De augustusbus rijdt verder deel 7!

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door natjes, 22 jul 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. pixie

    pixie VIP lid

    30 mei 2008
    12.315
    0
    0
    woonbegeleider psychiatrie
    Leusden
    Lau, wat een vervelende beslissing hebben jullie moeten nemen. ik wens je wel sterkte daarmee want ik kan voorstellen dat het gemis voor een tweede er wel af en toe aanwezig is.
    Ik wil wel bij zeggen dat ik je sores zoals jij het benoem, nooit zo heb ervaren. ik vind het heel naar dat je zo vecht met je lichaam en vind dat je daarvoor ook de ruimte mag hebben hier om te kunnen uiten. maar kan ook voorstellen dat je die gevoel heb van ik zeg maar niks.

    verder kan ik wat betreft uit de bus stappen zeggen dat ik niet uit de bus stap maar ik zit wel achter in op de achterbank ...
    waar dat door komt is voor mij inmiddels duidelijk. zoals door andere al gezegt, de aansluiting, busmeiden waar ik een klik mee 'had' zijn uitgestapt :( of verder weinig hier te zien.
    Ik ben ook niet van twitter... ik kan het gewoon niet, ik ben meer op facebook, en dat is gewoon niet anders.

    verder heb ik een 2e wens en vind deze pagina dan toch confronterend omdat ik mijn wens voor een 2e op hold heb.
    soweiso nog 6 maanden, want ik ben net gestopt met de rot anticoncepties en ad is aangepast en de winter komt eraan en en en... het is nmi gewoon verstandiger dat ik even rust heb en weer een beetje normaal ga voelen... eventjes...
    wat mij hier houdt, is zoals lau zegt, toch andere waar ik wel voor wil blijven omdat de bus rijdt door tot iedereen zwanger is en ik blijf zitten tot dan.
    hopelijk komt er weer een tijd wanneer ik van de achterbank opsta en wat gemakkelijker voel naast andere (want ik voel wel alsof ik de achterbank heb voor mezelf).

    luchtige gekletst is natuurlijk altijd leuk, maar als je op de achterbank zit, heb je toch die aansluiting niet ;)

    dat gezegt, wil ik duidelijk maken dat ik niet de nieuwe meiden een stootje willen geven. tuurlijk zijn jullie welkom, maar ik 'ken' jullie niet omdat ik de andere topics niet volledig volg(de)

    laat ons wel eerlijk zijn.. ons busje is niet meer hetzelfde busje..
     
  2. Bkoenen

    Bkoenen Niet meer actief

    Hey pix, die 11 kg is echt ZO KNAP!
     
  3. Smallville

    Smallville VIP lid

    1 jul 2006
    10.358
    0
    0
    wow Pixie wat super goed, 11 kg afgevallen en mooie bmi
    je doet het super
    Weet ook dat je er veel energie/tijd in steekt, top zeg
    Weet dat jou tijd ook weer komt, nu straks meds afbouwen etc.

    Zit te denken luchtig geklets... iets luchtig, hmmmm
    wil wel maar zit ergens verstopt in een van die doolhof vakje sin mijn hoofd!
    ok soms kunnen er nog steeds onzinnige dingen uit komen :)

    wat ik afgelopen tijd heb gedaan... veel getwitterd
    blog gelezen/geschreven, maar dat is nu weer op n laag pitje.
    weer verslaafd geraakt aan surfen, (echte golfsurfen) en aan gezien ik na bijnaverdrinkenervaring zelf niet echt meer durf, volg ik de de ASPworldtour, zowat alles live online te volgen, ik ben ik surfmecca.
    maar neemt ook wat tijd in beslag.

    Voorheen stond ik op en had binnen 10 min ingelogd op zsp, nu gaan er dagen/weken voorbij.
    maar kinderen hebben nu ook meer tijd nodig, man is steeds drukker met zijn studie (hopelijk juni klaar) dus komt er steeds meer op mijn schouders terecht

    Met de kindjes gaat het goed. Marije doet het super goed op school. Ze zit in groep 1 en doet soms al sommetjes *trots* en ook elke dag wel n tekeing mee naar huis, ons eigen kunstenaartje. En Lonneke, geweldig en wat een boef, lief papegaaitje, wil alles doen en zeggen wat der grote zus ook doet. Ik geniet echt van mijn moppies.
     
  4. Leonie27

    Leonie27 VIP lid

    1 dec 2007
    5.540
    0
    0
    Toch wel een mooi gesprek hier om zo te lezen.
    Nai, erg jammer dat je gaat maar bus is veel rustiger geworden dus dat zal ook te maken hebben met minder klik. :(

    Lautje, onwijs dikke knuffel voor jullie. Wat moet het toch moeilijk zijn om de wens voor een 2e te moeten laten gaan :(
    Gelukkig zijn jullie gezegend met prachtige Finn maar de wens zal denk ik heel lang (wellicht voor altijd?) blijven knagen en dat is erg verdrietig.
    Moeilijk besluit wat jullie hebben moeten nemen, fysiek krijg je een stop maar die is er mentaal heel moeilijk op te leggen denk ik.

    Schrikken dat Finn weer nieuwe plekjes heeft zeg! Wanneer komt er nou eens een beetje rust bij jullie he, zou zo fijn zeg!

    @Bus, ja de lollige klets is al een tijdje weg jammer genoeg. Er zijn een aantal dingen beladen geworden en ook "gewone" praat kan anderen tegen het hoofd aanstoten maar misschien moeten we allemaal meer proberen allerlei verschillende onderwerpen aan te raken zodat we weer meer kletsvlakken krijgen?
    We zijn allemaal meer als alleen mama of wensmama's dus wat houdt ons allemaal bezig? Misschien daarover praten en tuurlijk over de kids en wensen maar misschien ook andere erbij?

    Ik heb wel een vraag wat betreft de opmerking dat Lautje en Pix schrijven nieuwe/andere meiden die niet op meeting zijn geweest. Maar vraag me toch beetje af wie dat dan zijn? Ik denk dat ik me niet aangesproken hoef te voelen maar ja ik was niet op meeting dus dan toch wel? Ik snap het niet helemaal.
    Voor mijn gevoel niet veel nieuwe, wel een aantal die hebben geprobeerd maar weer zijn gegaan dus ? Willen jullie meer uitleg geven ajb?

    Verder hier alles goed, vandaag lekker met vriendinnetje op terrasje onder warmte lampen lekker zitten keuvelen over ons werk en allerlei verschillende dingen.
    Ik zeg namelijk al heel lang dat ik niet voor altijd voor de klas wil blijven en hebben beetje zitten praten over wat ik dan zou willen. En juist dat vind ik moeilijk om aan te geven.................. volgende keer gaan we er verder mee :)
     
  5. Leonie27

    Leonie27 VIP lid

    1 dec 2007
    5.540
    0
    0
    Pix, dikke knuff voor wens voor 2e die nu dus door allerlei omstandigheden even on hold staat :(
    Hopelijk is het snel raak als jullie ervoor gaan
     
  6. Bkoenen

    Bkoenen Niet meer actief

    Ik was ook niet bij de meeting, maar toch voel ik me niet aangesproken. Vanaf het begin van de augustusbus (ik weet zelfs nog mijn NOD datum van toen, 3 aug!) ben ik erbij.
    Maar wie die nieuwe zijn weet ik ook niet....

    Andere bezigheden en kletsvlakken (leuk woord :D)
    Ik heb weer eens een grote mond gehad. Oma is verhuisd naar Curacao...en overal in haar oude huis had ze fotolijstjes staan. Maar aangezien ze die niet mee kon nemen, ze heeft in het nieuwe huis niet zoveel ophangruimte, riep ik natuurlijk weer:"oh oma, ik maak wel een mooi boek voor je! Heb je toch alle (bekende! handig als je dementerend bent) foto's nog om te zien.

    Mensje gaat weg, wij gaan het huis leeghalen.
    M.I.J.N. G.O.D.

    In ieder hoekje, gaatje, laatje, kastje, bakje, envelopje en kistje zitten foto's. Ik heb serieus waar een volledige alberthein tas VOL met foto's!
    Ik weet van driekwart niet eens wie het zijn!! haha
    Zie dat maar eens in 1 fotoalbum te plakken.
    Op een logische volgorde.
    De juiste babyfoto's bij de juiste volwassenfoto's.

    Ook zo mooi...ze hebben bij oma naast haar bed een foto van opa op haar nachtkastje gezet. Helaas al 10 jaar geleden overleden.

    Nu vraagt ze steeds wie toch die vent is die naast haar bed staat! (50 jaar mee getrouwd geweest he!)

    No ugoed: fotoplakuitzoekwerktijd!

    Ajo!
     
  7. Leonie27

    Leonie27 VIP lid

    1 dec 2007
    5.540
    0
    0
    Pfffffffffffffffffff Fem, dat is dan een heel gepuzzel en gezoek zeg!
    Heb je wel iemand die je kan helpen bij het uitsorteren/opplakken etc?
    Moeilijk zeg om zoveel foto's tot 1 album te krijgen....

    hihi, moet ook wel beetje lachen om je oma'opmerking. Tuurlijk eigenlijk is het onwijs zielig maar ook wel klein beetje grappig ;)
     
  8. Bkoenen

    Bkoenen Niet meer actief

    Wij lachen ons soms rot om de demente-opmerkingen die oma maakt hoor :D no worries haha

    Soms ook: heeft ze de voicemail ingesproken. Zegt ze dingen als:"hallo?? HALLO!! *gerommel op de achtergrond...oma zuchtend tegen iemand anders bij haar thuis* "ze zeggen niks"
    ...."hallo?!"
    ..."nou...ehhhh....leven jullie nog? Wanneer komen jullie weer?!"

    Dus dan bel je terug en vertel je dat je d'r op de voicemail hebt gehoord...en dan volhouden hoor! "ik? Nee ik heb niet gebeld. Ik weet jullie nummer niet. Nee hoor, ik was het ECHT niet. Ik heb niet gebeld".

    Oke oma :D
     
  9. Leonie27

    Leonie27 VIP lid

    1 dec 2007
    5.540
    0
    0
    hihi houdt dan inderdaad je lach maar eens in!

    Volgens mij mis je haar wel ha, als ik het zo lees.

    Enig idee wanneer jullie weer naar Curacao gaan? Lijkt me soms echt wel moeilijk hoor om je familie zo te moeten missen
     
  10. pixie

    pixie VIP lid

    30 mei 2008
    12.315
    0
    0
    woonbegeleider psychiatrie
    Leusden
    Even iets duidelijk maken... leo je bent een 'echte' busmeisje.. al was je toen niet bij de meet, hoor je voor mij toen wel bij.. je was toen samen met 5 andere meiden die er niet waren, wel in gedachten aanwezig.
    de nieuwe meiden zijn vooral vanuit klingels topic. en al zijn het best aardig meiden, ik volg ze niet in die topic dus heb geen 'klik met ze als ze hier komen kletsen. ik vind het geen probleem dat ze hier komen, want ja, wie anders moet kletsen aangezien bijna niemand van de 'ouwe' bus kletst.
    in feite houden ze het nog een beetje aan de gang haha...
    ik hoop echt dat ze niet denken dat ze niet welkom zijn. zijn ze wel, alleen waarschijnlijk omdat ik twitter ook niet volg, mis ik veel.

    @ small ik vind het zo heerlijk die kleine zusjes zien naapen wat grote zussen doen. Eva heeft dan geen grote zus, maar nichtje is voor haar wel een echte held! hihi

    hoe gaat het eigenlijk met smallmans studie?

    @fem leuk... en... uhmm... dapper!!! :D :D nu je zwanger bent zal je ook vast de energie hebben voor al die fotos ;)
    over fotos gesproken.. wanneer komen er meer van nikita?
    wat een heerlijke oma hebben jullie ;) ik kon ook altijd zo lachen om de dingen die de bewoners deden waar ik mee werkte op mijn vorige baan (ook dementerende).


    oke, over luchtig onderwerpjes. wat al gezegt is, dat 'normale'onderwerpen moeilijke onderwerpen kan zijn.
    ik wil vaak de kleine dingen delen die eva doet. dat doe ik nu vooral op facebook, maar hier niet omdat ik vind dat dit niet het plek is daarvoor. het is inderdaad een zwangerschapspagina en niet ouderschapsforum.

    nou, ik zal even vertellen waar ik mee bezig ben geweest de laatste tijd.
    ik ben begonnen aan mijn teken en schilder klassen en heb het naar mijn zin. heb nu al een en ander gemaakt waar ik best trots op ben.
    en verder...

    we hebben een auping bed (200 x 180) gratis gekregen... al weken word er heen en weer geregeld daarover, en vandaag werd het gebracht.. enige probleem, er zat geen matras bij.. na wat te hebben rond te bellen, blijkt dat de dochter van de eigenaar van de bed, de matrassen naar de stort had gebracht ... lekker dan!! het was een vrij nieuwe bed. dus... nu staat er een bed in de hal hier en hebben we niks aan!

    we hebben de muur aan de kant van de eetkamer robijn geschilderd gisteren!
    en ik heb de vis gedood op dierendag :(

    eva is momenteel gek op voorlezen. is zo schattig hoe ze dat doet :D gaat ze de letters proberen spellen.. a b g h.
    en dan staat er bijv. poster ;)
     
  11. pixie

    pixie VIP lid

    30 mei 2008
    12.315
    0
    0
    woonbegeleider psychiatrie
    Leusden
    check banner, :D aangepast! :D
     
  12. alice

    alice Fanatiek lid

    16 aug 2006
    4.014
    0
    36
    Overijssel
    Superknap Pix!!!


    GROUPHUG!!!!!!!!!!!!!!!
     
  13. Smallville

    Smallville VIP lid

    1 jul 2006
    10.358
    0
    0
    wowwie pix, je gaat als een speer, al 13 kg *trots*
    ja leuk heh hoe ze alles napapegaaien.
    en sorry, moest toch klien lachje doen over vis :D

    @ Fem, wat een werk dan heh, en die opmerking wie die "vent" op de foto is, dan is ze soms heeeeeeeel veeel jaar kwijt.
    soms lachwekkend andere keer emotioneel. (hier moeten we oma bijna elke dag zeggen dat der man er niet meer is)
    Succes met uitzoeken van foto's
    ps, wanneer echo?

    leo, smak
     
  14. Smallville

    Smallville VIP lid

    1 jul 2006
    10.358
    0
    0
    @ Pix, studie man gaat goed, neemt veel tijd en du smeer dingen drukken op mij, best zwaar. Nu uitkijken tot zijn examen en hopen dat hij het in 1x red.
    Wel ondertussen nieuwe baan/baas.
    Nog steeds fysio maar bij moderner bedrijf en nu als meewerkend manager, heeft nu aardig zijn draai gevonden.
     
  15. miranke

    miranke Fanatiek lid

    16 mrt 2008
    1.330
    0
    0
    @ Pix, wat ontzettend goed van je! Jeetje, 13 kilo afgevallen..petje af hoor!

    @ alle busmeisjes....
    Sanne heeft afgelopen donderdag beide handjes verbrand. Ze wilde zich optrekken aan de verwarming bij oma. Dikke, dikke blaren. Ben wel naar de huisarts geweest en heb zalfje meegekregen. Nu is het zo dat Sanne deze absoluut niet in haar mond mag krijgen. Tja, zie dat maar eens uit te leggen aan een kind van 16 maanden. Nu doe ik haar hand in de middag in een badje met badedas, daarna smeer ik wat zalf en verbind ik haar (ergste) handje met een verbandje. Nu is het natuurlijk een dreumes en gaat aan het verband lopen trekken. Daarom halen wij het verband eraf voordat ze gaat slapen. Heeft iemand van jullie een goede tip om plekken van brandwonden (één blaar is al helemaal open) goed te ontsmetten bij deze kleintjes? Moet wel zeggen dat het badje met badedas een gevecht is.
     
  16. Leonie27

    Leonie27 VIP lid

    1 dec 2007
    5.540
    0
    0
    Ahhhh wat zielig en schrikke Miranke! :(
    Misschien heeft Fem wel goede tip aangezien Nikita ook in verband heeft gelopen maar ja die was wat ouder natuurlijk.
    Misschien verbandje en dan handschoentjes erover heen aan?
    Ach wat sneu zeg, hoop dat snel wat beter gaat.

    Pix, wauwie 13 kg! Echt zo knap! Heb je een streefdoel qua kilo's eraf? En nog steeds met SB?
    Leuk dat je nu zo met tekenen/schilderen bezig bent, is de opleiding nu gestart?

    Small, druk ligt al wel nu een flinke tijd op jouw schouders he?! Kun je het wel allemaal aan, wat is echt wel mega zwaar voor je denk ik.
    Ik vind het knap hoe en wat je allemaal doet!
    Fijn dat je meiden het zo goed doet, gaat ook echt nieuwe wereld open met kleuter zijn he :D
    Bento je nog steeds voor de pauzes? En hoe vind Marije het overblijven nu.

    @andere meisjes, dank je wel voor je antwoord Pix. Nu snap ik inderdaad wie je bedoeld. Zij zullen inderdaad voor diegene die niet (ook) meelezen in Kling's eigen topic onbekend zijn maar voor mij dus wel bekend omdat ik daar ook vaak meelees met hun perrikelen en hun ook op twit heb.
    Moet wel zeggen dat als ik het druk heb twitt er vaak het eerste uitgaat haha
     
  17. Bkoenen

    Bkoenen Niet meer actief

    Oh Miranke :( Wat vreselijk! Brandwonden zijn ZO pijnlijk :( Arme sanne!

    Ik heb helaas geen tips voor je. Ik moest bij Nikita ook wel dagelijks het verband verwisselen (met d'r vingertop toen..) en wat bij ons de magische werking had: een mooie princessen/dora/whatever pleister. Gewoon op het verband, om het 'leuk' te maken. Zij haalde het ook niet eraf, de pleister MOEST blijven zitten. Misschien dat dat zou helpen bij het verbinden, maar voor het ontsmetten zou ik het niet weten helaas :(
    Ik zou bij een arts daar alle tips over vragen.

    En...Badedas?? Dat is toch een douchegel ofzo?
     
  18. Leonie27

    Leonie27 VIP lid

    1 dec 2007
    5.540
    0
    0
    Hmmm, ik zit lekker in luie stoel met kop warme chocomelk, stuk speculaas en ga ff lekker atwt op uitzending gemist kijken.
    Meisje ligt in bed, slaapt nog niet maar ligt al wel ;)
     
  19. miranke

    miranke Fanatiek lid

    16 mrt 2008
    1.330
    0
    0
    @ Fem, badedas is inderdaad een douchegel. Maar je hebt van die grote potten badedas groen (met kruiden) en die werkt ook ontsmettend. Handje ziet er echt vies uit...komt natuurlijk omdat ze er wel van alles nog mee doet en die wond is nu open.
    Je wilt niet weten hoe ik me voelde toen ik donderdagmiddag, door Arjan, op mijn werk werd gebeld. Alsof er een mes in mijn hart werd gestoken.
    Gelukkig was Arjan bij haar op dat moment en kon ik op mijn werk blijven (merk dat het in het onderwijs enorm moeilijk is om er even tussenuit te gaan, men doet nu ook een beetje moeilijk over mijn termijnecho die op maandagmiddag 24 oktober gepland staat), maar kan je zeggen dat je met een enorm rotgevoel op je werk zit en de minuten voorbij kruipen.
     
  20. miranke

    miranke Fanatiek lid

    16 mrt 2008
    1.330
    0
    0
    @ Leonie....oooooh, heerlijk!!! Wij zo even verplicht op verjaardagsvisite. Helemaal geen zin in, die kop chocolademelk met een brok speculaas klinkt velen malen beter!!!
     

Deel Deze Pagina