Ontzwangeren

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door mama van Joy, 18 jun 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mama van Joy

    29 jan 2011
    94
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ruim een half jaar geleden is mijn tweede dochtertje geboren. 2 weken na de bevalling heb ik veel last gekregen van duizeligheid en hiervoor ben ik aan het begin van het jaar ook tweemaal naar de huisarts gegaan. Beide keren kreeg ik te horen dat dit met het 'ontzwangeren' te maken heeft. Onder het mom van '9 maanden op = 9 maanden af' heb ik me daar maar bij neergelegd. Alle klachten die ik momenteel ondervind gooi ik daar dan ook maar op en maak me er verder niet zo druk om.

    Het enige waarvan ik merk dat het toch stiekem in mijn achterhoofd blijft spelen is dat ik regelmatig bloed verlies na het vrijen. Het is niet veel en duurt meestal maar 2 dagen, maar ik ben sinds dat mijn dochter 1,5 maand oud is regelmatig ongesteld. De eerste 2 maanden duurde het 2 weken en sindsdien is het netjes een week en altijd rond dezelfde periode.

    Is het normaal dat, ondanks de regelmatige cyclus, ook dit tot 9 maanden na de bevalling kan duren? Kan me niet herinneren zoveel klachten van het ontzwangeren te hebben gehad na de komst van ons eerste meisje... ;)

    Alvast bedankt.
     
  2. Immie

    Immie Verloskundige

    17 dec 2006
    7.813
    0
    0
    Verpleegkundige en Verloskundige
    HOihoi,

    Het kan inderdaad nog wel te maken hebben met het ontzwangeren je baarmeodermond is nog kwetsbaar wat het makkelijk bloedend maakt. Houd het in de gaten, win anders advies in bij je huisarts.

    Imke
     
  3. mama van Joy

    29 jan 2011
    94
    0
    0
    NULL
    NULL
    Dank je wel, houd het de komende maanden wel in de gaten maar dan maak ik me daar nu verder niet druk om :)
     

Deel Deze Pagina