Wat voor school was dat dan? Wij hebben het volgens mij nooit specifiek gehad over het bewaren van lasagne in de koelkast. Of ik was ziek die dag.... Lijkt me wel tof om op een school te zitten die je ook daadwerkelijk tips geeft hoe het er in het echte leven aan toe gaat!
Ik vries het altijd in of bewaar het nog voor de volgende dag, daarna vind ik het wel een beetje te spannend om nog op te eten. Ook al ruikt het goed, dat betekent niet dat het ook nog gezond is.
Wat had je dan door die macaroni? Lol, binnen 24 uur is voedsel echt niet 'kapot'. Dan was je vlees gewoon niet in orde al tijdens aankoop niet. ALs je er al gehakt of dergelijks door hebt gedaan.
Ik bewaar het hooguit een dag ... Ik of moet het na bereiding de vriezer ingooien... Anders gaat het bij mij de klikt in!! Maar volgens mij ben ik er ook wel erg in. Vleeswaren wat nog tot bijv vandaag goed is ligt bij mij al in de kliko. Mijn man daar in tegen... Die is nog van vroeger haha die eet gerust iets wat over de datum is , die zegt ah ken nog hendig. ( hij is ook nooit ziek )
Ja hoor, ik bewaar het wel drie dagen in de koelkast. Als ik iets echt niet vertrouw qua houdbaarheid vries ik het in (en ik codeer alles)
Ik bewaar dingen max 2 dagen, zeker als ik er met het hele gezin van eet. Voor mezelf alleen wil ik nog weleens iets van 3 oud opwarmen, voor lunch bijvoorbeeld (ik werk af en toe thuis). Maar goed, je hebt intussen vast allang gekozen. Ik moet zelf ook maar eens wat gaan klaarmaken .