Hoe maken jullie de spagetti?

Discussie in 'De lounge' gestart door NoLu, 18 jul 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. NoLu

    NoLu Niet meer actief

    Ik maak em altijd te standaard maar wil eens wat nieuws proberen.

    Ik doe altijd gehakt, ui, paprika, spagettibolognese mix en kklaar.
     
  2. mamavan5bengels

    mamavan5bengels Fanatiek lid

    21 nov 2010
    3.051
    2
    0
    Zelfstandige
    Amersfoort
    Ik doe meestal gehakt, ui, knoflook, prei, wortel, courgette, en champignons. Gehakt kruiden met peper, zout en oregano, en tijm.

    Gebruik voor de saus, blikje tomatenpuree, groot blikje tomatenblokjes, beetje ketjap en sambal.

    En maak ook wel eens spaghetti met tonijn.

    Ipv gehakt doe ik tonijn, en bij de groente laat ik champignons weg.

    Saus maak ik bijna hetzelfde, alleen laat ik de ketjap weg, en voeg ik kuipje boursin er door.
     
  3. Sharon20

    Sharon20 Fanatiek lid

    19 feb 2008
    3.365
    0
    36
    essen
    ik maak hem nog makkelijker, ik neem gewoon een pot spagetti saus van de jumbo! die zijn heel lekker en dan een pakket kant en klare groenten erbij en klaar:)
     
  4. bosi333

    bosi333 VIP lid

    1 aug 2006
    37.264
    6.789
    113
    Veel mogelijkheden, noem er 2 :

    Met ei ( ei klutsen, ui bakken, knoflook erbij, mengsel van ui en knoflook door de spaghetti doen en het geklutste ei er bij en roeren. Vuur laag zetten en het ei gaar laten worden)
    Je kunt er ook ontbijtspek bij doen, dan bak je die mee met de ui en de knoflook)

    Met knoflook en olie ( olijfolie, ongeveer 4 eetlepels in een pan, knoflook a 3 tenen er in bakken. Dan ontbijtspek erbij opbakken en dat mengsel weer door de spaghetti scheppen en klaar! Met salade erbij)
     
  5. miepmiep83

    miepmiep83 Bekend lid

    6 feb 2012
    509
    0
    0
    Ehm even denken, wat ik nog wel eens maak:

    Met spinazie, kruidenkaas, spekjes/cashewnoten, evt champignons en een uitje

    Met pesto, gegrilde groente (courgette, paprika, champignons, ui, cherrytomaatjes)
     
  6. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

    2 blikken tomatenblokjes
    courgette
    Paprika
    Bleekselderij
    Wortel.
    Ui
    Prei

    Alles klein snijden.

    Gehakt rullen met wat knoflook groente erbij doen even ombakken.
    Dan de tomatenblokjes er bij flinke scheut rode wijn en wat basilicum.

    Dit even een uurtje laten pruttelen en klaar is kees!
     
  7. Jel

    Jel Niet meer actief

    Ik bak altijd gehakt met spekjes, ui, champignons, knoflook en paprika doe dat bij elkaar. (De spekjes bak ik even apart, daar komt zoveel vet vanaf).
    Dan doe ik er vaak nog gezeefde tomaten bij, en een zak Bertolli saus, vaak die pittige of die met knoflook, en heerlijke saus heb je.
     
  8. puna

    puna Bekend lid

    23 feb 2011
    517
    0
    0
    werkzoekende
    Krimpen
    Hier verschillende variaties
    - zelfgemaakte bolognese saus
    - frutti di mare
    - zelfgemaakte paprikaroomsaus
    - al ollio
    - pesto

    Eet minstens 2 dagen per week pasta, maar elke keer anders. Mn man weet tal van afwisselende recepten
     
  9. MvS

    MvS VIP lid

    19 okt 2008
    5.563
    1
    36
    Ik maak tegenwoordig geregeld deze
    Erg lekker, makkelijk en valt goed in de smaak bij man & kind.
     
  10. NoLu

    NoLu Niet meer actief

    Deze lijkt me ook wel erg lekker alleen dan met gehakt
     
  11. Babyke34

    Babyke34 Bekend lid

    27 apr 2012
    535
    72
    28
    stad in Nederland :)
    Met fetakaas en verse peterselie is heel
    Lekker
     
  12. MvS

    MvS VIP lid

    19 okt 2008
    5.563
    1
    36
    Haha! En ik had deze juist ooit opgezocht omdat ik graag eens wat anders wilde dan pasta met gehakt :p
    Maar tis hoe dan ook een lekkere saus. Ik vind 'm iig veel lekkerder dan saus uit een potje...
     
  13. sprits

    sprits Fanatiek lid

    21 feb 2011
    3.917
    376
    83
    -Met kipfilet en spinazie,
    -met tonijn, ui, olijfolie en kappertjes
    -met Hollandse gehaktmix van knorr,
    -met carbonarasaus.
     
  14. Linana

    Linana Niet meer actief

    - Roomsaus, champignon, kip en cherrytomaatjes
    - Gehakt, tomatensaus, courgette, champignon, wortel, ui, knoflook, verse tomaat, sambal, ketjap, andere kruiden die in mijn kast liggen en parmazaanse kaas
    - tonijn, olijfolie, olijf, kappertjes, ui, knoflook en brocolli. Soms een carbonarasausje
     
  15. BabyR

    BabyR Fanatiek lid

    18 dec 2011
    2.009
    5
    38
    Mijn vriend doet er altijd zo'n groentemix in, blikje tomaten iets, gehakt, champignons en paprika..
    Denk ik hoor..

    Ik kook (bijna) niet ;)
     
  16. Zwangels

    Zwangels Fanatiek lid

    22 jun 2012
    3.350
    450
    83
    Vrouw
    Schoonebeek
    Ook erg lekker is spaghetti carbonara.

    Spekjes, rode ui, lente ui, beetje prei, rode paprika en dan potje of zakje carbonarasaus. Echt heerlijk!
     
  17. FairyLaughs

    FairyLaughs Niet meer actief

    Gewoon gehakt rul bakken
    1 of 2 rundvleesbouiilon blokjes erin, wat zout, peper, knoflook en peterselie..beetje water en dan een zak soepgroente.. Dit even mee bakken

    Dan een blik met tomatenblokjes en daarna tomaten puree...eventjes meelaten koken en dan is het klaar.... Erg lekker!!
     
  18. citroen

    citroen Fanatiek lid

    23 jan 2012
    2.993
    0
    36
    droomland
    gewone spaghettie:
    - spaghettie
    - een pot pasta saus (tomatensaus) van jumbo
    - zak soepgroenten
    - gehakt

    spinazie spaghettie:
    - spaghettie
    - spinazie a la creme
    - spekjes
     
  19. Djennaa

    Djennaa Actief lid

    22 mei 2012
    448
    0
    0
    stay at home mom
    Spaghetti is hier altijd makkelijk;
    Spaghetti, heinz bolognese saus, italiaanse kruiden erdoor, en gekruide lams gehaktballetjes. Staat vanavond op de planning :)
     
  20. melissie6

    melissie6 Actief lid

    7 feb 2012
    373
    0
    0
    USA
    Vrijdag eten wij:

    Spinazie a la creme/Boursin spaghetti:

    - Spaghetti
    - Spinazie a la creme
    - Boursin
    - Uitje
    - Champignons
    - Knoflook
    - Blokjes salami
    - Gehakt
     

Deel Deze Pagina