Verjaardag vieren

Discussie in 'De lounge' gestart door Tese, 3 jan 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Tese

    Tese Niet meer actief

    Zondag vieren we de verjaardagen van onze kids. Om 11 uur komt iedereen. Omdat dit een beetje rare tijd is weet ik niet zo goed wat ik op tafel moet zetten. Ze krijgen eerst natuurlijk koffie met gebak. Normaal zet ik daarna chips, nootjes, toastjes op tafel maar is 12.00/13.00 niet een beetje vroeg daarvoor? Wat denken jullie? En hebben jullie nog suggesties?
     
  2. masami

    masami Fanatiek lid

    27 jul 2011
    4.213
    769
    113
    Vrouw
    Het is natuurlijk net lunchtijd na de koffie 12/1 uur, ik zou denk ik iets van een slaatje, gehaktballetjes en stokbrood met iets erop neerzetten.
    Je kan er altijd iets van chips nootjes ed. neerzetten.
     
  3. jacoba

    jacoba Fanatiek lid

    6 mrt 2006
    3.436
    0
    0
    tollebeek
    Stokbrood met kruidenboter
    Frituurhapjes
    balletjes gehakt met satesaus
    Een pan soep klaarmaken en stokbrood erbij
     
  4. schaapie123

    schaapie123 Niet meer actief

    mini worsten/sausijzen broodjes, knakworstjes, idd soep erbij
     
  5. Eylem

    Eylem Niet meer actief

    Wat lunch-achtige hapjes, je zou van tevoren wat quiches kunnen bakken en die in punten serveren, bladerdeeghapjes, sandwiches (of wraprolletjes) met kipfilet, gerookte zalm, vegetarisch, wat rauwkost (komkommer, kerstomaatjes, stukjes wortel, paprika, bleekselderij etc) (allemaal ook afhankelijk van hoe uitgebreid je het wil doen natuurlijk)

    Chips en frituurdingen eet ik persoonlijk niet graag voor de tweede helft van de middag maar dat is misschien persoonlijk :)
     
  6. salmiakje

    salmiakje Lid

    11 dec 2011
    66
    0
    0
    Ooo ja lunchtijd. Heerlijke tijd om hapjes voor te maken. Je kan het zo bont maken als je wil. Je kan een grote pan soep maken (uit zakje, blik of vers, hoe ingewikkeld je het zelf wil maken) met daarbij witte en/of bruine vierkante casinobrood zo diagonaal doorgesneden met een feestprikkertje erop (of zonder ivm de kleine kindjes). Die kun je gewoon vullen met worst, hartige of zoete beleg of echt sandwiches maken met broodje gezond vulling. In ieder geval een hele fijne verjaardag!
     

Deel Deze Pagina