lekkere smeerseltjes voor op stokbrood

Discussie in 'De lounge' gestart door loesje1982, 9 feb 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Valisia

    Valisia Niet meer actief

    Tonijnboter

    Blikje tonijn, roomboter, teentje knoflook, wat kappertjes en naar smaak zout, peper en citroensap blenden. Supermakkelijk en snel.

    Champignonsalade

    Champions even aanbakken in een beetje boter en citroensap. Lepel mayonaise en creme freche erdoorheen doen. Klein gesneden reepjes ham, gesnipperde bieslook en wat zout en peper.
     
  2. Rica

    Rica VIP lid

    16 mei 2008
    7.521
    105
    63
    Vrouw
    Mama en meer
    Boven de ijssel
    aiolie, filet american, roomkaas, citroenboter tja....


    lees nu dat alles al wel voorbij is gekomen...misschien een pak kauwgom naderhand? veeeel knoflook :):)
     
  3. sanell

    sanell Bekend lid

    16 dec 2008
    628
    0
    0
    Wij hebben pas zelf houmous gemaakt, hmm dat is toch lekker:D en inderdaad zelf pesto maken.
    Tapenade is ook lekker.

    Lekker, krijg er trek van:D
     
  4. charity2010

    charity2010 Fanatiek lid

    29 mrt 2011
    4.322
    0
    36
    Fulltime huismama :D.
    Overijssel.
    Wij maken altijd zelf eiersalade (ingrediënten verschillen met wat ik op dat moment in huis heb aan kruiden), tonijnsalade en knoflook of kruidenboter. Tonijn houden we altijd simpel, blikje tonijn op olie basis van rio mare, uitje er door, beetje mayo en klein beetje bieslook :). Kruiden of knoflook boter indd vaak op basis van een potje.
    Lekker simpel, makkelijk, snel én toch lekker.
     
  5. loesje1982

    loesje1982 Fanatiek lid

    4 apr 2011
    2.070
    0
    0
    Hier
    Thanks!!!!!!!:D

    dat word een ´schijt-aan-sonja-dagje' zondag.............
    maar goed mag zo heel af en toe ook wel eens.

    het hele huis zal wel stinken naar knoflook, dat komt namelijk ook al door de heksenkaas..
     
  6. frummeltje31

    frummeltje31 Fanatiek lid

    16 sep 2009
    2.158
    110
    63
    ohhhh wat een lekkere topic!!

    Alles wat ik wel eens doe is al genoemd. Wat ik erg lekker vind is tapenade van tomaat, knoflook, oregano en nog wat kruiden op stukjes stokbrood, geraspte kaas eroverheen en eventjes in de oven. HEERLIJK!!
     
  7. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    of even een vraagje tussendoor:

    welke vissoorten zijn lekker op een toastje of stokbroodje? mag ook rauw zijn
     
  8. tulip

    tulip Niet meer actief

    makreel, zalm, paling
     
  9. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    JAAAAHH PALING!!!!! IK KON ER MAAR NIET OP KOMEN! mijn dank is zeer groot:D:D:D:D:D:D:D
     
  10. bernadet26

    bernadet26 Fanatiek lid

    28 sep 2009
    1.335
    1
    36
    winkel medewerkster
    Wat is nou toch heksenkaas????
     
  11. Poemba

    Poemba Actief lid

    11 jul 2006
    153
    0
    0
    is dat niet met kruidnagel....
     
  12. Almi

    Almi Actief lid

    30 mrt 2008
    356
    0
    0
    Gelderland
    Hihi net nog op tafel gezet: zalmsalade!

    Blikje zalm (of tonijn) met een beetje whiskeysaus en mayo, en op smaak brengen met bijv komkommer, kappertjes, uitje, kruiden (dille, peper, zout of lekker makkelijk zalmkruiden) Heb altijd een paar blikjes in huis voor het geval dat de lekkere trek op komt zetten :)

    Daarnaast: altijd lekker om sneetjes stokbrood in te smeren met olie en knoflook en even te grillen. Daarna beleggen met
    - chorizo en olijf
    - zalm en komkommer
    - veldsla en eiersalade
    - etc

    En dan met zn allen: STINKEN :D

    Krijg ook zin in een feestje ;)
     
  13. Mariya

    Mariya Actief lid

    3 jan 2009
    445
    0
    0
    heeeeeeeeeeeerrrlijk
     
  14. suus02

    suus02 Fanatiek lid

    30 jan 2009
    3.385
    858
    113
    home sweet home
    even een abo, kan ik het makkelijk terug vinden!
     
  15. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Eitjes koken, uitje (of prei) klein snijden, mayonaise door de geprakte gekookte eitjes en uitjes en zout en peper er door. Héérlijk, mijn favoriet (en die van mijn man)
     

Deel Deze Pagina