Juli 2007 mama's

Discussie in 'De mama's' gestart door Amle, 26 jun 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. niva

    niva Fanatiek lid

    16 nov 2006
    2.300
    0
    0
    lvg begeleidster kinderen/jongeren
    Wat fijn voor je!! (beide onderdelen hihi) Wat heeeerlijk dat Tiekje ineens ene beetje opschuift, you go girl, lekker bezig! Ik wil trouwens ook nog wel eens dansen met devin als ze zo huilt, maar hier lijkt het gezien mijn onderrug/ enkel/knie en gewicht meer op de vogeltjesdans uitgevoerd door een bejaarde volgevreten boerin :) ( maar verder hou ik wel van mezelf hoor )

    Zal voor Erik ook wel af en toe best zwaar zijn denk ik, maar het feit dat jij ziet en waardeert dat hij toch telkens net effe dat stapje meer doet zal hem vast goed steunen en extra energie geven. Ik denk dat het daar nog wel eens haperd bij de mannen andersom hier..waardering.

    *edit* tussen vir en mij gaat het weer als vanouds tegenwoordig, of eigenlijk zelfs nog beter..hij vindt me nog leuker dan voorheen (zegt ie..grinz..hij snapt iig dat ie moet liegen dus :p
     
  2. niva

    niva Fanatiek lid

    16 nov 2006
    2.300
    0
    0
    lvg begeleidster kinderen/jongeren
    djiezus wat zijn jullie kids groot!
    Wanneer kunnen ze in 70 dan? Ik dacht als ze maatje 68 hadden..niet?

    (stupid is talking..)
     
  3. niva

    niva Fanatiek lid

    16 nov 2006
    2.300
    0
    0
    lvg begeleidster kinderen/jongeren
    Hmm..is weer es niemand online!..

    Ik ben niet meer jarig :( (ben net zo'n kleuter, vind het heeeeerlijk om me zo 'jarig'te gedragen..Vir zegt dan ook wel 10 keer per dag: gefeliciteeeeerd liefje en dan ben ik helemaal blij..erg he?)

    Anywayz..kreeg ik vanaccht een heel mooi vervolg van hem op het boekje wat ik vorig jaar kreeg (toen kreeg ik: "jouw zwangerschap dag voor dag") nu kreeg ik het "oei ik groei" boek

    Ik vind het geweldig, ik wilde het boek zoooo graag maar we konden t ons financieel effe niet veroorloven om zoiets gewoon even voor de leuk tussendoor te halen..En dus kreeg ik hem van mijn lieve ventje. (terwijl ik mn verjaardag verder heb afgeblazen ivm Devin en dus zeker niet had verwacht dat ie slingers op zou hangen, een kaartje zou kopen en dan ook nog es een kado'tje zou halen wat ik errrug graag zou willen hebben)

    Van mn ouders een jaar-abonnement op het blad 'kinderen'gehad en van een vriendin een HEMA kadobon
    (had ik gevraagd hihi..ze heeft nogal een slechte smaak) en dus vanavond meteen gebruik gemaakt van de hema 20% korting avond en allllemaal spulletjes voor mn meisje gehaald.

    Verder heb ik nog geld gehad, veel telefoontjes (zo lief, ook de kids van mn werk die zingend aan de foon hingen..) en vooral veel lieve kaartjes..en natuurlijk van heeeel veel meiden van hier de felicitaties (zowel hier als op hyves) ZOOOO leuk, voel ik me ondanks dat ik zelf alles afgeblazen heb toch super jarig..

    Verder kreeg ik nog een geweldige draagdoek om Devin mee rond te zeulen, en die hebben we vandaag dan ook dankbaar gebruikt..lovely!

    Het mooist van alles was dat het vandaag een stuk beter met Devin leek te gaan..

    Oh en sjit wat herken ik veel van die sprongetjes-symptomen uit het boek...Zou het dan toch? (ik hoop het zó)
     
  4. tomenjerry

    tomenjerry Fanatiek lid

    15 mei 2005
    1.191
    0
    0
    winkelmedewerker
    emmen
    Ja Quinty die wordt van elk geluidje wakker, moet zeggen sinds ik inbaker dat het wel minder is, maar het was echt verschrikkelijk. want hoe hou je haar grote zus stil terwijl die niet begrijpt wat stil zijn is. en daarbij wil je haar ook niet belemmeren te spelen
     
  5. tomenjerry

    tomenjerry Fanatiek lid

    15 mei 2005
    1.191
    0
    0
    winkelmedewerker
    emmen
    mag hier niet klagen this nu 2 nachten redelijk goed gegaan. meestal slaapt ze maar 1 nacht door en daarna weer mis, maar het is vanacht voor de 2e keer goed gegaan, ze begon om 5.30, tien minuten voor de wekken te murmelen. ze had toen ook krampjes waarna gelukkig een hele dikke poepbroek volgde dus dat is voor nu ook weer even opgelost, dus hier lijkt de hongerige baby's voor de nacht te gaan werken (hopelijk roep ik dit nu niet te hard ;) :) )
     
  6. tomenjerry

    tomenjerry Fanatiek lid

    15 mei 2005
    1.191
    0
    0
    winkelmedewerker
    emmen
    hier is juist een dametje die laat zich naar beneden onder de dekens zakken, dus lig s nachts te voelen hoever de dekens bij haar liggen om ze vervolgens maar weer een stukje af te trekken.
     
  7. tomenjerry

    tomenjerry Fanatiek lid

    15 mei 2005
    1.191
    0
    0
    winkelmedewerker
    emmen
     
  8. Tweety31

    Tweety31 Bekend lid

    17 sep 2006
    644
    0
    0
    ik werk in de kinderopvang
    ik woon in het westland
    ow dat lijkt me eng...

    Hier heeft de slaapzak gewerkt. Ze lag nog op dr plekkie vanmorgen :)
     
  9. Niet meer actief

    Godverdegodver! Sorry dat ik zo kom binnenvallen, maar mijn computer leidt een eigen leven geloof ik... Ik was bezig aan een berichtje met allemaal reacties toen mijn PC besloot om de boel te gaan updaten en opnieuw op te starten zonder enige waarschuwing vooraf! ALLES WEG :confused: ! GRMBL lang leve Vista... Nou, dan begin ik maar weer gewoon van vooraf aan... :(
     
  10. tomenjerry

    tomenjerry Fanatiek lid

    15 mei 2005
    1.191
    0
    0
    winkelmedewerker
    emmen
    slaapzak hier gaat niet aangezien ze ingebakerd ligt dus in princiepe zelfde idee ze ligt helemaal vast. hoe ze het doet heb ik ook geen idee van. this sinds gisteravond dat ze het doet.
     
  11. tomenjerry

    tomenjerry Fanatiek lid

    15 mei 2005
    1.191
    0
    0
    winkelmedewerker
    emmen
    dat doet xp hier ook wel eens hoor. computers zijn af en toe ondingen die je dan het beste bij wijze van het raam uit kan smijten ;) :)
     
  12. Niet meer actief

    Nou, poging nummero 2

    Vissie Ook ik merk niets van sprongetjes. Ik heb ook nog maar 1 merkbare regeldag meegemaakt. Succes met je 1e werkdag vandaag!

    Melanie was het nog gezellig bij de Japanees? En heb je nog lang moeten wachten in Mario's auto?

    Niva Leuke foto's in je album. Nou wil het toeval dat ik vanhet weekend daar ook al mee bezig was en toen Eef om hulp gevraagd heb. En wat een leuk cadeau van Vir! Ben blij om te lezen dat het weer iets beter gaat.

    Karlijn Ik ben blij om te lezen dat het weer iets beter met je gaat en met Sverre's verkoudheid (maar volgens mij heb je hem naar Ruben gestuurd want die is het nu...). Giegelen, how cute! Sorry dat ik gisteren niet online was, het was nogal hectisch vanaf een uur of 12 en daarvoor was ik vergeten MSN aan te zetten :oops: :oops:. En gefeliciteerd met de 3e vermaanddag van Sverre! (Pienie jij ook nog met die van Siebe)

    Elma Lekker dat het nieuwe huisje al een beetje vorm gaat krijgen. En ook heel lekker dat Bas dichterbij huis komt werken zodat hij wat vaker thuis zal zijn. Ik heb een geheugen als een vergiet, ik wist wel dát jij geopereerd moest worden, maar aan wat ook al weer :oops:?

    Alina Daar heb ik helemaal niets meer over gehoord. Zij was inderdaad diegene die nooit meer de naam van haar zoontje verteld heeft. Maar het nieuws is (net als bij Tweety) ingeslagen als een bom. Elke keer als ik Rubens kamertje inkom ben ik zo bang dat hij niet meer leeft...

    Loltsje Voordat ik het vergeet wil ik jou ook succes wensen morgen met je eerste werkdag. Fijn dat die link onder je banner gelukt is. Als je wilt kanje de naam van de link veranderen, zodat er niet zo'n lelijke regel onder je banner staat (had ik je ook uitgelegd).

    Jekkia Ik heb helaas geen suggesties voor je. Ohja, toch 1. Zou het niet helpen om Raven vlak voor de laatste voeding in bad te doen met Slaapzacht-spul ofzo? Dat ze daar lekker op gaat slapen?

    Eef Sterkte met je bekkie! Ik hoop dat de pijn vandaag weer wat minder is! En ook ik beval liever dan dat ik naar de kaakchirurg/tandarts moet (remember de story over mijn tandartsen-angst?).Ik merk geen verschil met de katten. Die doen nog net zo achterlijk en debiel als altijd en ze maken nog evenveel ruzie als altijd ;). En wat gaaf dat je bedrijfje nu echt gaat lopen! Wauwie! En alvast veel plezier in Parijs. Ik vind het knap van je, ik zou Ruben echt nog niet een paar dagen kunnen missen...

    Rompertje Friso Had ik al eens eerder vermeld. Tijdens de zwangerschap kon je een gratis zwangerschapsdagboekje aanvragen bij Friso. En dat rompertje is een vervolg erop. Doos met felicitas-doos is van de Etos.

    Beebie Ik heb ook 2 kolven, de Swing van Medela en de handkolf. Met de handkolf krijg ik er ook altijd meer uit als met de Swing (150ml per tiet).

    Wietske Leuk die postzegels! XP vroeg tenminste altijd om een bevestiging of de PC opnieuw opgestart moest worden, Vista pleurt hem gewoon zo uit :evil:

    Internetkopen Tnx Beebie voor de tip! Ook ik koop en verkoop regelmatig via MP. Vaak ga ik er zelf om maar het komt ook wel eens voor dat ik het laat opsturen. Als er iets mis mocht gaan kan je dat altijd aangeven bij de beheerders van MP.

    Irena Balen voor je vader dat hij dat gevoel heeft dat het niet goed ging. Maar ik kan wel heel goed begrijpen dat jij je even trots voelde dat jij Tica wél stil kreeg!

    Slaapzakje Gebruik im maar heel af en toe. Ruben is zich nog niet zo onder de dekens aan het uitwurmen. Wij gebruiken nu vooral 's nachts boxpakjes. Maat 70 hebben we, en dat wil zeggen dat dat slaapzakje 70 cm lang is. Gekocht bij de Zeeman, met snoopy erop.

    Pienie Ruben draagt kleertjes maat 62 en 68, 56 is nu echt verleden tijd hier...
     
  13. Niet meer actief

    Ikke Heb eigenlijk niet veel te melden. Ruben begint nu echt goed verkouden te worden dus heb nu ook babyluuf in huis gehaald. "s Avonds ben ik wel even bezig met hem, vitamine K en D-druppels, cinababy, babyluuf, vaseline voor zijn wangetjes (wat overigens heel goed helpt tegen de rode uitslag :whistle:) en zalf voor zijn billen want hij heeft last van luieruitslag. En dan doe ik ook nog zijn neusje sprayen. Mijn verkoudheid is over en dat ellendige hoesten ook. Geestelijk gaat het op en af, en ik heb gelukkig niet de stress van een baan erbij, of de zorgen daarom heen. Krijg af en toe SMS-jes van Lexi. Ze geeft nu ook FV erbij omdat ze het idee had dat haar BV niet toereikend was. Verder geniet ze heel erg daar in Italie en zei ze vanmorgen dat ze vandaag gingen chillen op het strand. Maar ze zal jullie zelf wel uitgebreid dingen vertellen als ze weer terug is.

    Ik ga nu maar eens douchen, Ruben is stil dus dan kan het wel.

    Liefs, Tanya
     
  14. tomenjerry

    tomenjerry Fanatiek lid

    15 mei 2005
    1.191
    0
    0
    winkelmedewerker
    emmen
    internetaankopen, pas idd daat op, niet te grote bedragen anders idd ophalen, eventueel bij misgaan altijd aangifte doen en melden bij mp. wijzelf kopen tegenwoordig meer via ebay, ebay staat tot 100 euro garant mocht het mis gaan en je kan het aantonen dan krijg je het terug. en verder kun je kijken naar feedbackscores hier moet je als klant aangeven hoe de verkoop is gegaan en of je tevreden bent over het product. dit is dan voor de kopers na jou, dus als jij een ervaren verkoper heeft moet je kijken naar de hoogte van de feedback
     
  15. Evelieveling

    Evelieveling Fanatiek lid

    30 okt 2006
    3.158
    0
    0
    Julianadorp
    Goedemorgen. Slechte nacht hier. Demelza sliep voorbeeldig, maar mijn kop ontplofte zodra ik mijn hoofd op mijn kussen legde. Bonken en als ik het negeerde kreeg ik last van nabloedingen.
    Dus ik heb amper geslapen.

    Pijn is nu redelijk en het bonkt allemaal wat minder. Maar ja... moet vanmorgen aan het werk, vanmiddag 2 klanten hier vanaf het forum en dan de spullen pakken om op reis te gaan.

    Tantan... vista is nog een grote rukzooi. Ken nog maar weinig mensen die daar enthousiast over zijn.

    Demelza heeft toch wel zo'n gaaf rompertje aan. Een van de hema met allemaal bloemen erop. En het is er 1 met spagettibandjes. En het lijkt erop dat ze hem zelf ook gaaf vindt, ze trekt steeds haar truitje omhoog!
     
  16. Evelieveling

    Evelieveling Fanatiek lid

    30 okt 2006
    3.158
    0
    0
    Julianadorp
    Ow verder kan ik nog melden dat we gisteren in de staatsloterij niet rijk zijn geworden.
    Hebben 5 euro gewonnen, dus maar een verlies van 8,50!
     
  17. tomenjerry

    tomenjerry Fanatiek lid

    15 mei 2005
    1.191
    0
    0
    winkelmedewerker
    emmen
    he jammer Eef weer geen miljonair
     
  18. Loltsje82

    Loltsje82 Fanatiek lid

    20 okt 2006
    3.624
    0
    0
    zorgcoordinator
    Friesland
    Oh zijn er ook zulke kleine slaapzakjes? Wat zal dat lief staan als je zo'n klein propje slaapzak hebt met Nicci erin. :D
     
  19. Loltsje82

    Loltsje82 Fanatiek lid

    20 okt 2006
    3.624
    0
    0
    zorgcoordinator
    Friesland
    Er zijn wel een paar grote zware kereltjes bij de Juli-baby's. Siebe, Ruben en Jarno (zo uit mijn hoofd, misschien nog wel meer). Maar ze zijn niet king-size vind ik. Tenminste Jarno zit nog mooi tussen de gemiddelde lijntjes bij het CB.
     
  20. MelanieM

    MelanieM Fanatiek lid

    9 dec 2006
    1.864
    0
    0
    Amsterdam
    Kindicol van VSM
     

Deel Deze Pagina