Hoi Allemaal! Mijn vriend is morgen jarig en we vieren zijn verjaardag vanavond! Nu word het erg druk, omdat hij járen geen verjaardag heeft gevierd. Maar ik vind dat belangrijk, voor de sociale contacten en gezelligheid. Nu komen er vanavond wat hapjes op tafel. Alleen het meest simpele ; kaas, worst, komkommer etc - wil ik graag vanmiddag al snijden en in bakjes doen in de koelkast. Blijf het dan wel lekker? Of kan ik het beter net voor het serveren snijden. Dat laatste liever niet, omdat het echt druk word. Liefs, Sill
ik snij het altijd van te voren!! Aluminium folie erover en dan de koelkast in. Ik zou het wel soort bij soort in bakjes doen, anders gaan de smaken namelijk overlopen en dat vind ik persoonlijk niet lekker! Veel plezier!
super, hartstikke bedankt! Elk hapje krijgt zijn eigen bakje natuurlijk! Maar dan kan ik mooi aan de slag.. Liefs, Sill
Ik doe er meestal vershoudfolie over... en in aparte bakjes inderdaad! Komkommer kan een beetje waterig worden nadat het gesneden is, maar op zich als je het water er voor serveren even uit laat lopen doet het niets af van de smaak.
Ohja meiden, nog een vraag. Ik heb afbakstokbroden in huis.. Kun je die ook al van te voren afbakken? Ik doe het wel eens voor mijn vriend zijn werk, de dag van te voren. Maar nooit gevraagd of ze dan nog lekker vers zijn!
het stokbrood vind ik zelf niet lekker van te voren. Dat wordt snel taai. Ik heb wel een een stokbroodje afgebakken om mee te nemen en dat was 2 uur later al niet meer te eten.
Nee stokbrood zou ik pas op t laatste moment doen. Dat is niet meer zo lekker als je t nu doet. Veel plezier vanavond!
Hapjes maak ik van te voren, alles op één grote schaal met huishoudfolie erover, komkommer iets later erbij leggen. Gevulde eieren ook erg lekker!
Ik maak ook altijd de hapjes van te voren klaar, ideaal, houd je genoeg tijd over om bij de visite te blijven..
ook ik snij het altijd in voren. bewaar het dan in boterhamzakjes, en maak vlak van te voren de schaal op en doe er folie overheen.
Ik doe het meestal pas als de visite er is...dat is ook maar een handje vol mensen. Maar je kunt het ook gewoon van te voren allemaal al snijden en goed afgedekt in de koelkast bewaren. Stokbrood zou ik pas de oven in mikken als je bijna de eerste gasten gaat verwachten.
Hier is vriendlief morgen ook jarig, verwacht ook veel mensen. De standaard dingen heb ik voorgesneden en in builtjes in de koelkast liggen, morgen van 9 tot 14 de andere hapjes maken en dan kan het feest beginnen! Heb er altijd veel werk aan maar het wordt beloond Fijne dag morgen en melisje ook!