Hoelang en.op.welke temp bakken jullie een grotere bisquit (rechthoek 25x40) ik doe bij ronde altijd zo n 20 min maar dit zal.langer.moeten?
Jeuj gelukt! En lekkerrrrr!! Dit is meer mijn smaak dan biscuit/botercreme taart. Ricotta, mascarpone, bloedsinaasappel jelly taart.
Na jarenlang slagroomtaarten, appeltaart en kwark/monchou en sinds een tijdje cupcakes vandaag voor t eerst een 30x40 taart bekleed met marsepein. Helaas brak mijn bisquit (volgende keer bakpapier op de bodem) maar toch nog kunnen vullen en afsmeren. Bekleden nog niet helemaal strak helaas dus lekker door oefenen!!! Ben in ieder geval tevreden
Vraagje, ik heb laatst lemon curd gemaakt maar hij is iets te zuur. Als ik deze weer wil gebruiken kan in er dan een dun laagje poedersuiker er boven op doen zodat hij iets minder zuur smaakt? Daarnaast vroeg ik me af wat voor vulling, buiten citroen vulling, er nog met lemon curd te combineren is. Wat is lekker?
Hier vast wat van de decoratie voor de taart die ik ga maken. Een kok achter zijn fornuis. Dat boetseren ben ik nog niet goed in hoor, pffff!
Is even een andere categorie dan de versierde taarten, maar wel erg mjammie: mijn eerste zelfgemaakte apfelstrudel .
Nou zie ik de laatste tijd best veel recepten voorbij komen met roomkaas er in verwerkt (ricotta, monchou, enz). Nou lust ik dat absoluut niet, ik proef het zelfs in de taart ook al proeft 'n ander het niet. Kan ik er ook iets anders voor in de plaats gebruiken? Tassie, mmm dat ziet er lekker uit.
Hi, ik was benieuwd hoe je de hoeveelheid kleurstof bepaalt als je de biscuit een kleur wilt geven? Weet iemand dat?
Oohjeee wat ziet dat er allemaal.lekker uit zeg !! Hier is alweer een tijd terug maar deze.taart had ik rond halloween gemaakt. Paar weken daarna is mijn dochter geboren en sinds dien weinig tijd maar wil binmenkort wel weer iets maken , taart of cupcakes. Dit was.trouwens mijn eerste creatie !