Ik maak em altijd te standaard maar wil eens wat nieuws proberen. Ik doe altijd gehakt, ui, paprika, spagettibolognese mix en kklaar.
Ik doe meestal gehakt, ui, knoflook, prei, wortel, courgette, en champignons. Gehakt kruiden met peper, zout en oregano, en tijm. Gebruik voor de saus, blikje tomatenpuree, groot blikje tomatenblokjes, beetje ketjap en sambal. En maak ook wel eens spaghetti met tonijn. Ipv gehakt doe ik tonijn, en bij de groente laat ik champignons weg. Saus maak ik bijna hetzelfde, alleen laat ik de ketjap weg, en voeg ik kuipje boursin er door.
ik maak hem nog makkelijker, ik neem gewoon een pot spagetti saus van de jumbo! die zijn heel lekker en dan een pakket kant en klare groenten erbij en klaar
Veel mogelijkheden, noem er 2 : Met ei ( ei klutsen, ui bakken, knoflook erbij, mengsel van ui en knoflook door de spaghetti doen en het geklutste ei er bij en roeren. Vuur laag zetten en het ei gaar laten worden) Je kunt er ook ontbijtspek bij doen, dan bak je die mee met de ui en de knoflook) Met knoflook en olie ( olijfolie, ongeveer 4 eetlepels in een pan, knoflook a 3 tenen er in bakken. Dan ontbijtspek erbij opbakken en dat mengsel weer door de spaghetti scheppen en klaar! Met salade erbij)
Ehm even denken, wat ik nog wel eens maak: Met spinazie, kruidenkaas, spekjes/cashewnoten, evt champignons en een uitje Met pesto, gegrilde groente (courgette, paprika, champignons, ui, cherrytomaatjes)
2 blikken tomatenblokjes courgette Paprika Bleekselderij Wortel. Ui Prei Alles klein snijden. Gehakt rullen met wat knoflook groente erbij doen even ombakken. Dan de tomatenblokjes er bij flinke scheut rode wijn en wat basilicum. Dit even een uurtje laten pruttelen en klaar is kees!
Ik bak altijd gehakt met spekjes, ui, champignons, knoflook en paprika doe dat bij elkaar. (De spekjes bak ik even apart, daar komt zoveel vet vanaf). Dan doe ik er vaak nog gezeefde tomaten bij, en een zak Bertolli saus, vaak die pittige of die met knoflook, en heerlijke saus heb je.
Hier verschillende variaties - zelfgemaakte bolognese saus - frutti di mare - zelfgemaakte paprikaroomsaus - al ollio - pesto Eet minstens 2 dagen per week pasta, maar elke keer anders. Mn man weet tal van afwisselende recepten
Haha! En ik had deze juist ooit opgezocht omdat ik graag eens wat anders wilde dan pasta met gehakt Maar tis hoe dan ook een lekkere saus. Ik vind 'm iig veel lekkerder dan saus uit een potje...
-Met kipfilet en spinazie, -met tonijn, ui, olijfolie en kappertjes -met Hollandse gehaktmix van knorr, -met carbonarasaus.
- Roomsaus, champignon, kip en cherrytomaatjes - Gehakt, tomatensaus, courgette, champignon, wortel, ui, knoflook, verse tomaat, sambal, ketjap, andere kruiden die in mijn kast liggen en parmazaanse kaas - tonijn, olijfolie, olijf, kappertjes, ui, knoflook en brocolli. Soms een carbonarasausje
Mijn vriend doet er altijd zo'n groentemix in, blikje tomaten iets, gehakt, champignons en paprika.. Denk ik hoor.. Ik kook (bijna) niet
Ook erg lekker is spaghetti carbonara. Spekjes, rode ui, lente ui, beetje prei, rode paprika en dan potje of zakje carbonarasaus. Echt heerlijk!
Gewoon gehakt rul bakken 1 of 2 rundvleesbouiilon blokjes erin, wat zout, peper, knoflook en peterselie..beetje water en dan een zak soepgroente.. Dit even mee bakken Dan een blik met tomatenblokjes en daarna tomaten puree...eventjes meelaten koken en dan is het klaar.... Erg lekker!!
gewone spaghettie: - spaghettie - een pot pasta saus (tomatensaus) van jumbo - zak soepgroenten - gehakt spinazie spaghettie: - spaghettie - spinazie a la creme - spekjes
Spaghetti is hier altijd makkelijk; Spaghetti, heinz bolognese saus, italiaanse kruiden erdoor, en gekruide lams gehaktballetjes. Staat vanavond op de planning
Vrijdag eten wij: Spinazie a la creme/Boursin spaghetti: - Spaghetti - Spinazie a la creme - Boursin - Uitje - Champignons - Knoflook - Blokjes salami - Gehakt