Militairs vrouwen!

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door Bo20, 16 apr 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Bo20

    Bo20 Fanatiek lid

    8 jun 2006
    2.696
    0
    0
    HR
    Hoi hoi,

    Ben ik ook weer; heb even geslapen! Rach je haar is super leuk! Staat je érg goed! :D Hippe mamma hoor, hihi..

    Ik heb idd geen foto meer gemaakt van mijn haartjes, helemaal niet meer bij stil gestaan.. :oops: Het is nu ook al best weer gegroeid.. Het vervelende is, is dat ik zonder digitale camera zit.. Die van ons is 4 weken geleden gesneuveld.. :(
     
  2. Meetie

    Meetie Fanatiek lid

    Hoi meisjes!

    Leuk je haar rach! :D Staat je zeker goed!

    Inderdaad belachelijk zeg! Dat de verzekering maar de helft vergoedt! Slaat echt nergens op! Dat ze zelfs uit zulke dingen nog geld proberen te trekken!
    Maar goed, laten we het maar hierbij laten..
    Ben blij dat jullie het wel voor elkaar hebben! Als je hier nou ook nog zorgen om moest maken..
    Stelletje oplichters..

    Ik hoop voor je dat ondanks alles, het toch nog een mooie feestperiode voor je wordt ;)

    Trouwens, dat vezelrijk eten tegen aambeien.. dat is zodat je ontlasting goed blijft lopen.. want als je last van aambeien hebt, is harde, dikke of droge ontlasting ed wel het laatste waar je op wacht..
    Verder schijnen ze inderdaad niet meer weg te gaan, het zijn net zoiets als spataderen.. je kunt ze wel weg laten halen. Dan snijden ze het weg geloof ik.....

    En dat je weer last hebt van verstopping bo, komt als het goed is ook doordat je kindje indaalt.. dan blokkeerd hij weer wat meer je darmen zegmaar.. Maar inderdaad gewoon vragen :D Dan heb je meer zekerheid!

    Zo.. ik ben gister begonnen met het afbouwen van me borstvoeding! :pale: Ik heb het echt elke keer weer uitgesteld, want ik vind het zo'n verschrikkelijk idee dat ik er mee ga stoppen :( Maar goed, gister voor het eerste de middagvoeding overgeslagen.. en het voel nog harstikke mee! Maar ja, ik heb dan ook nog de ochtend en avond voeding :p
     
  3. jamayra

    jamayra Actief lid

    8 mrt 2007
    247
    0
    0
    sociaal cultureel werker
    flevoland
    bovenkleding heb ik niet heel veel hoor diaan, maar ik zal even kijken wat ik nog op kan snorkelen! ohh helemaal vergeten ik ben afgelopen zaterdag weer tante geworden, mijn zusje is bevallen van dochter.

    chelsea madison heet ze.

    de foto's volgen nog.

    ik ga nog even aan de strijk :x , groetjes

    xxx
     
  4. Bo20

    Bo20 Fanatiek lid

    8 jun 2006
    2.696
    0
    0
    HR
    Hey dames! :)

    Meetie, NEE, snijden ze dan weg?!?! Dat wil ik écht niet hoor.. :pale:

    Je hebt trouwens best lang BV gegeven, of is een jaar normaal..? Ik wil ook BV gaan geven, maar kan me er nu nog zo weinig bij voorstellen. Vindt het zo'n apart idee. Ik associeer borsten nu nog met iets anders.. :oops: .. hahah..

    Nog twee dagen werken en dan weer: WEEKEND! :)
     
  5. diaantje17

    diaantje17 VIP lid

    21 jun 2007
    5.319
    1
    0
    nagelstyliste
    Heteren
    morgen meiden !

    @ rach..super meis je haar....heb het jaren zo gehad, toen weer afgeknipt, toen weer laten groeien, toen weer afgeknipt..en nu laat ik het weer groeien...(snap je het nog)...super joh.staat je heel goed..vind het ook helemaal jou !
    @ Bo...gewoon aan de vezels meis...heb het soms echt heel erg..maar weghalen?..nooit!..treket vanzelf weer bij...duurd even, maar het komt vanzlef meis !
    @Kim..fijn meis, dat je even wilt kijken voor de spulletjes hahahah...komt goed ..enne ..gefeliciteerd met je nichtje ..Chelsea..zo heet de oudste van mijn zus ook..grappig hahahah
    @meetie...dus je gaat stoppen/afbouwen met de BV..ik wil straks ook weer BV geven..ben er niet goed in...heb er niet echt geduld voor...heb met de oudste 3 maanden en de jongste 2 maanden volgehouden( maar dat kwam omdat hij in het ziekenhuis lag) ...hoop het nu langer tedoen we zullen zien..
    Toen ik met de pil begon was het een paar dagen later allemaal weg.......wellicht een optie om zo helemaal testoppen ?
     
  6. Rachje20

    Rachje20 Fanatiek lid

    25 apr 2007
    2.147
    967
    113
    ja bo nog ff en dan VERLOF! lekker hr!

    jordy heeft gister wel goede gesprekken gehad op zijn werk, hij kwam alleen heel chaggie thuis :(
    het was hem allemaal een beetje teveel geworden, een collega van hem heeft een dochter dezelfde dag gekregen als wij Jaylie*.
    Tja dan word je er toch mee geconfronteerd, elke keer zijn zegje doen is hem zwaar gevallen.
    Hij mag rustig aan doen van zijn baas maar moet waarschijnlijk wel vanaf 8 nov. een week op oefening... en daar ben ik het niet mee eens.
    Maar ja ik heb niet zoveel te willen, maar daar hebben we een beetje 'gezeur' over.
    Ik mag wel zorgen dat er iemand bij me in huis komt, want ik trek dat niet.
    Eigenlijk wil ik gewoon dat hij er mee stopt.. vind het leuk geweest maar zou het liefst zien dattie bij de deur ging werken, blegh, waarom is alles zo anders in een fractie van een seconde?
     
  7. Bo20

    Bo20 Fanatiek lid

    8 jun 2006
    2.696
    0
    0
    HR
    Kan me het goed voorstellen hoor Rach, je wil je mannetje nu gewoon lekker dicht bij je hebben. Logisch! Jordy gaat wel door met het leger..?

    Anders gaat je buurmeisje een weekje bij je in huis.. of jij bij haar.. ?
     
  8. Rachje20

    Rachje20 Fanatiek lid

    25 apr 2007
    2.147
    967
    113
    jordy wil er zelf ook met de tijd uit, moet hij eerst wat anders vinden.

    haha nee mijn buurvrouw heeft zelf 3 kinderen, een man en haar broertje die er nu bij in komt dat zullen we maar niet doen. Ik mijn pappie eens vragen, haha eigenlijk wel erg ben zelf mamma en ik moet mijn pappie vragen of hij mij kan komen haha

    Kijk je al uit naar je verlof bo?

    hoe is het met jullie vandaag meetie en diaantje?


    meiden sorry dat ik de laatste tijd beetje egoistisch ben geweest, ik doe mijn best om betrokken te blijven en op de hoogte te blijven hoe het met jullie gaat maar vind het niet altijd makkelijk. Het is alsof mijn hersenen alleen aan Jaylie* denken...
     
  9. Bo20

    Bo20 Fanatiek lid

    8 jun 2006
    2.696
    0
    0
    HR
    Sorry?! Gekkie, waarvoor? Tuurlijk staat je hoofd nu alleen naar Jaylie enne.. je bent er toch ook hardstikke voor ons! Vindt je totaal niet egoïstisch! Wij vinden het ook leuk en goed om over Jaylie te praten en jouw daarmee te kunnen helpen. Het heeft ons allemaal aangegrepen en we gaan haar nooit vergeten. Dus als we willen, praten we lekker over haar.. Nooit doen alsof ze niet bestaan heeft hoor, ze is er geweest en heeft meer los gemaakt met haar korte aanwezigheid dan sommige mensen in een heel leven! :)

    Tja.. dat wordt lastig dan hè? Dan moet je je paps gewoon vragen.. Gezellig toch! :D

    Ik kijk inderdaad érg uit naar m'n verlof, haha.. Nog één weekje! :D En dan, lekker nog een paar weekjes genieten.. Had niet gedacht dat ik zo naar m'n verlof uit zou kijken!
     
  10. Meetie

    Meetie Fanatiek lid

    Nee joh rach! Ook ik vind je totaal niet egoistisch hoor! Lekker erover blijven praten! Het is alleen maar mooi dat ze ondanks haar vertrek toch nog zo aanwezig blijft!
    En ik denk dat wij echt allemaal wel het begrip ervoor hebben dat je momenteel niet aan veel andere dingen denkt als Jaylie ;)
    Jammer dat Jordy straks op oefening moet! Neem inderdaad gewoon gezellig je pa in huis, gaat de tijd sneller ;)

    Zo Bo, over een weekje al weer! Jeetje wat gaat de tijd snel! nog 50 dagen zie ik.. het wordt echt steeds spannender! Vanaf 37 weken kan het gebeuren he! :D
    O hier trouwens een site over aambeien :p voor ik allerlei angsten opwek haha http://www.huidziekten.nl/folders/nederlands/aambeien.htm

    Ja ik geef inmiddels alweer 1 jaar 2w 2d borstvoeding :p Had ook nooit gedacht dat ik het zolang zou volhouden hoor :) Voordat ik zwanger raakte wilde ik zelfs niet eens de borst geven! Maar daarna vond ik het toch zó mooi om me eigen kindje eten te geven! Zo een fijn gevoel geeft het.. En toen was de planning tot 6 maanden.. maar die 6 maanden werden 8 maanden etc.. en ik las dat ze vanaf 1 jaar koemelk mogen.. dus toen dacht ik: ach die laatste weken kunnen er dan ook wel achteraan :D
    Of een jaar normaal is weet ik niet.. er zijn mensen die het echt een paar jaar volhouden :( Maar veel gaan er natuurlijk ook weer werken of studeren.. dus die stoppen al na een paar weekjes..
    Ik ga trouwens niet aan de pil.. ik wil niet dat de kleine die hormonen binnenkrijgt.. en ik vind het leuker om zwanger te raken wanneer God dat zo wilt.. (om het maar zo te zeggen) ik wil geen schema opstellen van wanneer ik weer met de pil ga stoppen en dan op commando de liefde bedrijven etc..
    Daarnaast heb ik het niet zo op medicijnen en al die andere spulletjes... :p
    En.. hahaha.. ik ben zó slecht in iets elke dag stipt te herhalen :) Ik weet nu al dat ik er regelmatig een zooitje van ga maken..
    (een hele argumentenlijst hahaha :) )

    Ik heb nu juist het probleem dat ik het niet fijn vind als me vriend aan me borsten zit (met zn mond dan) omdat ik dit nu juist associeer met de kleine :) dat voelt dan zo vies :)

    Kim, gefeliciteerd met je nichtje :D
     
  11. eliesja

    eliesja VIP lid

    3 okt 2005
    8.226
    0
    0
    @t Home
    hey dames,

    zo weer 2 dagen werk achter de rug en nu lekker weekend. Mijn mannetje heeft vandaag de wacht, dus is er morgenochtend pas weer..

    Hier het verlossende zalfje voor aambeien, het is Proctosedyl en via de huisarts te verkrijgen. Heb et namelijk ook heel erg.. :oops: Ook van mijn zwangerschappen overgehouden. Soms is mijn ontlasting ook mega hard en kan ik bijna niet naar de wc en dan neem ik een dagje die toetjes van Activa en ik kan weer hihi... ;)

    Rach meid wat zit je haar leuk, echt een leuk koppie zo! En wij vinden het alleen maar heel erg leuk als je over Jaylie praat, we leven zo met je mee en zeker blijven doen hoor!

    Wij vieren Sint en kerst, de sint meer voor de kids. We hebben pas aan de oudste verteld dat de sint niet bestaat. Maar gaan nog wel ff door met cadeautjes hoor, vind het zelf ook wel leuk om wat te krijgen ;)

    Hey Jamayra, fijn dat het goed gaat. Hoe oud wordt Jamayra?

    Zo Meetie echt goed van je hoor dat je nog steeds borstvoeding geeft.

    Gister heel erg kut nieuws gehoord....
    Mijn schoonzus is zwanger van haar 2de, ze is nu ongeveer 21 weken. Gister heeft ze een echo gehad om te kijken of alles goed is en dat is het dus niet...
    Het kindje heeft geen niertjes en heeft geen maaginhoud. Dit wisten ze 80% zeker. Ze moet alleen voor een definitieve uitslag naar het ziekenhuis om verdere echo-s en onderzoeken te krijgen. Helaas kon ze vandaag niet terecht en is de afspraak pas maandag. Dus 4 dagen in vreselijke onzekerheid.
    Ze moet dan binnen 3 weken bevallen. Weer een grote tegenslag, pas haar vader (mijn schoonvader) overleden en nu dit weer, vind het echt oneerlijk...

    nou meiden ik ga ff lekker in bad en spreek jullie weer..

    groetjus
     
  12. Meetie

    Meetie Fanatiek lid

    Zo jeetje eliesja.. dat is inderdaad niet echt goed nieuws..
    Nog gecondoleert met je schoonvader..
    Maar kan het kindje wel in leven blijven of wat gaan ze doen..?
     
  13. eliesja

    eliesja VIP lid

    3 okt 2005
    8.226
    0
    0
    @t Home
    toch nie bankhangen.. hihi

    Nee meetie volgens mij is het kindje niet levensvatbaar, want ze moet binnen 3 weken gaan bevallen...

    heb net ook weer een nieuwtje gehoord.
    Waarschijnlijk gaan we volgend jaar naar Curaqao... mijn man heeft vandaag bericht gehad dat er een functie vrij is daar. Het is niet een functie waar de voorkeur naar uit gaat, maar van Aruba hebben we nog steeds niks gehoord, dus we gaan dit weekend overleggen en dan maandag gaat hij beslissen of we gaan of niet...
    vind het wel spannend, maar ook eng, twijfel best nog wel en nu komt het dus wel erg dichtbij.. :( ;)

    De functie is hetzelfde als wat hij nu doet, alleen geeft hij daar les aan antilianen.
     
  14. Meetie

    Meetie Fanatiek lid

    Zo spannend zeg! En dat is best een korte tijd waarin jullie gaan beslissen! Kan begrijpen dat je dat best eng vind! Maar goed.. Aruba of Curacao maakt in principe toch ook niet uit?

    Sorry van dat kindje..
    Vind het echt vreselijk dat zulke dingen kunnen gebeuren.
    Hoe maken je schoonzus en haar man het?
     
  15. eliesja

    eliesja VIP lid

    3 okt 2005
    8.226
    0
    0
    @t Home
    Curaqao is iets groter dan Aruba en mijn man is er al eens 2x 3 jaar geweest, dus die kent de weg, wel makkelijk.. hihi


    Ze hebben echt veel verdriet, morgen gaan we er naar toe.
     
  16. Bo20

    Bo20 Fanatiek lid

    8 jun 2006
    2.696
    0
    0
    HR
    Geweldig Eliesja! Heb het even ge-Googled enne.. mag het helaas tijdens de zwangerschap niet gebruiken. Maar daarna, zal ik het zeker gaan halen. Zag dat je het op internet zonder recept kan krijgen.

    Leuk dat je naar Curaçao gaat waarschijnlijk, ben jaloers! Heerlijk weer natuurlijk.. Valt het ook met jouw baan te combineren? Of is dat geen probleem verder?

    Vreselijk trouwens van je schoonzus! Dat wens je écht niemand toe.. Met 21 weken heb je je kindje over het algemeen vaak al gevoeld.. Dus dan is het nog 'echter'.. Wens ze veel sterkte!

    Overige dametjes, hoe is het met jullie?
     
  17. jamayra

    jamayra Actief lid

    8 mrt 2007
    247
    0
    0
    sociaal cultureel werker
    flevoland
    wat een naar bericht eliesja, ik wens jullie veel sterkte toe.







    curacao...wat heerlijk, wel spannend natuurlijk. een hele verandering.

    en jamayra wordt 5, een echte tuttebel.

    ik heb ook foto's van mijn nichtje in mijn album geplaatst

    lekker onsamenhangend (schrijf je dat zo?) verhaal. maar ja het is nog vroeg.

    oh ja diaan, waar hou je van,(qua kleren dan he ;)) effen, zwart, kleur?


    groetjesss
     
  18. Bo20

    Bo20 Fanatiek lid

    8 jun 2006
    2.696
    0
    0
    HR
    Net terug van de verloskundige:

    Alles is goed en de beeb heeft een groeispurt gemaakt! :) Ze is tevens compleet ingedaald.. Dat waren waarschijnlijk de pijntjes die ik voelde..
     
  19. eliesja

    eliesja VIP lid

    3 okt 2005
    8.226
    0
    0
    @t Home
    Wat een schatje Jamayra...

    Mooi dat alles in orde is Bo en dat zal idd die pijntjes veroorzaakt hebben. Spannend nu he!

    En helaas als we het doen, dan heb ik geen baan meer en dat vind ik eigelijk best erg, heb het zo naar mijn zin daar. Dat is alweer het 2de minpuntje...
    Vind het toch best wel eng, hoe zal ik erop reageren, die verandering!?
    Daar kom ik alleen achter als ik er zit denk ik...

    groetjes
     
  20. eliesja

    eliesja VIP lid

    3 okt 2005
    8.226
    0
    0
    @t Home
    hey dames.

    Gister langs mijn schoonzus geweest. Ze was er redelijk rustig onder...
    Waarschijnlijk heeft het kindje het syndroom van Potter.

    Zo wij gaan het weekend brainstormen en jullie?

    Zou zeggen fijn weekend mieden.

    groetjes
     

Deel Deze Pagina