Ha, wat leuk om te horen dat het jullie lekker lijkt! Het is hier altijd een succes. ik zou deze hoeveelheid voor vier personen aanhouden en dan 150 gram mozarella nemen. Ik had het uit mijn hoofd gedaan, maar het luistert allemaal niet zo nauw, alleen als er kleine kinderen komen weet ik niet of ze veel knoflook lekker vinden. Dus voor zoveel als jij nodig hebt ts zou ik het vermenigvuldigen, gewoon een lekkere grote bak met dat spul maken en smeren maar. Je kunt de stokbroden dus ook heel makkelijk 's middags al klaarzetten in folie. Aanvullende info: als je aan de bovenkant het folie een beetje open laat (vouw het als een soort "bootje" om het brood heen) dan wordt de mozarella bovenop lekker bruin. Grote stokbroden/hoeveelheden zou ik wat langer in de oven doen (iets van 20 minuten, gewoon af en toe even kijken).
Ik maak altijd plakjes mozzarella en tomaat. Peper, zout en balsamicoazijn erover en als garnering een blaadje basilicum
Italiaanse salade erbij... Komkommer, zaadjes eruit en in stukjes snijden Tomaten, uithollen en daarna in stukjes snijden Rode uit, snipperen Feta + wat olijfolie (uit het potje) suiker peper zout Italiaanse kruiden alles door elkaar! Het smaakt heerlijk...
flink wat olie in de pan heet laten worden, flink wat fijngeperste of gesneden knoflook erin..uitje zeer fijn snijden..en dan gekookte spaghetti erdoor roeren. Dit (bij)gerecht wordt onder de rook van Milaan veel gegeten en ook als nachtvoer als men trug van een avondje stappen komt....ik hou dr van!!