ik ken een site waar ik alle gerechte heb geleerd en nog steeds gebruik. voor de ramadan heb ik haar gebak gebruikt om te eten. het iswel in het turks. www.yemekgunlugum.blogs.com
Dank je wel layla. Miss. domme vraag maar is meel en bloem iets anders? en hoeveel meel is dat 1 kilo per pak ofzo? Cynthia wil ook graag jouw recept dan probeer ik ze beiden eens uit. Me man vond ze echt niet lekker vanmorgen, leek wel oud brood
Voor het verschil tussen meel en bloem is het volgende ezelsbruggetje misschien makkelijk: denk bij bloem aan een bloem. Die is licht. Bloem is dat ook: licht en wit. Bloem gebruik je voor wit brood. Meel is donkerder. Daar van maak je bruin brood. Groetjes, Didier
Omdat ik gek ben op fetakaas. lijken die broodjes met feta mij erg lekker en ik wil het ook wel een keer proberen te maken. De verschillende manieren en hoeveelheden voor het deeg begrijp ik wel, maar hoe groot maak je de broodjes dan en hoeveel kaas en evt. andere ingediënten moet er dan in? Ik zag ook iets met aardappelen. Doe je de vulling dan gewoon in het midden en dichtvouwen? En hoelang en op hoeveel graden moet het dan in de oven? Als iemand kan zeggen wat voor vullingen er mogelijk zijn, zou deze poldermeid heel blij zijn. Kan ik het volgende week gelijk gaan maken als we veel verjaardagsvisite krijgen? Alvast bedankt
Hoi lentefee , hier is de site waar je met foto;s ziet hoe je het moet doen : Ik durf na me mislukking geen tips meer te geven haha http://turkserecepten.wordpress.com/200 ... jespogaca/ Staat in het nederlands er op en ook in het Turks maar dat zal je niet kunnen lezen denk ik
ik wits niet dat er verschil was tussen bloem en meel. ik gebruik bloem, maar ik dacht dat het het zelfde betekende.
leuke site is dat van haar he, ik maak ook veel recepten van haar. Die link heb ik weer van tirtilisko gekregen haha. Wat een toeval zeg!