik voel me vreselijk genaaid...
    (hoorde nog bij mijn lap)
     
  4. taatje

    taatje Fanatiek lid

    14 okt 2005
    2.136
    0
    0
    Roosendaal
    Ok Suus ik begrijp dat je genaaid voelt! En je hebt gelijk daar heb ik persoonlijk idd niet bij stil gestaan.

    Sorry daarvoor!

    Ik hoop dat jullie mijn excusses willen aannemen want het is mijn inziens niet met opzet gebeurd.

    Tamara
     
  5. patricia240477

    patricia240477 Fanatiek lid

    20 feb 2006
    1.232
    0
    0
    spijkenisse
    Ik posten sowieso niet veel vanwege drukte thuis en op het werk :(

    Als ik even tijd had, dan kon ik eerst een hele dag mailtjes gaan lezen voordat ik wist waar het over ging.

    Ik vond het wel de moeite waard ;)

    Dus ik had zelf zoiets van, ik lees af en toe mee, gewoon uit nieuwsgierigheid. Jullie kindjes lopen voor op dat van mij en kijken hoe het ontwikkelen bij julie kids is en wat ik als moeder een beetje kan verwachten.

    Vind het jammer dat het zo is allemaal :cry:

    :( tot kijks meisjes
     
  6. Saraah

    Saraah Fanatiek lid

    6 dec 2005
    3.597
    0
    0
    Almere
    wow suus... je extra text is precies wat ik voel...
     
  7. sweetangel100

    sweetangel100 Niet meer actief

    En ook wat ik voel!
     
  8. toerist18

    toerist18 VIP lid

    23 okt 2005
    8.317
    1
    0
    ik maak babymutsjes met naam
    Nederland
    Pluk hier word de vork ook weggeslaan, en gekokhalst soms als de melkfles word voor gehouden.
    Zal wel weer over gaan.
    Ben ik bij het gemeentehuis aan het kijken naar een bekende die trouwt, gaat het regenen! had de regenhoes wel bij me, maar de paraplu voor mij zelf niet.
    Nou ik ben nu al weer opgedroogd :)
     
  9. taatje

    taatje Fanatiek lid

    14 okt 2005
    2.136
    0
    0
    Roosendaal
    Dames ik heb gezien dat het topic juli mama's 2006 opnieuw is geopend en een aantal van jullie daar verder gaan.

    Jammer dat het zo gelopen is!

    Ik wens jullie allemaal incl. jullie kleintjes heel veel goeds toe in de toekomst

    Helaas ben ik daar niet welkom als juni mama en gezien onze correspondentie via de pb's sowieso niet meer.

    Ik zal jullie niet langer lastig vallen met mijn verhalen over gijs.
     
  10. suusje

    suusje VIP lid

    7 okt 2005
    5.368
    0
    0
    Almere
    Hoi, wij gaan inderdaad daar verder. Ik kan niet echt leuk meer kletsen hier met het gevoel ergens anders buitengesloten te worden. Ik heb dus gevraagd of het topic weer geopend kon worden en we zijn dus verhuisd naar 'het julitopic"

    mensi,lilith,Pluk, senna,annemarie,hanan,eliesja,gerdien,layla. Wij kletsen voortaan weer verder in http://www.zwangerschapspagina.nl/viewt ... 07#1106807 Dus dan weten jullie ons te vinden. Dubbelposters hebben we namelijk echt niet veel meer mee. Helaas!
     
  11. Saraah

    Saraah Fanatiek lid

    6 dec 2005
    3.597
    0
    0
    Almere
    Met deze boodschap
    is dit 't laatste wat ik hier te melden heb..

    Adieuuuu
     
  12. sweetangel100

    sweetangel100 Niet meer actief

    Me 2
     
  13. Saona

    Saona Fanatiek lid

    24 jun 2006
    4.529
    640
    113
    Misschien is dat dan gewoon een verschil in hoe we de dingen voelen. Son is hier opgestapt en daar heb ik eigenlijk vrij weinig van meegekregen. Vervolgens is ze een eigen forum begonnen, omdat ze toch graag door wilde kletsen met het overgrote deel van de mama's neem ik aan. Ze heeft uitnodigingen verstuurt en daar is vrijwel iedereen op ingegaan naar nu blijkt. Ik niet alleen, maar de meesten hebben niet eens gezien dat het de bedoeling was dat het geheim gehouden werd naar jullie, of naar wie dan ook. Daar op het forum word met geen woord gerept over hier, dus het had zo kunnen gebeuren dat iemand er hier over begonnen was. Jullie voelen je buitengesloten begrijp ik nu, en misschien is dat voor mij moeilijk voor te stellen want ik zou daar persoonlijk geen last van hebben. Als ik geen uitnodiging had gehad voor het forum van Son en daar me dus niet aangemeld had (alleen maar voor de gezelligheid, verder NIKS, zoals iedereen eigenlijk hier), dan had het mij geen worst kunnen interesseren of iedereen ergens anders aan het posten is. Misschien voel ik me daarin gewoon wat minder gepasseerd, of gewoon niet aangesproken. Wat maakt mij dat nou uit als mensen op een ander forum kletsen? In dit geval met iemand die besloten heeft dat ze hier liever niet meer komt, nou prima... dan komt ze hier toch niet meer? Het lijkt alsof jullie het voelen/zien als verraad... en zo heb ik het gewoon nooit bekenen, omdat ik er niet zo bij stil gestaan heb. Ik vind het gezellig om hier mee te kletsen, en ik vind het gezellig om daar mee te kletsen, en dat dat zo'n big of a deal betekent, daar heb ik geen seconde bij stil gestaan. Wat jullie met Son hebben en andersom, dat hebben wij namelijk niet met Son, en ook niet met jullie.

    Ik vind het gewoon vervelend dat iedereen hier in dit topic geconfronteerd wordt met een probleem tussen maar een paar mensen, dat we achterbaks, hyocriet, leugenaars en weet ik veel wat allemaal nog meer genoemd worden, want dat gebeurde in eerste instantie, alleen maar omdat we op een ander forum met iemand waar jullie een probleem mee hebben praten. En dan nog niet eens over jullie, maar gewoon over allerdaagse dingen die we hier ook bespreken. Ik begrijp het hele probleem gewoon niet. Ik begrijp nu dus wel dat jullie je buitengesloten iod voelen, maar moeten jullie dat dan afreageren op mensen die het gewoon gezellig vinden om met iedereen te kletsen? Want daar lijkt het nou wel op.

    Ik doe mijn zegje en ik vind het prettig als ik daar een inhoudelijke reactie op krijg. Ik heb nergens gezegd dat ik geen reactie of tegengas wens te krijgen, in tegendeel.. JUIST. Als er iemand niet wegloopt voor het voeren van een gezonde discussie, dan ben ik het wel ;) Maar nu richt jullie woede zich op mij, en dat vind ik onterecht, dan mag ik dat toch zeggen? Saraah bijvoorbeeld, reageert namelijk niet allervriendelijkst, en valt mij persoonlijk aan met 3 korte zinnen als ik mijn best doe om zo goed mogelijk te omschrijven wat ik wil zeggen, zoals nu weer. Dat ik dondersgoed zou weten wat er aan de hand is, dat IK hypocriet en achterbaks ben... en als ik dan vraag waar dat op gebaseerd is, dan krijg ik daar geen inhoudelijk eerlijk antwoord op. Dat mag wel :( Ik ben toch niet bij deze hele ruzie betrokken? Waarom zou ik dan zo goed moeten weten wat er gaande is tussen jullie allemaal?

    Ik heb in een eerdere reactie gezegd dat ik hier niet zo heel veel post, omdat ik het gewoon niet zo goed kan volgen. Het gaat me gewoon te snel allemaal op sommige dagen. Ik ben van augustusmama's naar julimama's gegaan omdat het bij augustusmama's zo stilletjes was. Maar toen julimama's over ging in mei, juni, julimama's... ging het wel heel erg hard. Sommige dagen heb je meer tijd dan andere, en dan kan je het beter volgen dan andere dagen. In het begin doe je heel hard je best om alles bij te houden en te volgen, wiens kindje ziek is, wie jarig, wie dit, wie dat... maar ik kan het gewoon niet allemaal bijhouden. En daarom was ik toch al minder in dit topic te vinden, al enkele weken (net als nog een paar andere mama's voor wie het te snel gaat). Daar heeft niemand iets over opgemerkt, maar als blijkt dat er (pas sinds heel kort) een ander forum is waar we ook op meekletsen, dan wordt ons ineens kwalijk genomen dat dat de oorzaak zou zijn...

    Ik vind gewoon dat iedereen vrij is om mee te kletsen waar ze maar wil, en daarom heb ik al eerder aangegeven dat ik op wel meer forums meeklets. Soms heel veel hier, soms heel veel ergens anders.

    Dat jullie niet welkom blijken te zijn op het andere forum, dat is Sonja's keuze. Zij wil jullie niet op haar forum hebben en heeft daar blijkbaar haar redenen voor, nou dan kletsen wij hier wel met jullie, mij prima, en daarom snap ik het hele probleem niet zo. Het valt me op dat je nu zo wantrouwig tegen de andere mama's doet, over wat we daar wel niet allemaal over jullie zouden bespreken, nou ik kan je vertellen dat het daar helemaal niet aan de orde is geweest tot nu, nu pas zijn er wat mama's die daar vragen stellen aan Sonja, omdat niemand er eerder bij stilgestaan heeft. Omdat niemand er wat mee te maken had.

    Op het andere forum is het de laatste dagen wel opvallend drukker geworden dan het hier is ja met posten, maar dat was eerder nog niet het geval... Ik denk dat dat komt omdat de meiden die (of dat nou hier is of daar) aangemeld zijn, het over leukere dingen willen hebben dan een ruzie tussen jullie en Sonja ;)

    Nou doe ik het weer, ik probeer zo goed mogelijk uit te leggen wat ik bedoel, maar uit elk stuk tekst kan wel een enkele zin gesneden worden om even driftig op te reageren zonder op de rest in te gaan. Ik ben benieuwd... Ik loop niet weg voor discussie, in tegendeel, maar ik laat me hier gewoon niet uitmaken voor leugenaar ed, helemaal niet als niet door iemand toegelicht wordt waarom ik dan een leugenaar ben ;)
     
  14. Elmo

    Elmo Niet meer actief

    Niet te geloven....jammer hoor!
     
  15. Niet meer actief

    bedankt voor jullie steun!

    in welk topic moet ik reageren? deze of mei-juni-juli? waar ben ik welkom?
     
  16. Senna

    Senna Fanatiek lid

    8 dec 2005
    2.560
    0
    0
    annemarie we kletsen verder bij juli mama's en daar ben je meer dan van harte welkom .
     
  17. Karagoz

    Karagoz VIP lid

    14 apr 2006
    7.984
    0
    36
    Moeder en verzorgende
    ergens in het land

    Selam

    tamer wil ook niet meer uit de fles drinken en dat doet hij al sinds een paar maanden. Hij krijgt ook niets meer uit de fles alleen ´snachts al hij dorst heeft. Tamer krijgt nu limonade uit een fles met een rietje en van melk maak ik pap of dat krijgt hij ook in die fles en dat gaat super. Ik doe dit nu een maand en tamer drinkt nu veel meer als eerst. Ik zat ook zo te tobben net zoals jij.
     
  18. Miekie

    Miekie Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.163
    0
    0
    Friesland
    Nou meiden jammer dat het allemaal zo is gelopen.

    Bedankt voor het uitwisselen van onze ervaringen in zwangerschap en het eerste babyjaar.

    Ik wens jullie veel geluk met alles en zeker met jullie kleintjes! Het ga jullie goed.

    Annemarie nogmaals heel veel sterkte in deze o zo moeilijk periode.

    X Miek en Tijn.
     
  19. eliesja

    eliesja VIP lid

    3 okt 2005
    8.226
    0
    0
    @t Home
    Heb de boel ff terug gelezen en vind het echt te kinderachtig voor woorden wat er hier nu allemaal gebeurt, IK heb dit onderwerp toen de tijd aangemaakt om -lees hierboven-gezellig te kletsen en tuurlijk ook de leuke en minder leuke dingen te bespreken, maar geloof dat dit een ander topic moet zijn! :confused: bv ´hoe verziek ik het voor een ander´..

    Wat is er toch allemaal gebeurt zeg :rolleyes: Vind het echt jammer dat het zo moet lopen en waarom, lijkt wel of somige echt een enorm kort lontje hebben, maar ik zeg dus, HET LIJKT en zeg niet dat het zo is, want weet eingelijk nog steeds niet echt wat er allemaal is gebeurt, alleen dat het allemaal om son gaat, maar die is hier toch niet meer!? Dus waarom hier dat gezeik dan? Al opent ze 10 forums, wij kunnen toch nog gewoon ons zegje hier doen...

    1 ding ...ik ben ook nooit uitgenodigt! Wist er ook helemaal niks vanaf tot nu! Niet dat ik er op zit te wachten, want ik heb et gewoon giga druk en als ik es tijd heb dan vind ik het gezellig om met jullie te kletsen, althans om mijn verhaal van de dag of week er neer te zetten...
    We hebben hier lief en leed gedeeld en ik vind het echt jammer dat het zo moet gaan!

    Vraag me wel af waarom nu ineens lindaa en nog paar anderen hier niet meer komen!? :(


    Zoals ik al eerder zei, vind het echt jammer.. :(

    Als iemand bereid is me het eens goed in een pb uit te leggen dan is het voor mij ook helder! Snap er nu geen snars van.

    :( :(
     
  20. Elmo

    Elmo Niet meer actief

    Zullen we het hele kinderachtige ruzie verhaal maar laten voor wat het is.
    Lijkt me leuker voor de meiden die gewoon gezellig willen kletsten.
    Laat alles voor wat het is en babbel gewoon lekker over alles waar dit topic voor bedoeld is.
    Anders gaat er gewoon een slotje...en dan is er geen eigen plekje meer. Ook dit klinkt kinderachtig maar jullie laten ons anders geen keus.
    Hoop echt dat jullie het leuk kunnen houden. Onenigheid kan je gewoon melden (via reportpost knop bijv.).
    Veel plezier!
     

Deel Deze Pagina