Cake probleem ?

Discussion in 'De lounge' started by Mystery, Dec 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mystery

    Mystery VIP lid

    Jul 21, 2007
    10,361
    0
    0
    Hallo allemaal

    Ik ben een cake aan het bakken , koopmans pak. boerencake

    Heb deze al eens eerder gemaakt en was heerlijk,

    nu heb ik hem weer in de oven zitten , hij moet nog ongeveer 15 min maar hij is aan de bovenkant gescheurd. Geen probleem zou je denken
    alleen er liep net schuim uit ??????

    Ik heb hem even van het rooster af gehaald en hem op de plaat gezet voor de rommel die eventueel er nog uit loopt maar weet iemand hoe dit kan???

    Heb dit nog nooit gehad ?

    thnx alvast
     
  2. Rozeroos

    Rozeroos Niet meer actief

    Die boerencake hoeft toch alleen maar boter en eieren bij? Dus heel raar!!!!
     
  3. Umm85

    Umm85 VIP lid

    Jun 17, 2007
    26,310
    248
    63
    Female
    huismama, doktersassistente
    Turkije
    schuim? is het niet gewoon het beslag wat wat omhoog wordt gestuwt ofzo door de warmte?
     
  4. Mystery

    Mystery VIP lid

    Jul 21, 2007
    10,361
    0
    0
    mja t kan best het beslag geweest zijn .. maar t zag er schuimig uit. het lijkt nu droger te worden... ben benieuwd hij moet nog 5 min.

    Misschien omdat hij scheurde dat het er uitliep ipv dat hij omhoog kwam ??

    En ja alleen eieren en boter zit er in
     

Share This Page