Wij gaan 2e kerstdag uitgebreid eten met 12 volwassenen. Daarom wil ik eea voorbereiden, ook omdat we 1e kerstdag weg zijn.. Nu wil ik als het kan graag morgen beginnen met de eerste voorbereidingen.. Wanneer denken jullie dat ik o zijn vroegst d kip filet kan ontdooien om te vullen met kruidkaas gedroogde tomaten en kruiden gerold in bacon? Morgen of toch pas maandag? En sperziebonen gerold in spek?
Als het ontdooide kipfilet is zou ik het op de dag zelf doen...zoveel werk is het niet en anders word de kip er niet lekkerder op.
Als 't eenmaal ontdooid is, is het echt niet lang goed houdbaar. Dus als je het pas woensdag gaat eten, zou ik het pas woensdagavond uit de vriezer halen. En idd anders maandag even verse kipfilet kopen.
Wil je de filet zelf vullen, of ga je m oprollen? Als je de filet zelf wil vullen, gaat dat het handigste als deze nog half bevroren is. Dan scheurt hij niet open.