Wat eten jullie als bijgerecht bij spaghetti (of andere pasta)

Discussie in 'De lounge' gestart door PenK, 11 aug 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. PenK

    PenK VIP lid

    20 jan 2006
    6.275
    521
    113
    Dank je!
    De pastasaus maak ik al een dagje eerder, dat is het meeste werk, dus dat scheelt!
     
  2. brabbel1988

    brabbel1988 VIP lid

    8 jul 2009
    7.504
    139
    63
    :$ Krijg dr gewoon honger van!
    Binnenkort eens proberen.
     
  3. Maedra

    Maedra Fanatiek lid

    29 okt 2009
    1.558
    0
    36
    Rotterdam
    Ha, wat leuk om te horen dat het jullie lekker lijkt! Het is hier altijd een succes. :) ik zou deze hoeveelheid voor vier personen aanhouden en dan 150 gram mozarella nemen. Ik had het uit mijn hoofd gedaan, maar het luistert allemaal niet zo nauw, alleen als er kleine kinderen komen weet ik niet of ze veel knoflook lekker vinden. Dus voor zoveel als jij nodig hebt ts zou ik het vermenigvuldigen, gewoon een lekkere grote bak met dat spul maken en smeren maar.

    Je kunt de stokbroden dus ook heel makkelijk 's middags al klaarzetten in folie. Aanvullende info: als je aan de bovenkant het folie een beetje open laat (vouw het als een soort "bootje" om het brood heen) dan wordt de mozarella bovenop lekker bruin. Grote stokbroden/hoeveelheden zou ik wat langer in de oven doen (iets van 20 minuten, gewoon af en toe even kijken).
     
  4. Vlekje

    Vlekje Fanatiek lid

    12 aug 2008
    1.443
    0
    0
    voedingsdeskundige en eigenaresse van: kwestievanv
    Somewhere over the rainbow
    Ik maak altijd plakjes mozzarella en tomaat. Peper, zout en balsamicoazijn erover en als garnering een blaadje basilicum
     
  5. dibbes

    dibbes Actief lid

    22 apr 2008
    126
    0
    16
    administratie
    rotterdam
    Italiaanse salade erbij...

    Komkommer, zaadjes eruit en in stukjes snijden
    Tomaten, uithollen en daarna in stukjes snijden
    Rode uit, snipperen
    Feta + wat olijfolie (uit het potje)
    suiker
    peper
    zout
    Italiaanse kruiden

    alles door elkaar! Het smaakt heerlijk...
     
  6. Roes

    Roes Fanatiek lid

    9 okt 2009
    1.791
    0
    0
    woonbeg voor jongeren met een verst beperking
    Gelderland
    flink wat olie in de pan heet laten worden, flink wat fijngeperste of gesneden knoflook erin..uitje zeer fijn snijden..en dan gekookte spaghetti erdoor roeren.
    Dit (bij)gerecht wordt onder de rook van Milaan veel gegeten en ook als nachtvoer als men trug van een avondje stappen komt....ik hou dr van!!
     

Deel Deze Pagina