Charlottes Angels (deel 5)

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door MC86, 4 jan 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. xVlindertje

    xVlindertje Fanatiek lid

    9 feb 2010
    1.860
    0
    0
    Ergens in Nederland
    Nou voordat ik de pil slikte, kon ik de klok erop gelijk zetten.. wanneer ik ongesteld zou worden.
    Na 7-8 jaar de pil geslikt te hebben was die cyclus ver te zoeken.. dus denk dat het wel degelijk ermee te maken heeft :)
     
  2. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    ik ben aan de pil gegaan omdat ik heeeel onregelmatig ongi was, soms om de week. ruim 10 jaar aan de pil geweest, en daarna kom ik de klok er op gelijk zetten, 28 dagen. na lars een jaar de pil geslikt en daarna ook weer stipt 28, dus daar lag t niet aan .... maar dat zal voor iedere vrouw verschillend zijn denk ik

    zo, en nu kruip ik lekker op de bank, ben gaaaaar :D
     
  3. wjb

    wjb Bekend lid

    12 apr 2010
    650
    0
    0
    NULL
    NULL
    Dag meiden,

    Bedankt voor de felicitatie's.

    Mc ik ben 19 december uitgerekend. Dus ga er al vanuit dat het kerst wordt aangezien ik bij die andere 2 4 dagen later was.

    Sasje zo zo meis is idd een lange weg mijn duimen draaien de hele tijd en mocht je het even moeilijk hebben kan je hier klagen hoor. Dikke Hug boor jou meis!!

    Neeltje hoe was je sollicitatie verlopen??

    Handbalster zo wat een snelle Jelle idd zeg

    Xvlindertje je doet het zo te horen super met Noa als ze zo gegroeid is onthoud dat ieder zijn eigen manier heeft hè zolang ze maar groeit liefde krijgt en gezond is. Dus gaat helemaal goed komen.

    Pluis geeft niks toch meis.

    Dd gefeliciteerd met je meisjes. ( las ik bij Neeltje)

    Fioon hoe gaat het voor de rest met jou meis alles een beetje in rustiger vaar water?

    Hier gaat alles goed poepbroeken vliegen om me oren want meneer heeft in een keer 2 tandjes erbij. Met jennely en jace vandaag de avondvierdaagse gelopen. Weltrusten meiden
     
  4. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    jaa rust is hier wel aardig weer gekeerd, heb wel op de gekste momenten wel dat ineens de tranen in mijn ogen staan om mama, maar dat zal wel altijd zo blijven denk ik.
    ik vind t wel mooi om te zien hoe makkelijk lars er mee omgaat. hij praat heel makkelijk over haar. ik heb ook gezegd dat ze er nog gewoon bij is al kunnen we haar niet zien, dat vind hij wel fijn denk ik
     
  5. wjb

    wjb Bekend lid

    12 apr 2010
    650
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ja dat zal denk ik ook wel blijven denk ik. Maar als het niet zo was is het ook niet goed. En mooi dat Lars er zo goed over praat dit helpt ook weer goed om het te verwerken lijkt mij en ze zou idd altijd in jullie hart blijven.
     
  6. xVlindertje

    xVlindertje Fanatiek lid

    9 feb 2010
    1.860
    0
    0
    Ergens in Nederland
    @Fioon: Dat blijft inderdaad wel altijd zo, ik zie dat ook bij mij, heb dat ook nog altijd.. M'n vader is bijna 8 jaar geleden overleden...:(
    Wel fijn dat Lars er zo goed mee omgaat.

    @Wjb: Liefde krijgt ze zeker :D maarja toch soms nog een onzekere moeder met sommige dingen.. Je krijgt er ook geen gebruiksaanwijzing bij ;) Dus soms even aftasten wat het probleem nu is als ze huilen. Maar gaat helemaal goedkomen, weet ik zeker :)

    @Hier: Ah vanmorgen na de flesje van 11.00 was Noa niet te troosten en wilde niet slapen.. Had het idee dat ze nog honger had. Dus nog wat bijgemaakt en jahoor dronk ze op en viel daarna in slaap. Dus nu net een flesje van 120 + 4 scheppen klaargemaakt.. en m'n kleine meisje dronk van de 135 ml totaal er 115 van op.
    Dus ik ga vanaf nu maar 120 + 4 scheppen klaarmaken, want de laatste dagen drinkt ze vaak zonder moeite 90 + 3 scheppen leeg.

    Volgend weekend komt het volgende spannende moment.. dan gaat manlief op vrijgezellenweekend! Dus een heel weekend alleen samen met mn meisje :) [ nouja die zondag is mn nichtje jarig..wordt 1 jaar ; dus dan daar heel de middag :) ]
     
  7. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    He meiden!

    @ fafa: Whaha, ik moest zo lachen om het poep-verhaal van Lies ;) Maar leuk, lekker kamperen van de zomer dus? Waar gaan jullie naartoe, weet je dat al?

    @ fioon: Heerlijk he, zo genieten van die kleintjes! En nog even een knuffel voor jou, heel begrijpelijk dat het soms nog even ontzettend moeilijk is, dat zal nog wel even blijven denk ik.. Maar fijn dat Lars er ook zo goed mee omgaat!

    @ Neel: Wat leuk dat Mick nu ook losse stapjes gaat zetten! Nog even en hij rent door de kamer ;) Hoe is het maandag gegaan met de sollicitatie??

    @ sasje: Jij bent maar een workaholic.. poeh! Hoe is het verder met je?

    @ xVlindertje: Mooi dat Noa zo goed is aangekomen! Volgens mij drinkt ze iig genoeg :D Ik dacht altijd dat hoelang je de pil hebt geslikt geen invloed heeft op je cyclus daarna. Maar het kan sowieso in de loop van je leven enorm veranderen allemaal. Ik was voordat ik aan de pil ging nooit regelmatig, maar had ook nooit last van m'n ongi. Daarna juist heel regelmatig en enorm veel last. Dus denk ook dat het niks zegt. Maar goed dat je nu weer aan de pil bent, voelt vast raar :)

    @ Pluis: Baby's zijn handenbindertjes, het is allemaal ontzettend druk he! Nou, gelukkig verveel je je niet ;) Verder alles goed, naast de drukte?

    @ handbalster: Ah, wat sneu dat Stijn weer aan het hoesten is en koortsig is. Nog naar de HA geweest? Wat gaat hij toch hard in zn ontwikkeling, stoere vent! Ik vind dat Melle ook zo hard gaat.. bijna niet bij te houden, die kereltjes. Maar zo leuk! Nog even en ze rennen door het huis :D

    @ wjb: Alles goed met je? Leuk dat het misschien een kerstkindje wordt :) Wanneer heb je weer een echo? Succes met de avondvierdaagse!
     
  8. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    @ hier: Dinsdag te horen gekregen dat ik niet meer voor de zomervakantie mag/kan afstuderen, dat was wel even een flinke domper, ook al was ik er al bang voor.. :( Maar goed, hopelijk haalt het de druk er een klein beetje af en kan ik nu met iets meer 'rust' mn opdrachten afmaken. Maar het is toch onwijs balen, zeker als je zo onwijs je best doet..

    Maar goed, verder lekker aan het genieten van mn kleine donder! Hij kan nu na het staan weer heel netjes op z'n knietjes terug en zitten. En hij valt nu nauwelijks meer achterover, het gaat al stukken beter (totdat ie weer wat nieuws ontdekt natuurlijk ;)). Doet al met gemak een handje los en probeert over te steken, heerlijk. Hij wil niet meer liggen (alleen met slapen), wil niet meer in de box en aankleden/luier is een enorm gevecht. En hij EET ineens veel.. :$ hij zal het wel nodig hebben met al dat bewegen.
     
  9. Duveldraakje22

    Duveldraakje22 Fanatiek lid

    22 mei 2006
    3.674
    2
    0
    Heerlijk voor mn kleine meiden zorgen!
    Vught
    Heey meiden!

    Sorry dat ik al zo lang afwezig ben! We hebben het ontzettend druk gehad met de verjaardagen (en de voorbereidingen ervan) en ik heb het idee dat ik nu pas weer een beetje adem krijg.
    Helaas ben ik ook al een week of 6 flink verkouden, waardoor ik dus 's nachts vaker beneden op de bank lig, dan in mn eigen bed!
    Elk vrij uurtje besteed ik nu dus aan bijslapen!

    Ik heb wel meegelezen, maar niet zoveel ervan meegekregen.
    Dus ik ga het even zo uit mn hoofd proberen, sorry als het niet helemaal klopt!

    @WJB: Gefeliciteerd, wauw dat moet idd wel even een shock zijn, maar wat fijn dat alles goed gaat! En idd bijna de eerste 3 maanden onwetend doorgekomen!

    @MamaC: Balen dat je niet voor de zomer kan afstuderen, maar je hebt nu wel even wat meer tijd voor je studie en Melle natuurlijk!

    @Neel: Heb je nog iets hgehoord van de sollicitaties?

    @handbalster: Hoest nu met je mannetje?

    @Fioon: Heel begrijpelijk dat je af en toe huilt om je moeder, dat zal waarschijnlijk nooit veranderen, maar zolang de goeie herinneringen maar bovenaan staan, dan komt het goed! *knuf meid*

    @All: Thanx voor de verjaardagswensen!

    @de rest: Sorry...

    @hier: De verjaardagen waren SUPER gezellig.We wilde op Evi's verjaardag eigenlijk niet zoveel doen, maar stiekem hebben we het toch nog best druk gehad. Ze is ook heerlijk verwend! Van ons heeft ze een Woezel en Pip speelgoed kist gehad en nu zit dus bijna al het speelgoed van haar in die kist. Ze vind het ook helemaal geweldig en klimt er helemaal in!
    Op zaterdag hebben we de verjaardagen van de meiden samen gevierd. Anouk heeft toen ook meteen ons cadeau gehad, vonden het een beetje sneu om te wachten tot woensdag en daarbij kon ze er dan zondag ook nog mee spelen. Het was zaterdag best druk, ,maar wel heel gezellig. De laatste visite ging rond 22:15 weg en nadat we hun hadden uitgezwaaid lag Anouk knock out op de bank...dat was zo schattig!
    We hadden ook ontzettend geluk met het weer!
    Gisteren hebben we het eerste kinderfeestje van Anouk gehad en dat was zo leuk! Ze hebben zo lekker geknutseld en gedansd, heerlijk genoten! We waren alleen wel bekaf 's avonds, maar ja dat hoort erbij!

    Daarnet hadden we ouderavond en Anouk heeft vorige week CITO toetsen gehad. En we zijn SUPERTROTS op onze grote meid! Ze had van de 48 vragen, 44 goed (onderdeel 1) en dus een A. Het 2e deel heb ik niet helemaal meegekregen hoeveel ze er goed had, maar ook dat was een A. De juf zei al dat ze haar in groep 2 helemaal kan klaarstomen voor groep 3.

    Zoooooo dat was weer een heel verhaal, ik hoop dat ik nu wat meer tijd heb om bij te blijven!

    Dikke kus,
    DD
     
  10. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    blz
     
  11. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    waar is iedereeeeeeen ??? haha
    ik kom vanaaf weer terug hihi
     
  12. handbalster

    handbalster Fanatiek lid

    7 nov 2009
    1.129
    0
    0
    juf
    Zwolle
    Ik ben het huis aan het verbouwen, zodat we voetbal kunnen kijken haha... het wordt druk
     
  13. fioontje

    fioontje Fanatiek lid

    3 jul 2007
    2.748
    0
    0
    Den Burg, Texel
    zoo iedereen de teleurstelling al te boven ? zag dat pluisman de wedstrijd zo saai vond dat hij er van in slaap viel :D
    ach, misschien zijn ze nu wakker geschud en gaan ze woensdag tegen duitsland laten zien dat ze wel kunnen voetballen.... we zien wel :)

    hier vanmiddag slaapkamer gesopt, nieuw rolgordijn opgehangen. kijken of t scheelt :) (moet haast wel, van een wit katoenen vouwgordijn naar een verduisterend rolgordijn haha)
    nu nog even knutselen aan de gordijntjes voor de camper, die zijn ook aan een nieuw doek toe :)
     
  14. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Ja, saaie wedstrijd zeg! Ik was op een gegeven moment ook maar wat anders gaan doen ;) Mooi begin zo, onze 1e wedstrijd.. not :p

    Hier verder lekker van het weekend aan het genieten, niet zo veel nieuws.

    Fijn weekend nog meiden!
     
  15. xVlindertje

    xVlindertje Fanatiek lid

    9 feb 2010
    1.860
    0
    0
    Ergens in Nederland
    Wat een !@#$ wedstrijd ! Ben benieuwd wat ze er woensdag van gaan maken.. ;) Hopelijk dan een betere wedstrijd..

    Hier ook van het weekend aan het genieten.. :D Hopelijk morgen uitslapen :) want moet eerlijk toegeven.. ben echt helemaal kapot !! Die nachten eruit en vroege opstaan gaat me een beetje opbreken nu merk ik.
    * Begrijp me niet verkeerd: echt alles voor m'n meisje.. ben zo dol op haar :) *

    Gisterenochtend de eerst grote glimlach van ons meisje gekregen.. * ow wat smolt mama * :)

    Fijne avond meiden ! Ik kom morgen weer even kijken..
     
  16. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    Even snel een ego berichtje;
    Sollicitatie is goed gegaan, tweede gesprek ook al gehad. Er zitten alleen wel behoorlijk wat minpunten aan; eerste half jaar een nul uren contract, het is 45 min. rijden en je mag in de schoolvakanties geen vrij, in het hoogseizoen maar twee weken.

    Ik heb contact gehad met een aantal zorg intsellingen en hen flexbureau (intern uitzendbureau) en ik hoop maandag of dinsdag even langs te kunnen. Want a) het uurloon is hoger. b) het is werk wat ik leuk vind.
    Als dit meer in mijn straatje past, wordt het dat. Maar loopt het uit of niks, kan ik altijd nog bij van C.ranenbroek aan de slag.

    Verder heeft Mick 2 ondertanden en 2 kiezen erbij. Zijn onder kiezen komen ook door, en ook zijn hoektanden. Toevallig kwam ik er gister achter, maar toen waren de bovenste twee al door.. :D

    @EK; AMATEURS! :x

    @Vlindertje; Hihi dat gevoel herken ik nog wel. Heb het nu af en toe nog.. :p L. en ik wisselde in de weekenden af met uitslapen, dat vond ik erg fijn! En oh oh oh wat leuk, het eerste lachje. Ik zeg; FOTO!! :D

    @MamaC; Wat balen dat je niet afstudeert voor de zomer. Probeer nu maar te relaxen en lekker te genieten van je gezin! No stress!

    @All; Allemaal wel gelezen, maar m'n hoofd is een vergiet!
     
  17. wjb

    wjb Bekend lid

    12 apr 2010
    650
    0
    0
    NULL
    NULL
    Dag meiden,

    Ek : drama maar had het al voorspelt want iedereen dacht veel te veel van ze.

    Neeltje ik weet niet of het bij mij in de cao moet of dat het wettelijk bepaald is ( cao kinderopvang zit ik) maar ik heb ook een 0 uren contract en ze moeten na 3 maanden achter elkaar wekelijks uren te hebben gehad moeten ze een uren contract geven. Dus zou dat nog even nakijken als ik jou was
     
  18. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    @WJB; geen idee of dat in de zorg ook zo is. Even uitzoeken!

    L. komt net thuis van een vriend.. Onze scooter van 1,5 jr oud is gestolen..
    Godver.. Ik baal zo! Het lijkt wel alsof dit huis vervloekt is.. L. Is nu aangifte doen, maar we hebben net al vluchtig gezegd 'huis verkopen'? Sinds we hier wonen gaat alles mis; werk, woning, relatie.. Het enige en allermooiste wat goed gaat is onze Mick! En daar zijn we erg dankbaar voor..

    Nu hoop ik dat ze niet naar ons huis komen; er lagen ook dingen in met ons adres..
    :(

    Nou.. Ik ga verder balen.. Thnx voor het lezen van mijn klaagbericht..
     
  19. wjb

    wjb Bekend lid

    12 apr 2010
    650
    0
    0
    NULL
    NULL
    Oh balen zeg!! Sterkte Neeltje!!
     
  20. MC86

    MC86 VIP lid

    4 jan 2010
    5.333
    2
    0
    Goeiemorgen meiden!

    @ xVlindertje: Wat heerlijk, de eerste lach! Wat een fijn gevoel is dat he! En de moeheid; dat klinkt heel erg bekend. Ik heb na 3/4 weken elke dag zitten janken van moeheid, 3x per nacht 3 kwartier BV.. Ik was op, kon niet meer! Nog even volhouden, het zal gauw beter worden, echt! Als ik lees hoe goed ze nu al kan slapen :) Komt helemaal goed!

    @ Neel: Jammer dat er toch nog zoveel nadelen aan het werk zitten. Hoop dat je toch nog wat zal vinden in de zorg! En wat een domper van die scooter zeg! Vreselijk, dat soort dingen! Hoop voor jullie dat ze niet naar jullie huis komen idd..

    @ all: Fijne zondag!
     

Deel Deze Pagina