Wraps: hoe?

Discussie in 'De lounge' gestart door Tese, 2 okt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Tese

    Tese Niet meer actief

    Ik heb Wraps gekocht van texmex. Maar er staat helemaal niet duidelijk op de verpakking hoe lang ze in de oven moeten en op hoeveel graden. Weet iemand dit? En moet ik dat per plak doen of meerdere tegelijk?
    Ze kunnen ook in de magnetron (staat ook niet duidelijk welke stand en hoelang) maar lijkt mij minder lekker?
    Even voor de duidelijkheid: ik wil ze niet gevuld in de oven doen. Vulling komt er later in.
     
  2. marloes80

    marloes80 VIP lid

    6 aug 2006
    22.024
    901
    113
    Volgens mij doe ik vaak 10 sec per wrap. Leg er meerdere tegelijkertijd in de magnetron
     
  3. miffy

    miffy VIP lid

    15 jun 2011
    7.746
    418
    83
    Gastouder en Verzorgende IG
    friesland
    ik gooi er 4, meer gebruik ik niet
    en gooi ze meestal 30sec in de magnetron op 600watt
     
  4. Vlekje

    Vlekje Fanatiek lid

    12 aug 2008
    1.443
    0
    0
    voedingsdeskundige en eigenaresse van: kwestievanv
    Somewhere over the rainbow
    ik doe ze altijd even om en om in de koekepan tot ze warm en een beetje slapper zijn
     
  5. Skye

    Skye Niet meer actief

    Ik laat ze in de zak zitten. Prik er gaatjes in en doe ze zo'n 30-40 seconden in de magnetron! Zo verwarmd hij in een keer alle wraps goed!!
     
  6. Athina

    Athina VIP lid

    31 okt 2007
    23.809
    3.339
    113
    zwemjuf
    zuid-holland
    ik eet ze altijd koud :p
     
  7. Mama van 3

    Mama van 3 Fanatiek lid

    31 mei 2010
    3.254
    0
    0
    Ik doe er eerst vulling op, vouw ze dubbel, kaas erover en dan de oven in ... Hmhmhmhmh
     
  8. zustertje

    zustertje Niet meer actief

    Wij maken ze nooit warm ze koelen zo snel af wij vinden het zo ook erg lekker.
     
  9. G89

    G89 VIP lid

    18 sep 2008
    10.062
    1.296
    113
    Nederland
    Ik doe altijd precies het zelfde als mama van 3

    Vulling er in, dubbelvouwen, beetje kaas en zo'n 10 minuten in de oven op 180 graden.
     
  10. Bob1981

    Bob1981 Fanatiek lid

    7 mrt 2011
    2.253
    26
    48
    Vrouw
    Yep...wij doen ze in de oven op 180 graden ong. 10 a 15min met vulling erin...
    Soms doe ik ze ook los met eters is dat handig...dan leg ik ze per 3 op een bakplaat (rek) in de oven ong. 5 a 6 min en dan wanneer ze knapperig zijn haal ik ze er eruit...groot bord met wraps, losse ingredienten op tafel...lekkere sausjes en zelf opscheppen en pakken wat je lekker vind :D

    Succes!
     
  11. deepfreeze

    deepfreeze VIP lid

    29 nov 2007
    11.895
    42
    48
    ik geloof dat wij er 6 (of 8 kleine) in de magnetron doen, en dan een minuut ongeveer.

    Of inderdaad gevuld, met kaas erover zo'n 10 minuten op 180 graden..

    Mijn jochie eet die dingen ook echt goed..
     
  12. Marlous28

    Marlous28 Fanatiek lid

    5 mei 2010
    2.645
    0
    36
    Twente
    Ik knip altijd een hoekje van de verpakking af en dan ca 30 sec in de magnetron. Hierdoor worden ze wat slapper en zijn dan makkelijker te rollen. Dan doe ik de vulling erin. Oprollen, in een ovenschaal en geraspte kaas erover. Dan even onder de grill zodat de kaas gesmolten is en dan lekker met guacemole of creme fraiche.
     
  13. Lovelylonnes

    Lovelylonnes Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.208
    1
    0
    Nagelstyliste en incassomedewerker.
    Wrs heb je ze allang op, maar ik doe altijd hele pak in de magntron, gaatje erin en een minuutje later ping....
    Dan vullen met sla, gehakt, kaas tomaat...
    hmmmmmm geloof dat wij vanavond ook wraps eten! haha!
     
  14. lautje1980

    lautje1980 Actief lid

    2 mei 2011
    485
    0
    0
    begeleidster zintuigelijk + verstandelijk gehandic
    hoorn
    ik doe ze dus ook zo, eerst even in de magnetron warm maken en dan de vulling.
    en soms dus lekker in de oven met kaas.
    t is net wat je zelf lekker en makkelijk vind.
    je kan ook een heel pakje in magnetron doen. of een aantal in de oven warm maken. in de oven alleen niet te lang anders worden ze nog hard.

    hier ook ineens idee voor t avond eten :)
     

Deel Deze Pagina