Hapjes klaarmaken voor vanavond..

Discussie in 'De lounge' gestart door sill, 13 aug 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. sill

    sill Bekend lid

    28 jul 2010
    621
    0
    16
    Mama in spé :)
    At Home
    Hoi Allemaal!

    Mijn vriend is morgen jarig en we vieren zijn verjaardag vanavond! Nu word het erg druk, omdat hij járen geen verjaardag heeft gevierd. Maar ik vind dat belangrijk, voor de sociale contacten en gezelligheid.

    Nu komen er vanavond wat hapjes op tafel.
    Alleen het meest simpele ; kaas, worst, komkommer etc - wil ik graag vanmiddag al snijden en in bakjes doen in de koelkast.
    Blijf het dan wel lekker? Of kan ik het beter net voor het serveren snijden. Dat laatste liever niet, omdat het echt druk word.

    Liefs,
    Sill
     
  2. Justins mama

    Justins mama Bekend lid

    9 feb 2011
    510
    0
    0
    NULL
    NULL
    ik snij het altijd van te voren!! Aluminium folie erover en dan de koelkast in.
    Ik zou het wel soort bij soort in bakjes doen, anders gaan de smaken namelijk overlopen en dat vind ik persoonlijk niet lekker!

    Veel plezier!
     
  3. Chocoladekoekje

    Chocoladekoekje VIP lid

    25 mei 2010
    7.799
    43
    48
    Kan prima hoor! In een afgesloten bakje of met vershoudfolie en dan in de koelkast :)
     
  4. sill

    sill Bekend lid

    28 jul 2010
    621
    0
    16
    Mama in spé :)
    At Home
    super, hartstikke bedankt!

    Elk hapje krijgt zijn eigen bakje natuurlijk! Maar dan kan ik mooi aan de slag.. :)

    Liefs,
    Sill
     
  5. mejosje

    mejosje Fanatiek lid

    26 jan 2009
    2.846
    0
    0
    Ik doe er meestal vershoudfolie over... en in aparte bakjes inderdaad! Komkommer kan een beetje waterig worden nadat het gesneden is, maar op zich als je het water er voor serveren even uit laat lopen doet het niets af van de smaak.
     
  6. sill

    sill Bekend lid

    28 jul 2010
    621
    0
    16
    Mama in spé :)
    At Home
    Ohja meiden, nog een vraag.

    Ik heb afbakstokbroden in huis..
    Kun je die ook al van te voren afbakken? Ik doe het wel eens voor mijn vriend zijn werk, de dag van te voren. Maar nooit gevraagd of ze dan nog lekker vers zijn!
     
  7. tulip

    tulip Niet meer actief

    het stokbrood vind ik zelf niet lekker van te voren. Dat wordt snel taai. Ik heb wel een een stokbroodje afgebakken om mee te nemen en dat was 2 uur later al niet meer te eten.
     
  8. Tuti80

    Tuti80 Fanatiek lid

    20 dec 2010
    3.855
    24
    38
    Zuid Holland
    Nee stokbrood zou ik pas op t laatste moment doen. Dat is niet meer zo lekker als je t nu doet. Veel plezier vanavond!
     
  9. Mayon

    Mayon Niet meer actief

    Hapjes maak ik van te voren, alles op één grote schaal met huishoudfolie erover, komkommer iets later erbij leggen. Gevulde eieren ook erg lekker!
     
  10. 2012mama

    2012mama Fanatiek lid

    12 aug 2011
    3.324
    158
    63
    Vrouw
    Drenthe
    Ik maak ook altijd de hapjes van te voren klaar, ideaal, houd je genoeg tijd over om bij de visite te blijven..
     
  11. melisjuh30

    melisjuh30 Bekend lid

    17 jun 2008
    854
    0
    0
    Das toevallig!
    Ben net klaar met 2 giga schalen!
     
  12. Soofje

    Soofje Actief lid

    6 apr 2011
    445
    25
    28
    NULL
    NULL
    ook ik snij het altijd in voren. bewaar het dan in boterhamzakjes, en maak vlak van te voren de schaal op en doe er folie overheen.
     
  13. marlies85

    marlies85 Niet meer actief

    Ik doe het meestal pas als de visite er is...dat is ook maar een handje vol mensen. Maar je kunt het ook gewoon van te voren allemaal al snijden en goed afgedekt in de koelkast bewaren.

    Stokbrood zou ik pas de oven in mikken als je bijna de eerste gasten gaat verwachten.
     
  14. Yvon1893

    Yvon1893 Fanatiek lid

    24 jun 2011
    2.177
    0
    0
    De kempen
    Hier is vriendlief morgen ook jarig, verwacht ook veel mensen. De standaard dingen heb ik voorgesneden en in builtjes in de koelkast liggen, morgen van 9 tot 14 de andere hapjes maken en dan kan het feest beginnen! Heb er altijd veel werk aan maar het wordt beloond

    Fijne dag morgen en melisje ook!
     

Deel Deze Pagina