Poffertjes bakken, later opwarmen

Discussie in 'De lounge' gestart door mama 2 meisjes, 22 feb 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mama 2 meisjes

    mama 2 meisjes Actief lid

    4 mei 2010
    105
    0
    0
    NULL
    NULL
    Kan je poffertjes van tevoren bakken en dan later opwarmen in de oven? Ik zou ze graag in de ochtend willen bakken, en dan aan het einde van de middag opwarmen en opeten. Kan dit? En smaakt het dan nog goed?

    Alvast bedankt.
     
  2. boxertjes

    boxertjes Bekend lid

    7 aug 2010
    973
    1
    0
    NULL
    brabant
    denk het wel. maar heb het nog nooit geprobeerd.
     
  3. 2jees

    2jees Niet meer actief

    ik koop kant en klare ;)
     
  4. singa

    singa Niet meer actief

    In de magnetron of oven kun je ze wel opwarmen.
     
  5. zustertje

    zustertje Niet meer actief

    In de koekenpan opwarmen kan goed! zou het niet in de magnetron doen worden ze denk ik heel slap van
     
  6. Amezen

    Amezen Fanatiek lid

    13 aug 2012
    1.421
    0
    0
    Haarlemmermeer
    Precies, kan gewoon hoor.

    Kant en klare poffertjes en pannenkoeken? Bleeeegh, vind ik echt vies!
     
  7. mama van ruben

    mama van ruben Fanatiek lid

    2 aug 2010
    1.094
    0
    0
    NULL
    NULL
    magnetron ben ik geen fan van, worden ze slap. Op 100-150 graden in de oven heb je ze zo weer goed. Houdt zo ook altijd de pannenkoeken warm tijdens het bakken.
     
  8. knap

    knap Niet meer actief

    koop ook kant en klare poffertjes doe ze in de koeken pan en dan zijn ze prima te eten doe je ze in de magnetron dan zijn het net gummie ballen.

    Op jou vraag denk dat je zelf gemaakte poffertjes prima later kan eten even warm maken oven of koekenpan.

    Pannenkoeken maak ik wel altijd zelf. Kant en klaren zijn ook in de koeke pan niet te eten brr.
     
  9. Talvi

    Talvi Niet meer actief

    Ik vind de poffertjes/pannekoeken het lekkerste als ze net uit de pan komen, opgewarmd vind ik ze niet te eten.. Kant en klaar vind ik ook niet lekker. Maar dat is voor iedereen anders natuurlijk :)
     
  10. maja82

    maja82 VIP lid

    30 jan 2007
    15.508
    1
    0
    Ik zou ze dan even weer opwarmen in de pan.. In de magnetron worden ze slap en in de oven heb je kans op harde randjes.
    Wel opletten met bakken dat ze niet verbranden, dat gaat vrij vlug met opnieuw bakken. Maar zo zijn ze wel het lekkerst:) (vind ik..)
    Eet smakelijk!
     
  11. mama 2 meisjes

    mama 2 meisjes Actief lid

    4 mei 2010
    105
    0
    0
    NULL
    NULL
    Bedankt voor jullie reacties!
    Ga ze toch maar vanmiddag bakken... Een andere keer maar even proberen hoe het smaakt, en niet nu er allemaal kinderen komen eten.
     

Deel Deze Pagina