Wij vieren kerst voor het eerst bij ons thuis in ons nieuwe huisje, met mijn ouders we gourmetten eigenlijk altijd, wat ik ook wil doen maar dan ietsjes anders hebben jullie nog leuke ideeen bij het gourmetten eigenlijk eten we alleen maar vlees dan, met de bekende paprika, ui en komkommer erbij. Tips?
Een pannekoeken beslagje erbij, kwartel-eitjes vis (garnalen, zalm, panga) Lekkere salade on the side Aardappeltjes plakjes lekkere stinkkaas, voor onder in de pannetjes met de aardappels Rosti Macedoine groenten met een beetje mayo aanmaken voor erbij Ook lekker; ananas en abrikozen, beetje warm maken in het pannetje, soort toetje
je kunt het zo gek maken als je zelf wilt maar ik vind brood, vlees, sausjes, paprika, ui, champignon, krieltjes ed echt de basis! verde evt. pannenkoekenmix, ananas, tomaat, komkommer ed
- gamba's - zalm - biefstukjes - eieren loskloppen en daardoor peper, zout en italiaanse kruiden... kan je in de kleine pannetjes lekkere omeletjes maken - pannekoeken shaker op tafel voor kleine pannekoeken - shoarma vlees - aardappels schijfjes kun je er ook op doen - groente: mais, champignon, bosui, rode ui, prei, paprika etc... - kipfilet boven op bakken en daarna nog even in je pannetje doen met een stukje brie erop tot de brie gaat smelten... -
Gourmetten: gezellig tafelen voor iedereen | gevogelte | Lekker Tafelen | Online FoodMagazine Receptjes.be - Recepten Specials - Gourmet Recepten of je laat bezorgen: A-Z: Heerlijk gourmetten met onze gourmetmenu's: A-Z, DeLuxe, Vegetarisch of Vis. www.gourmetten.nl
Casinowit brood halen, korstjes afsnijden, sneetjes halveren, plakje kaas erop, paprikapoeder en aromat, dit n je pannentje onder zetten, en wachten tot de kaas watharder wordt. Jamm
Wij hebben altijd dit: Kipfilet, gekruid en ongekruid Lamsshoarma Kleine biefstukjes Hamburgers van lamsgehakt Rundervinkjes Champignons, ui, paprika, krieltjes, tomaat, cheddarkaas. Verschillende sausjes, brood, salade, kruidenboter Wij gaan zaterdag alvast pre-kerst gourmetten bij mijn ouders. Weet niet hoe ik me tegen die tijd voel dus hebben we het maar een tijdje vooruit geschoven
ik heb afgelopen kerst de gourmet voorbereid met allemaal kleine gerechtjes eigenlijk.... kip met pesto gerold in parmaham dadels met monchou, chorizo en spek er omheen geitenkaas met spek er om heen en dan salade en honing erbij op tafel (geitenkaassalade) en zo nog wat specialere dingen dan alleen maar het standaard stukje vlees Het viel hier in goede smaak
Uhhm stokbrood, salade, olijven,zalm, filet american, gamba's, stukjes gemarineerde filetlapjes, kleine stukjes frikandel, aardappelschijfjes, kleine slavinkjes, biefstukjes, kipfilet, chipolataworsies, hamburgertjes, pannekoekbeslag, en vast nog wel iets wat ik vergeten ben hihi...
Ja wij hebben meestal: stokbrood, kruidenboter, champignons,uit,paprika,komkommer,fruitsalade,andere salades. Biefstuk,boomstammetjes,speklapjes,vis,gamba's, lamsvlees,hamburgers enz (meestal snij ik alles zelf ipv een dure schotel. Soms ook pannekoekenmix voor in de pannetjes en krieltjes. Je kunt bijna alles doen met gourmetten hoor, zolang je het maar klein snijdt!
meeste is al genoemd maar kaas en champions in zo'n pannetje is ook erg lekker. gewoon kaas alleen erin is ook erg lekker..
Als je het wat chiquer wilt kan je ook wat goede sauzen zelf maken voor bij het vlees. En die op een vlammetje warmhouden ofzo. Geklopte eieren alvast lekker kruiden, groenten (vb courgette, aubergine) ook goed in de olie en met kruiden erop, dan maak je alles ook net even wat specialer.