gerookte charcuterie

Discussie in 'Gezondheid' gestart door Calypso, 11 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Calypso

    Calypso Lid

    25 mrt 2012
    31
    0
    0
    NULL
    België
    Hoewel filet de sax en filet d'anvers gerookt zijn, beweren sommigen hier dat het niet goed zou zijn tijdens de zwangerschap. Het zou namelijk toch nog 'te rauw' zijn om zonder risico te eten...

    Wat weten jullie daarvan?
    Ik dacht dat ik het wel mocht eten, maar begin toch te twijfelen. :( En tja, it's better to be safe than sorry...
     
  2. Kanshebber

    Kanshebber Fanatiek lid

    23 okt 2010
    1.647
    2
    0
    communicatieadviseur
    Randstad
    Laatst werd mij verteld dat gerookt vlees wel kan als het ook gezouten is. Maar ik blijf er ook een beetje aan twijfelen...
     
  3. brabbel1988

    brabbel1988 VIP lid

    8 jul 2009
    7.504
    139
    63
    Gewoon gerookt vlees uit een fabriek kan geen kwaad.
    Ergens in het buitenland, hoog op n berg, achterin een hutje kan je beter vermijden...... ;)
     
  4. Calypso

    Calypso Lid

    25 mrt 2012
    31
    0
    0
    NULL
    België
    Hmm... Toch maar blijven opletten precies...
     

Deel Deze Pagina