Heeft iemand voor mij recept van stoofperen zonder alcahol? Heb het nog nooit gemaakt staan verschillende op internet maar geen idee of die goed zijn.. Liefs
Ik doe altijd stoofperen met zwarte bessensap uit zon flesje en dan beetje water erbij en dan stoven. Smaakt prima...
1,5 kg stoofperen 6el suiker 1tl kaneel 1,5dl water Alles opzetten, peertjes worden vanzelf mooi rood en heerlijk zoet!!!!
Stoofperen zijn het lekkerst als ze gemaakt worden met rode wijn, de alcohol verliegt he als je het kookt Maar mijn schoonmoeder doet de pan altijd vullen met water tot de peertjes onder staan, dan 4 zakjes vanille suiker en twee grote eetlepels bruine suiker en wat kaneel. Altijd even proeven of je het zoet genoeg vind Hele dag laten pruttelen ... Yummieee.. Ikzelf doe ipv de hele pan met water, helft rode wijn en helft water. Tis zoooo goddelijk !
ipv rode wijn gebruik ik altijd roosvicee. Worden ze lekker zoet van en rood. Ga het ook maar weer eens snel maken...
Voor ongeveer 2/3 kilo, lekker veel kaneel.. Ik doe er denk ik wel ruim 3 eetlepels door.. Uurtje in de snelkook, zijn ze echt superzacht en dan nog 6 eetlepels suiker erdoor.. favo kostje van mijn man
Ik heb het vanaaf weer gemaakt, mmm! Ik doe de peertjes in een pan met water en flink wat rode wijn, zodat ze helemaal ondergedompeld zijn. Kaneelstokje erbij, en 1 zakje vanillesuiker (vind ik zelf zoet genoeg!) en pruttelen maar....het lijkt wel of mijn huis vol met geurkaarsjes staat! Mmmm!