Gourmet tips?

Discussie in 'De lounge' gestart door Rianne 85, 28 mrt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Rianne 85

    Rianne 85 Bekend lid

    8 feb 2011
    501
    0
    0
    Heeft er nog iemand inspiratie voor een leuke gourmet?
    In het paasweekend schoonfamilie uitgenodigd om te gourmetten!
     
  2. Snaud

    Snaud Actief lid

    17 nov 2012
    432
    0
    16
    NULL
    NULL
    Groenten: paprika, ui, champignon en courgette vind ik altijd lekker op de gourmet.

    De laatste keer had ik ook van die rösti aardappel op de gourmet gedaan (diepvries AH merk). Dat was een succes!

    Zelf vind ik zalm erop ook altijd lekker.

    Brood en schijfjes komkommer voor ernaast.
    Qua sausjes: cocktail, knoflook en saté.

    Je kunt ook kaas erbij doen (kun je groenten gratineren met de kaas in het pannetje onderin)

    Voor kinderen is pannenkoeken maken altijd leuk, of een eitje bakken.

    En ik vind het altijd lekker als een salade op tafel staat. Gourmetten is toch altijd wel wat vettig, dan is een frisse salade wel een lekkere afwisseling.
     
  3. Agter

    Agter Fanatiek lid

    3 mei 2012
    2.266
    0
    0
    In een huis
    ik lees mee... :)
     
  4. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.543
    4.729
    113
    Vrouw
    Mini kaassoufle's echt een succes!:)
     
  5. Rianne 85

    Rianne 85 Bekend lid

    8 feb 2011
    501
    0
    0
    uit de vriezer, ontdooien en erop gooien?
     
  6. Snoopy1983

    Snoopy1983 VIP lid

    11 feb 2008
    9.543
    4.729
    113
    Vrouw
    Yep!
     
  7. zinzi

    zinzi Bekend lid

    22 jul 2012
    627
    0
    0
    Ik lees ook mee! Ik eet geen vlees (wel kip of vis), maar mn schoonmoeder maakt er altijd n heel drama van, omdat ze niet weet wat ze moet maken. Dus tips zijn altijd welkom.

    Ik zelf maak vaak een salade met brie en walnoten en pasta. Of met gerookte zalm, pasta en zongedroogde tomaatjes.

    Champignons met kruidenboter

    Aardappelsalade

    Krieltjes
     
  8. Rianne 85

    Rianne 85 Bekend lid

    8 feb 2011
    501
    0
    0
    Thx, ga ik proberen!!!
     
  9. Pixel2011

    Pixel2011 Niet meer actief

    Wij halen vaak van die Piccolini mini pizzaatjes. Die gaan goed op de gourmet als je ze onderin doet (vooral de kids vinden ze heerlijk).
     
  10. Sugarblossom

    Sugarblossom VIP lid

    23 jul 2010
    5.439
    11
    38
    Vrouw
    Nederland
    Mee eens! Die maken wij er ook altijd bij!
     
  11. Averlhach

    Averlhach VIP lid

    26 mrt 2011
    8.809
    1.014
    113
    Vrouw
    Drenthe
    Voor kinderen is knakworstjes ook lekker.
     
  12. Sugarblossom

    Sugarblossom VIP lid

    23 jul 2010
    5.439
    11
    38
    Vrouw
    Nederland
    Hier maken we het zelf met kaas blokjes door de ei en paneermeel rollen.
     
  13. Omelet

    Omelet VIP lid

    14 nov 2008
    14.874
    2
    0
    Lekker als je de kaas eerst door de mosterd haalt, en dan paneren. Jum (en niiet extreem pittig ofzo).

    Lekker: pangafilt marineren in groene pesto, plakje mozaella erop in het pannetje.
    Mini hamburgertjes en plakjes cheddar of (jumjum) beetje blauwe kaas erop.
    Champgnons vullen met roomkaas
     
  14. lelie0

    lelie0 Lid

    18 mrt 2013
    90
    0
    0
    Je zou grote hamburgers, slavinken, kipfilet, vis etc kunnen kopen en in stukjes kunnen snijden (met hamburgers en slavinken eerst eventueel wat platter maken, met kip zou dat ook kunnen) Dat doen wij altijd, je hebt dan meer dan wanneer je gourmetschotels zou kopen en je bent goedkoper uit. En je kunt het meer naar eigen idee doen omdat je niet de dingen hoeft te kopen die je misschien minder lekker vind die anders standaard in een gourmetschotel zitten:)
     
  15. Woefje85

    Woefje85 Fanatiek lid

    3 feb 2011
    3.396
    0
    0
    OV
    Gamba's vind ik persoonlijk heerlijk op de gourmet! Wij hebben ook altijd mini gordon bleutjes.. Verder lekker veel groente soorten om mee te bakken. ;)
     
  16. Onje

    Onje Niet meer actief

    En voordat je ze in het pannetje gooit ff een kruisje erin snijden dan gaan ze krullen, vinden ze vaak erg leuk om te zien
     
  17. wolfje89

    wolfje89 Niet meer actief

    Wat hier altijd word gewaardeerd zijn zelfgemaakte slavinkjes en ook niet duur.
    Ik maak dan zelf me gehakt aan met kruiden wat je lekker vind en dan half plakje ontbijtspek eromheen.
    En speklapjes marineer ik in ketjap manis en laat ik een paar uur in de koeling staan.
    Bakje boursin kopen en je kip erin laten garen is ook lekker!
     
  18. lelie0

    lelie0 Lid

    18 mrt 2013
    90
    0
    0
    Ohhhh ik krijg zo een zin om te gourmetten!!
     
  19. Galaxy

    Galaxy Actief lid

    17 feb 2013
    354
    0
    0
    NULL
    NULL
    Wij doen ook altijd wat eieren klutsen, kun je eitjes/ omeletten bakken.
     
  20. flipflop

    flipflop Fanatiek lid

    4 dec 2010
    3.249
    1.009
    113
    Zuid-Holland
    geitenkaas in plakje spek rollen, even bakken op de gourmet. dan met wat salade en wat honing opeten :) Heerlijk!!!

    of kipfilet insnijden, wat pesto tussen doen. beetje serranoham eromheen en dan bakken op de gourmet.
     

Deel Deze Pagina