Nieuwe poging na doodgeboren kindje

Discussie in 'Vlinder clubs' gestart door Ssannie, 9 mei 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Snoekems

    Snoekems Bekend lid

    18 jan 2009
    703
    2
    0
    Brabant
    Spannend hoor, laat je dinsdag iets weten? En inderdaad: de kleine truffel doet erg zijn/haar best moet je maar denken!! Gelukkig maar!
     
  2. Spannend dinsdag! Alvast heel veel succes! Het zit vast helemaal goed! jullie kleintje heeft een kanjer van een beschermengel!!!
     
  3. Peet012367

    Peet012367 Bekend lid

    20 feb 2011
    579
    0
    0
    Bedankt voor de lieve woorden!
     
  4. Ssannie

    Ssannie Actief lid

    17 apr 2011
    132
    0
    0
    Succes Peet! Komt vast goed!
     
  5. Frenzy

    Frenzy Fanatiek lid

    21 okt 2010
    2.112
    263
    83
    Hai meiden!

    Hier weer een bericht van mij, terug van vakantie en jullie vraag natuurlijk hoe was die? Om eerlijk te zijn oke, het is me niet geheel gelukt om 'de zorgen' thuis te laten. Heb af en toe een traantje gelaten om het werk en alles wat er bij komt, daarnaast viel het land mij een klein beetje tegen en het weer viel ook een beetje tegen... (pfff klinkt dit nu erg negatief?) We hebben ook wel lol gehad, leuke en bijzondere dingen gezien en gedaan hoor ;)!.

    @ Evelientje: begrijp dat jullie in september met IUI starten? Voor die tijd gewoon nog zo proberen, ik blijf in ieder geval duimen! Ben jaloers op je witbiertjes, ik doe het nu met de acholvrije.... Heb je berichtje over het maansteentjes (armbandje) gelezen! Hoop dat het een teken is!!!

    @mamaMDJ helaas welkom hier meid....

    @ Peet: mooi dat de uitslag bij de klinisch geneticus goed was (in die zin dat ze niks gevonden hebben). Bij ons hetzelfe verhaal, we wisten al dat het 'pech' was maar wilde graag een afspraak, dit duurde ook lang. Maar ik heb toen wel een heel goed gevoel overgehouden aan dit gesprek.

    Mooi dat de negen weken echo van de kleine beeb goed was, en nu dinsdag de 12 weken (nekplooi) Pff begrijp dat het heel spannend is, zeker met zo een nare ervaring. Maar ik ga er eigenlijk van uitdat het goed is (al ken ik de angst/ twijfel). Ik hoop dat je in ieder geval een ander persoon krijgt... We horen het dinsdag! Als ik denk aan de 20 wk echo, daar kwam het bij ons aan het licht, het was een hel, dat wordt denk ik ook mijn grootste angst, maar ik denk dat wij nu een vervroegde 20-wk echo krijgen.

    Wat betreft het roken; het is niet leuk om een zwangere dat te zien doen, zeker niet als je zelf alles laat. Maar ken ook de andere kant van het verhaal, maar dan wrl wel genuanceerder. Maar ik vind de confrontatie met andere zwangere ook nog steeds zwaar, zo geld dit nu ook voor baby's, bij ieder pasgeboren baby'tje denk ik; en Loek, waarom?

    Succes dinsdag!!! Ik denk aan je!

    @ Sannie: Begrijp dat je druk bent, maar ik hoop/duim voor jou deze ronde! Hoop dat je naast het echte klussen ook nog tijd hebt kunnen vrij maken voor het 'slaapkamer klussen' :p! Wat betreft de 'ik ben zwanger' berichten, het is killing, maar ik merk nu zelf dat het me nog irriteert, vrouwen, oud vriendinnen, kennissen die zwanger zijn. Dan denk ik waarom jullie wel (in de zin het gaat goed, je krijgt een gezond kindje en ik niet?!). Maar meis je hebt het volste recht om te klagen!!!

    @ Iradersma: Hoe gaat het op het werk? Fijn dat je rustig wordt ingepland in het begin, dat de mensen een beetje rekening met je houden! Gefeliciteerd met de goede uitslag! Wat zijn wel toch een stelletje 'pech' meiden hier bij elkaar ;)! Maar het goede nieuws hiervan is ook dat jij nu officieel in ronde 1 zit? Of concludeer ik dat fout?

    @ Lobi: hoe gaat het met jou? Ik begrijp dat na je verkeerde ei (links) er nu een goede zit?! :D Dat zijn volle kansen jullie! Ik duim en hoop ook voor jullie!

    Hier volgens mij, nog steeds zwanger, mrg wrl 7 weken. Zeker weten doe ik het niet aangezien me ei laat was. Donderdag hebben we onze eerste echo en ik vind het zo spannend, ben echt bang dat het mis gaat of zo ( heb inmiddels al 10 testen gedaan....). Maar besef me ook dat heel goed kan na 8 weken, of 12 of 20 of 26 weken. Tja dat weten wij nu allemaal, die gekke test, die ene echo, of die tweede, of de eerste bewegingen van de beeb. Het geeft allemaal geen garantie voor een kersverse levende gezond baby....:x En die angst, die bestempeld me nu helaas al. Merk wel dat ik een beter gevoel heb bij deze zwangercschap, heb bij Loek vanaf dag een een onderbuik gevoel gehad, heb ook vaker uitgesproken dat het niet goed was, handelde in sommige situaties heel raar (verstopte baby spulletjes). Voel me ook af en toe een beetje schuldig tegenover Loek, omdat ik dat gevoel niet heb...

    Maar ja wat zeur ik... Ben zwanger, iets wat we hier allemaal heel graag willen. Moet er van proberen te gaan genieten....

    Ik hoop en duim dus ook hard voor jullie allemaal dat jullie Peet en mij gaat volgen, of laat ik het zo zeggen: Wij gaan allemaal zwanger naar 2012!!!!!!!!!!!!!

    Ps. zijn jullie soms niet bang dat er bekende meelezen? Ik vraag mezelf dat vaak af. Een vage kennis kan mij zo achterhalen in de vlindertuin, al is het alleen maar door de naam van ons kindje en wat er is gebeurd... (of moet ik me een kindje ook een nickname geven (hihihi.... Mr X ofzo :p)

    Frenzy
     
  6. Peet012367

    Peet012367 Bekend lid

    20 feb 2011
    579
    0
    0
    Wij zijn helemaal opgelucht... de kans was net zo klein als bij een jonge meid van 15 (verder terugrekenen doet t programma niet,...;) De nekplooi was een keurige 1,2 mm! Verder bewoog hij of zij na het wakker maken behoorlijk (strekte zich uit en ging op haar zij liggen, nog ff zwaaien naar papa en mama)

    Jullie ook een mooie dag toegewenst! ik ga even uit lunchen.... om het te vieren!
     
  7. iradersma

    iradersma Actief lid

    30 nov 2010
    318
    0
    0
    NULL
    NULL
    Het gaat heel goed op mijn werk. Deze week nog boventallig en dan weer los....Het bevalt me goed dus dat zie ik wel zitten! Mijn leidinggevende vroeg zelfs nog of ik volgende week ook nog voor 50% wou worden ingepland en de rest nog op ziek....ze denken dus wel goed aan me!
    Hier nog niet in ronde 1 hoor, mijn man is er nog niet aan toe....ik merk bij me zelf wel dat ik het nu wel weer heel graag wil, maar ja ik ben niet alleen.
    We zien het dus van zelf wel. Hij houd zich denk ik ook wel vast aan wat de gyn adviseerde, om een half jaar te wachten.

    Dus jullie vakantie was redelijk....? Wel fijn dat jullie wel leuke dingen hebben gedaan en gezien!!

    Wat spannend zeg, donderdag de eerste echo!!! Wel logisch dat je je zorgen maakt, dat zal ook helaas wel zo blijven gedurende de zwangerschap. Maar gelukkig heb je nu een goed gevoel erbij, misschien geeft het je op ten duur wat rust!
    En je hebt Loek als beschermengel dus komt het vast en zeker goed!!
     
  8. iradersma

    iradersma Actief lid

    30 nov 2010
    318
    0
    0
    NULL
    NULL
    Wat fijn zeg, zo`n goede uitkomst!!! Ben blij voor je!!
    Echt een keurige uitslag zeg!

    Wanneer moet je nu weer voor een echo?

    Lekker genieten van je lunch!! :)
     
  9. Peet012367

    Peet012367 Bekend lid

    20 feb 2011
    579
    0
    0
    Hoi dames, even een wat langer bericht!
    Frenzy: jammer dat de vakantie niet helemaal op en top was. Wel het idee gehad dat je er echt even tussenuit was? Maak je je zorgen om werk? Hoe gaat dat dan eigenlijk na de vakantie?
    Ik denk btw ook wel eens dat mensen mij herkennen, maar aan de andere kant, wie zou nu toegeven jou te volgen op een forum. Dus dacht ik als iemand mij kent en mij volgt, dan praten we daar gewoon niet over. Probleem opgelost (misschien een beetje naïef van mij;)
    En over dat roken, ja, ik weet het en ik snap het inderdaad dat de dingen wat genuanceerder liggen. Het is ook gewoon het totaalbeeld van deze nogal chagrijnige dame (meisje, net 20 denk of nog 19) Maar wat ze vooral fout doet is ongeveer op mijn datum te zijn uitgerekend en daar kan ze natuurlijk niks aan doen....

    Hoe voel je je verder? Misselijk? Moe? En had je vandaag dan ook geen controle?

    Evelientje: Las toevallig van de week een oude libelle..... en was gelijk weer in schok door jullie verhaal.... Waarschijnlijk heb je het wel verteld, maar weet nu even niet meer of dit verhaal richting het ziekenhuis nog een staartje heeft gekregen...

    Iradersma: 15 augustus weer een echo.... er worden veel foto's gemaakt ... To de 20 weken zal het druk zijn. Maar prima! De grootste hobbel is genomen.
    Goed te horen dat werk ok is en dat je weer aan de toekomst denkt met een baby. We zijn allemaal toch erg sterk geworden denk ik door alles wat is gebeurd. Als wij geen goede moeders worden ;)
    Andere dames ook een heel fijne week verder! (wachten op de zon...)
     
  10. iradersma

    iradersma Actief lid

    30 nov 2010
    318
    0
    0
    NULL
    NULL
    Wel een prettig idee dat je zo goed in de gaten wordt gehouden!! Hoe vaker hoe beter toch..hihi! Kunnen jullie de kleine weer even bewonderen! Lijkt me wel fijn voor je eigen gemoedsrust, al zal de onzekerheid ook zeker blijven.
    Ik weet ook zeker dat we goede moeders worden!!! ;)

    Wat zon kunnen we inderdaad wel gebruiken!! ;)

    Lieve groetjes voor iedereen!
     
  11. Snoekems

    Snoekems Bekend lid

    18 jan 2009
    703
    2
    0
    Brabant
    Zon, zon, waar is de zon??? Ik wil wel hoor!!

    @ Peet en Frenzy, wat fijn dat de echo's en testen :)D) goed blijven, ik blijf meeduimen hoor!! Het is jullie zo gegund!
    @Iradersma: wat fijn dat ze op je werk zo goed aan je denken, dat is niet overal zo wat ik hoor!!
    @Peet: ja, richting het ziekenhuis heeft het idd nog een staartje gekregen. Er loopt nu een traject, maar dat gaat met verzekeringen enzo en dat is dus errug traag. Helemaal nu met de zomervakantie.... Dus dat wordt echt wel najaar voordat daar duidelijkheid in komt.

    Wij gaan na de zomer idd starten met een traject. Helaas wel, vanmorgen gingen de sluizen onder weer open.... Grrrrr...... (Dus de maansteen had GEEN gelijk!!)
     
  12. Evelientje wat rot meis:(:(
    Welk traject gaan jullie doen en waar?
     
  13. Snoekems

    Snoekems Bekend lid

    18 jan 2009
    703
    2
    0
    Brabant
    Na de zomerstop (belachelijk dat ze in een ziekenhuis zoiets hebben) gaan we een IUI traject in.
    En hoe is het met jullie, jij had de laatste keer toch ook niet zo heel veel geluk bij de gyn ?
     
  14. Iui dus... En inderdaad idioot een zomerstop!! Moet niet gekker worden! Hoop dat het jullie geluk mag brengen meis!

    Hier op dag 8 eitje van 11 mm. Op dag 11 geen eitje meer te vinden. Gestopt met hormonen en alles. En op eigen initiatief omdat mijn lichaam symptomen gaf, dag 14 echo en een eitje van 16.5 mm. Mijn eierstok ik altijd vrij lastig te vinden... Dus afgelopen ronde eindelijk weer een een echte kans gehad, helaas gisteren ongesteld geworden. Deze ronde willen we ook IUI gaan proberen.
     
  15. Peet012367

    Peet012367 Bekend lid

    20 feb 2011
    579
    0
    0
    Echt superbalen van jullie ongesteldheid...... Verwen jezelf maar goed.... Want dit is weer mooi k...

    Vanaf maandag echt zon!
     
  16. Snoekems

    Snoekems Bekend lid

    18 jan 2009
    703
    2
    0
    Brabant
    Beetje jammer dat ik maandag weer gewoon moet gaan werken ;)
     
  17. Peet012367

    Peet012367 Bekend lid

    20 feb 2011
    579
    0
    0
    Goed gepland evelientje.........;-(
     
  18. Peet012367

    Peet012367 Bekend lid

    20 feb 2011
    579
    0
    0
    Krijg ik verdorie een stroomschok door schrikdraad van t land ( paarden op t land zetten).... Gelukkig mag ik straks even naar de verloskundige om t hartje te luisteren.. Heb al wel begrepen via de dokter dat t geen kwaad kan maar toch. In dit soort situaties merk je extra hoe bezorgd je ben geworden...
    Morgen ( vannacht) gaan we op vakantie, dus ben blij dat we terecht kunnen...morgen is ook de uitrekendatum van Christian..
    Hoe gaat t met jullie?
     
  19. Snoekems

    Snoekems Bekend lid

    18 jan 2009
    703
    2
    0
    Brabant
    Oeh Peet, da´s schrikken! Fijn dat je nog even terecht kunt bij de vk, zeker omdat jullie op vakantie gaan!!
    Ondanks dat het vandaag een emotionele en beladen dag is, wil ik jullie wel een hele fijne vakantie wensen. Geniet ervan met z´n allen ;) !! (alhoewel je dit ws pas leest als je weer terugbent realiseer ik me nu!!)
     
  20. iradersma

    iradersma Actief lid

    30 nov 2010
    318
    0
    0
    NULL
    NULL
    Jeetje...schrikken voor peet!
    Hopelijk vandaag weer wat gerust gesteld.

    Je leest het idd waarschijnlijk pas na je vakantie, maar toch een fijne tijd gewenst en we horen wel weer van je als je terug bent!!
     

Deel Deze Pagina