Paprika gevuld met advocado 3 Advocado's pureren met de staafmixer vers limoensap van 1 limoen erdoor. De paprika's vullen en in de over op 180 graden zo'n 15-20 min. Even de kleur van de paprika in de gaten houden. Recept is genoeg om 2 paprika's te vullen.. Jum jun krijg er gewoon zin in maar helaas nog maar een advocado in huis
Wij hebben ze meestal in een salade van spinzie blad, rocket, cherry tomaatjes bak ik dan even de pan (worden ze lekker warm etc), pompoen pitjes erover heen met wat olie of azijn voor m'n man. Daar dan lekker wat vis bij en heerlijk. Ieder heeft dan een halve avocado in plakjes tussen zijn salade. Ook een keer avocado in plakje in een gegrilde kip panini gegeten, was ook heerlijk! Dus kunt er best veel mee eigenlijk denk ik. Kunt ze ook door de helft snijden en zo uit scoopen met een theelepel. Als tussendoortje dan meer.
Dit las ik als tip om te kijken of avocado rijp is of niet De beste avocado-check tip OOIT! | Culy.nl En ik maak een dressing van olijfolie, azijn, mosterd, honing, zout en peper en dat in gat van halve avocado schenken en eten met tomaten. Heerlijk
Onder het pitje kijken wat de kleur is. Zie link hier boven Lekker: Avocado, surimi en mosterd/mayo gemengd! Dan opbrood of gewoon los.
goh dat heb ik nooit geweten! ik zit elke keer te drukken bij dat steeltje zoals ik zei haha dit is veel makkelijker! thnx! die ciabatta met kipfilet en huttenkase ga ik ook eens proberen klinkt lekker!
Ik heb er een keer een soort pesto mee gemaakt, als een soort pastasaus. Het recept vind je hier terug: Romige avocadopasta met tuinboontjes |