Ik heb geen idee.

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door P26, 18 jun 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. P26

    P26 Lid

    15 jun 2012
    96
    0
    0
    NULL
    NULL
    Op 1 mei heb ik een hele rare menstruatie gehad, met in 3 dagen nog geen kwart maandverbandje vor met oud bloed. Ik heb heel veel pijn gehad in de onderbuik, naar de eierstokken toe en van mijn bekken tot aan mijn schouderbladen. Soms zoveel pijn dat ik amper kon ademhalen. Ik ben een weekje totaal uit de running geweest. Ik heb in die week iov huisarts 2 keer een zw test gedaan, deze waren negatief. Ik heb een echo van de onderbuik en nieren enz gehad, kwam niets uit, geen ontstekingswaarden in het bloed enz.

    Een 34 dagen later ging ik niet menstrueren, wel hoofdpijn en moe. Een aantal dagen later hele zere tepels en 5 dagen na de nod was het uiterlijk van de tepels ook anders. Getest en deze was positief.

    Ik weet dus nu niet of ik 1 of 2 maanden zwanger kan zijn. Ik heb niet veel symptomen, sinds ik het weet zijn mijn borsten een beetje gegroeid, heb ik wel een gevoelige onderbuik af en toe, blijvende hoofdpijn alleen niet erg, pijn tepels neemt nu ook af ( misschien gewenning?).

    Mijn man denkt dat er na 1 mei misschien een restje is achtergebleven wast er nu voor zorgt dat mijn lichaam denkt dat het zwanger is. Volgens mij kan dat niet. Ik weet het echt niet meer.

    We proberen al 4 jaar kinderen te krijgen in 2010 via Icsi twee keer zwanger geweest en allebei in een miskraam geindigd.

    Heeft iemand misschien een ondersteunend antwoord?
     
  2. Immie

    Immie Verloskundige

    17 dec 2006
    7.813
    0
    0
    Verpleegkundige en Verloskundige
    Hoihoi,

    Hoever je precies zwanger bent dat weet ik ook niet, mijn voorstel zou zijn: neem contact op met verloskundige, leg situatie uit. Waarschijnlijk kan je dan snel terecht voor een echo en weet je meer!

    Imke
     
  3. P26

    P26 Lid

    15 jun 2012
    96
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ja lastig he?

    We kunnen er pas op 2 juli terecht. Daste duurt nog even, maar is er wel een goede zwangerschap dan kunnen ze dat natuurlijk ook zien.
     
  4. Immie

    Immie Verloskundige

    17 dec 2006
    7.813
    0
    0
    Verpleegkundige en Verloskundige
    Ja heel lastig, maar inderdaad als het een goede zwangerschap is dan is het heel goed te zien!
    Spannend joh! ik ga voor je duimen!

    Imke
     
  5. P26

    P26 Lid

    15 jun 2012
    96
    0
    0
    NULL
    NULL
    Bedankt
     

Deel Deze Pagina