Augustus 2008 mama's deel 13

Discussie in 'De mama's' gestart door Delilah, 13 dec 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. PieterPost

    PieterPost Fanatiek lid

    21 nov 2007
    1.149
    0
    0
  2. Tesske

    Tesske VIP lid

    24 mrt 2009
    6.799
    0
    0
    Petra kan me voorstellen dat het ongezellig is zonder Andy.
    Zou je dat kunnen, een week zonder kids naar de zon?
    Mark en ik hebben onze stedentrip NY uitgesteld i.v.m de verre afstand en zoeken nog een andere bestemming maar ik wil direct naar huis kunnen als dat moet en durf het niet goed aan om met vliegtuig te gaan.
    Neig nu naar Berlijn omdat dat met de auto te doen is.

    Miep/duster succes met de kindjes deze week, hoop dat ze er van opknappen.

    Delilah wat een drama heb je meegemaakt , rustig aan doen hoor!

    PP wij zijn met Tess nu een keer of zes wezen vliegen en nooit problemen gehad. We zijn ook 1 keer met de auto naar Frankrijk geweest en dat vond ik een drama!
    Lekker naar Spanje, mooi vooruitzicht.
    Wij gaan over iets minder dan drie weken naar Tenerife

    Wat erg van het nichtje ... Ik denk dat het vriendinnetje er wel goed aan heeft gedaan, denk ook niet dat een 14 jarig meisje een leeftijdgenootje makkelijk van de bodem op de kant had kunnen krijgen.
    Hoop dat het goed komt en dat ze geen blijvende schade houdt.
     
  3. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    @ Petra, fijne avond gehad? Wel heel leuk dat je man het zo goed met z'n zwager kan vinden he?! Heerlijk vooruitzicht ook met je zus straks weg! Deze week ook veel met haar samen doen? Hopelijk kom je de dag goed door. Ik heb veel te zeuren over mijn man, maar we hebben het inderdaad fijn samen :D vind het ook zo sneu voor 'm dat hij nu de kar moet trekken met verkouden kindjes eruit 'snachts, mij ontzien. Maar hij is idd bezorgd en dat is ook wel leuk om te zien. Ik wam net uit bed en hij zei "hoe voel je je, je hebt meer kleur als gister, terwijl hij lekker wat drinken in schonk voor me en vroeg wat ik wilde eten" klinkt als een klein dingetje maar normaal ben ik het zorg-type dus vind het wel mooi om te zien en geniet er wel even van ;)

    @ PP, jeetje wat een schrik. Inderdaad waar was de badmeester, of andere mensen die wat hadden kunnen doen?! Goed dat ze de badmeester is gaan halen, je weet niet, wat kan een kind van 14 doen?! Hopelijk komt het allemaal goed!

    @ Duster, lekker joh dat je even hebt bij kunnen tanken maar jammer dat je het niet direct merkt he :( gaat wel even duren denk ik in jou situatie!

    @ Lauwie, oh ja, dat vind ik ook zo vervelend, om en om nog even slapen en je hele dag is weg en je bent net zo sloom als wanneer je er vroeg uit moest... :( hopelijk toch nog een fijne middag!

    @ all; zwaai! Mijn schoonouders komen zo boerenkool brengen :D zo lief iedereen!
     
  4. aliekeleppink

    aliekeleppink Fanatiek lid

    2 nov 2007
    3.943
    0
    36
    juf en ib-er
    Borne
    Delilah; fijn dat er zo goed voor je gezorgd wordt. Het is niet niks wat je allemaal hebt meegemaakt en nog meemaakt.

    PP: Bah wat erg zeg van je nichtje. Heftig!

    @vliegen; ik heb zelf nog nooit gevlogen, laat staan met de kids :D
    Ik zou zelf wel een keer willen, maar Raymond wil niet vliegen en ik vind het eigenlijk zo duur naar zo'n resort. Jaja zuinige hollander he ;)

    Petra; ik vind jou alitjd zo heerlijk nuchter klinken. Super!
    Ga daar ook meer bij nadenken als er iets gebeurd wat niet leuk is; die mensen zie ik toch nooit weer hihi

    Wij hebben joggingpakken dag. Al wil Danique bij hoog en laag een rok aan, pffff. Ga zo strijken en dan nog de zolder op.
    Eline ligt nu te slapen.
    Wij hadden ook drama nacht. Dus beetje moe ben ik nog wel :S
     
  5. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    @ Alieke, lekker toch zo'n dagje binnen huizen! Geniet er maar van!

    Ik heb net m'n man met Thyrza naar boven gestuurd, zij moest slapen dus hij moest ook maar even gaan liggen. Het is een bende in huis :( dat is nog nooit voorgekomen! Maar goed, alles op z'n tijd...

    Volgens mij is hier iedereen van de sneeuw aan het genieten?!
     
  6. petrabr

    petrabr VIP lid

    6 okt 2007
    8.000
    0
    0
    zuid holland
    ja hoor dat zou ik prima kunnen. Ik laat ze ook niet zomaar op straat achter hoor :p
    Ik ben al vaker weg geweest zonder kinderen en dat is heerlijk (skieen/weekendjes weg/huwelijksreis) en gelukkig zijn de dames dan in meer dan uitermate goede handen, ik vind het ook wel leuk voor ze dat ze dan lekker verwend worden
    en wat ik misschien al vaker heb gezegd, maar ik heb zelf dat ik nog meer houd van kindjes waar ik even zonder ouders voor heb mogen zorgen en dat gun ik mijn kinderen dus ook, dat de mensen om hun heen gigantisch van hun houden
    (ook al doen ze dat toch wel)
     
  7. zo even weer interneppe, wat dingen op MP zetten... :)

    @ marleen: nou en het houdt niet op hoor... steeds meer duizelig en bent ontzettend kortademig, douchen of een trap op is een topsport op dit moment. En ik merk ook dat ik steeds vaker jeuk heb, op mn rug al een week denk ik en aan mijn benen ook steeds vaker, heel irritant!
    Het geeft me wel wat meer zekerheid, omdat het steeds heftiger lijkt te worden. Het voelt anders dan de vorige keer. Dus ik zit ook niet meer in zo'n dipje als van de week.

    Morgenmiddag weer een echo :)

    Nou ik ga ff MP -en
     
  8. aliekeleppink

    aliekeleppink Fanatiek lid

    2 nov 2007
    3.943
    0
    36
    juf en ib-er
    Borne
    Chantal; morgen weer een echo. Hopelijk weer een heel mooi kindje in groei te zien!

    Delilah; een bende in huis. Ik ken het hoor! Hier is het wel vaker zo. Maar meer omdat ik dan geen tijd ofzo heb om op te ruimen. Of de boel net opgeruimd heb en Raymond dus overal iets laat slingeren en niks opruimt en ik het dan vertik om weer opnieuw te beginnnen :D

    Hier vanmiddag toch een rondje gewandeld. Danique even op het ijs gelopen. 6x ondersteboven gegaan. Maar wel even lekker.
    Ook Eline vond het heerlijk buiten en ligt nu alweer 2 uur te slapen.
    Wij zijn weer op zolder geweest en het is echt vreselijk hoeveel kleding ik heb liggen. Heb nu redelijk uitgezocht. Maar er liggen dus 3 dozen met kleding maat 80/86. Moet dus opschieten want dat is de maat die Eline nu draagt. Anders ben ik alweer te laat en kunnen de kleren weer weg. Ik zet alle kleren in grote pakketten op mp. Weg is weg. Hoop dat andere mensen er blij mee worden. Ik kan er niks meer mee. Gisteren het eerste opgehaald. de unisex babyspulletjes. Deed me wele ven wat hoor. Waren toch de spullen van mijn kleine meisje. Wat worden ze dan weer groot zeg!
     
  9. Tesske

    Tesske VIP lid

    24 mrt 2009
    6.799
    0
    0
    Petra ik weet ook zeker dat Tess heel goed verzorgd zal worden bij het logeeradres maar mij benauwd het gevoel van ver weg zijn als er iets is en ik niet zomaar terug kan naar huis.
    Als ze een ademstop heeft waar ze slecht uit komt moet ik er niet aan denken afhankelijk te zijn van een vervroegde plek in het vliegtuig en er 8 uur over doen om thuis te komen, of ze krijgt een longontsteking en wordt opgenomen in het ziekenhuis... Natuurlijk zal de oppas bij haar blijven maar op zo'nmoment wil ze het allerliefst mama als veiligheid en troost (en ik wil er zelf bij zijn om bovenop de verpleging te zitten)
    Maar misschien ben ik wel te overdreven en zie ik teveel beren op de weg ;)
     
  10. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    @ Chantal, fijn dat je je zo beroerd voelt :D

    @ Alieke, ik snap dat dat even met een brok in je keel moest zijn gegaan, dat kleine spul weg :(
     
  11. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    @ Carmen/Petra, ik denk dat het wel scheelt hoe het met de gezondheid van je kindje gesteld is. Ik kan me voorstellen dat als je kindje al chronisch ziek is je sneller rekening houdt met allerlei dingen die kunnen gebeuren dan wanneer je kindje niet ziek is. Wij hebben geen adres waar de kinderen heen kunnen voor een paar nachten maar als dat wel zo was, leuke opa en oma, dan zouden wij denk ik ook niet snel stil staan bij alle mogelijke beren op de weg...

    Maar het lijkt me wel heerlijk als je er zo even uit kunt samen!! (of alleen) :D
     
  12. aliekeleppink

    aliekeleppink Fanatiek lid

    2 nov 2007
    3.943
    0
    36
    juf en ib-er
    Borne
    Ik wil dus gewoon geen nachtje weg zonder mijn kids.
    We hebben het er wel eens over om lekker samen een weekendje weg te gaan. Maar ga liever met mijn kids een weekendje weg.
    Een nachtje logeren bij mijn ouders vind ik prima. Die genieten ervan en vertrouw ik voor 1000% met mijn kids. Ik denk dan ook niet aan alles wat kan gebeuren, maar net zoals Delilah al zegt sta je daar denk ik niet bij stil als je een gewoon gezond kindje hebt. In het geval van Tess kan ik me voorstellen dat je meer zorgen hebt omdat er gepuft moet worden en ze toch zo ineens erg ziek kan zijn.
     
  13. QueenBee

    QueenBee VIP lid

    9 dec 2005
    11.098
    0
    0
    Momenteel in between jobs..
    Er gaat niets boven
    Allereerst ff een hele dikke knuff voor Deli.. *hug*

    --

    Ik wilde jullie even vlug een foto showen van Britt van vandaag.. normaal wil ze nooit poseren voor de camera van mama, maar vandaag vond ze het niet zo erg.. ;)

    M'n kleine meid! | Flickr - Photo Sharing!
     
  14. aliekeleppink

    aliekeleppink Fanatiek lid

    2 nov 2007
    3.943
    0
    36
    juf en ib-er
    Borne
    Ik heb net nog maar even online nieuwe skipakjes besteld voor de kids. Voor Danique had ik al gekocht, maar de broek was een beetje lang. In de sneeuw geen ramp, maar op het ijs wel vervelend. Voor Eline had ik nog niks. Maar nu het toch lijkt op langer koud weer en misschien ook nog wel meer sneeuw snel besteld. Ach voor beide kids incl verzenden 26,75 bij www.gezinswinkel.nl Kun je het niet koud voor hebben haha
     
  15. lauwie

    lauwie VIP lid

    17 mrt 2007
    8.026
    0
    0
    Ik ben echt compleet gaar na weer een avond werken en de werkweek moet nog beginnen. morgen werken van 9 tot 18:30, maar wel in de loop van de dag de wachtdienst overdragen. ik denk dat ik dinsdagochtend maar even blijf liggen..
     
  16. petrabr

    petrabr VIP lid

    6 okt 2007
    8.000
    0
    0
    zuid holland
    ik ga gauw even metde hond fietsen voordat ze wakker worden
     
  17. PieterPost

    PieterPost Fanatiek lid

    21 nov 2007
    1.149
    0
    0
    Met de hond fietsen????:$ Als in: even een blokje om op de je stalen ros in pikke donker en -10 :$ Ik zeg: Goed idee! :( BBrrrr
     
  18. petrabr

    petrabr VIP lid

    6 okt 2007
    8.000
    0
    0
    zuid holland
    haha, zo eng is dat niet hoor. we hebben een grote intimimiderende herdershond die los meerent als er nog geen volk op de been is, Maar superslecht luisterd als hij andere ziet (en dus ook achter auto's aanrent, heel irritant)
    vandaar dat het makkelijker is om het gelijk te doen als ik wakker ben
     
  19. sjorsje

    sjorsje VIP lid

    17 aug 2007
    11.335
    251
    83
    Noord-Brabant
    Goedemorgen
     
  20. Delilah

    Delilah Niet meer actief

    Goedemorgen allemaal!

    @ Petra, blijven de meisjes in hun bed liggen als ze wakker worden?

    Hier een dagje zonder kids, die zijn naar het kdv, kunnen we even bijtanken. Hubbie is ze wegbrengen en langs de apotheek, als hij thuis is ga ik even douchen. Durf het echt niet als ik alleen ben...
     

Deel Deze Pagina