Kan je poffertjes van tevoren bakken en dan later opwarmen in de oven? Ik zou ze graag in de ochtend willen bakken, en dan aan het einde van de middag opwarmen en opeten. Kan dit? En smaakt het dan nog goed? Alvast bedankt.
magnetron ben ik geen fan van, worden ze slap. Op 100-150 graden in de oven heb je ze zo weer goed. Houdt zo ook altijd de pannenkoeken warm tijdens het bakken.
koop ook kant en klare poffertjes doe ze in de koeken pan en dan zijn ze prima te eten doe je ze in de magnetron dan zijn het net gummie ballen. Op jou vraag denk dat je zelf gemaakte poffertjes prima later kan eten even warm maken oven of koekenpan. Pannenkoeken maak ik wel altijd zelf. Kant en klaren zijn ook in de koeke pan niet te eten brr.
Ik vind de poffertjes/pannekoeken het lekkerste als ze net uit de pan komen, opgewarmd vind ik ze niet te eten.. Kant en klaar vind ik ook niet lekker. Maar dat is voor iedereen anders natuurlijk
Ik zou ze dan even weer opwarmen in de pan.. In de magnetron worden ze slap en in de oven heb je kans op harde randjes. Wel opletten met bakken dat ze niet verbranden, dat gaat vrij vlug met opnieuw bakken. Maar zo zijn ze wel het lekkerst (vind ik..) Eet smakelijk!
Bedankt voor jullie reacties! Ga ze toch maar vanmiddag bakken... Een andere keer maar even proberen hoe het smaakt, en niet nu er allemaal kinderen komen eten.