Hier staan er ook weer twee in de oven. Bakblik verhogen werkt bij mij ooit dus bak er gewoon twee en dan boven op elkaar leggen. Zal morgen een foto plaatsen. Ga er tofifee vulling in doen en erboven en eronder viervruchtenjam.
Oh nijn dat klinkt erg lekker!! Haha ennuh bij mij werkt bakblik verhogen ook niet hoor... Dus dan maar een lager taartje.
Het wordt flink bijsmeren in ieder geval want een taart is helemaal ingezakt. de decoratie is al gemaakt.
Nijn wat balen dat je taart is ingezakt. Hoop dat je het met bijsmeren kan redden. Je decoratie ziet er wel leuk uit.
Nou wat een reis met hindernissen deze keer. Breekt mn taart af met afsmeren kreeg het ook niet meer aan elkaar met botercreme. Hele hoe eruit dus nu een laagje minder ook is ie niet helemaal rond geworden maar goed door de decoratie valt een hoop weg. Dit is ie geworden
Wauw echt mooie taart! Zie er niets verkeerds aan. Ben benieuwd hoe de taart er uit zou zien zonder de 'foutjes'.
Even een vraagje meiden, ik moet van d'r werk een woezel en pip puzzeltaartje maken. Vroeg me af welke kleurstoffen ik moet gebruiken voor de hondjes... En gebruiken jullie dan 1 per hondje en doe je dan wat extra kleurstof gebruiken voor de donkere delen (zoals de oren). Of heb ik dan meerdere kleuren nodig?
Ik vind de taart heel mooi geworden...herken het perfectionisme haha! Mijn volgende taart gaat er een worden met roze en blauwe biscuit....als we met de verjaardag van mijn neefje met zn allen bij elkaar zijn. Kan niet wachten....ben zo benieuwd naar de reacties!
gister twee totaal verschillende taarten afgeleverd.. nick&Simon .. uiltjes taart en amandel cupcakes
Hello Kitty taart voor de 7e verjaardag van mijn petekindje! Ze was helemaal trots, want ze heeft zelf de bloemen gemaakt!
Wat een gave taarten komen er weer voorbij! Knap hoor.. Volgende week wil ik een normale cake bakken en deze vullen met jam en chcolade stukjes (twee aparte lagen). Maar kan ik de jam en chocolade stukjes ook in de cake doen alvorens hij in de oven gaat of zakt dit naar beneden? Ik zou ervoor kunnen kiezen om achter af te vullen,maar het zou mij leuk lijken als je niks ziet van de laagjes en het pas ziet als je de cake snijd! Iemand tips of kan ik dat beter niet doen? Dacht eerst aan een laag cake beslag, laag jam, laag cake beslag, laag chocolade stukjes, laag cake beslag en dan de oven in. Kan dit? Alvast bedankt!